” Eno jajčko bi, na oko in zeleno papriko” je Sara naročila zajtrk uglajenemu natakarju.
” In ananasov sok, prosim.”

Letak za dnevni izlet, ki jo je pričakal ob pogrinjku, je nezainteresirano odrinila in se posvetila prebiranju opisov raznih nacionalno obarvanih zajtrkov. Mehiški lonec za zajtrk, pa nemške klobasice in kitajski spomladanski zavitki, so še za prebrati pretežki, v tako zgodnjih urah jutra. Srknila je požirek vroče, dišeče kave in se zagledala predse.

Po zajtrku, ki ga je pojedla sama in v miru, se je odločila, da si privošči dolgo kopel in osvežilno masko za obraz. Njen obraz  ni skrival, da ji te dni manjka kvalitetnega spanca in so njene oči kar kričale po blagodejnih hladilnih obkladkih.

V sobi se je Sara preoblekla v jutranjo haljo, si nadela lične natikače iz frotirja in se napotila v kletne prostore hotela. Ko je prispela do vrat wellnesa, je njen vonj že lahko zaznal senzibilne arome evkaliptusa in čutne sandalovine. V istem trenutku se je njeno telo ujelo v sladkem občutku ugodja. Še preden je uspela odriniti vrata, da bi vstopila, so se slednja odprla. Ob njej je stal moški, oblečen v belo, brez las in bledikave polti in jo povabil vstopiti.

“Izvolite sesti, smem ponuditi čaj?” jo je mirno pospremil do udobnih sedežev, ki so kar klicali po tem, da vanje odloži telo. Sara je sedla in opazovala okoli sebe. Po marmornih stenah barve jantarja, so visele slike zlato obarvanih teles, objetih, prepletenih, ujetih v igro. Prav tako marmorna tla, so pod snopom svetlobe, odsevala gibanje namizne dekoracije pred njo, ki jo je premikala nežna sapa, ki je prihajala iz stropne ventilacije. Moški je pred njo postavil sladko dišeč sadni čaj in Sara je z veseljem dvignila skodelico.

Kopel, ki jo je naročila že iz svoje sobe, je bila pripravljena. Za njim je vstopila v prostor, ki je bil občutno svetlejši od sprejemne sobe. Velika, ovalna kad, je bila napolnjena z odišavljeno vodo, na njeni gladini so plavali venčni listi vrtnic in dišeče vejice sivke. Oljni madeži eteričnega olja, so gladko stekli po Sarini koži, ko je vstopala v vodo. Iztegnila je dolgi nogi, malce usločila hrbet, ko se je cela potopila. Ženska, ki ji  je pomagala vstopiti, ji je pod vrat podložila brisačo, da je njena glava počivala na mehkem. Na obraz ji je nanesla vlažilno osvežilno masko in jo pustila delovati. Med tem časom se je posvetila njenemu vratu in dolg in slok del Sarinega lepega telesa, je del za delom prekrila z nežno dišečo kremo, ki je vsrkala vsak njen del. Nato je masko iz obraza očistila in  njene oči prekrila z ledeno hladno prevezo za oči. Občutek vročine in ledu, je bil tako nasprotujoč, da jo je prav osupnil. Telo je pretegnila, globok vdih je napolnil pljuča z aromatičnim vonjem in vse, kar je tisti trenutek še želela, je bil spanec.

Nežna glasba, ki jo je ujelo uho, ko je malce popustil učinek vroče vode, ji je godila. Klavirske tipke in strune harfe, so se perfektno dopolnjevale. Tihe a vztrajne, so se prav zlivale z ambientom. Še vedno nevidnega pogleda, je začutila par rok, ki so jo dotaknile malce višje ramen. Trznila je in pomisli, če ni nemara poleg kopeli naročila še masaže. Odločena, da pogleda, kdo ji nudi slednjo, ko sta roki pričeli sinhrono gnesti kožo na rokah, je pomolila roko iz vode in jo ponesla proti obrazu, da odkrije svoj pogled. A jo je roka z njene desne, ustavila. Odločno jo je potisnila nazaj v vodo, ter pod vodo pa vse do njenega ramena, drsela po njej in jo masirala dalje. Sara je razumela namig in ostala zakritih oči. Prepustila se je dotikom, ki so se stopnjevali. Počasi so segali proti dekolteju in globlje proti pasu in k bokom. Sara se je borila s sabo. Njeni ustnici sta se želeli razmakniti in dovoliti na prosto majhnim vzdihljajem užitkov, a je ostala nema. Precej bolj pozorna na dogajanje, kot nekaj minut pred tem, ko je še v polsnu komaj ujela kakšno noto glasbe, je zdaj spremljala vsak premik rok na svoji koži in ugotavljala njihovo smer gibanja.

Sprva prijetna masaža, se je spreminjala v hlastno otipavanje in Sara je čutila željo, da vidi, kdo jo tako vznemirljivo dotika. A njihov dotik je ostajal enako močan in Sara je kot ukleščena, nepremično ležala v vodi. Zdaj je dotik popustil, roki sta se odmaknili in jo v trenutku potegnili iz vode do pasu, da je golega telesa obstala pol sede na robu kadi in naslonjena v objem neznanca.  Ta je objel njeni prsi v globoki skodelici iz dlani in ju nežno stisnil. Njeno telo je kričeče signaliziralo, da je prižgano, vzburjeno. Tujec je v tišini raziskoval vsak centimeter kože. Zmogla se je še malce privzdigniti, da je zdaj ravno sedela in v vodi imela le nogi do kolena. Skoraj je je že uspelo odmakniti prevezo iz oči, ko jo je roka ustavila. Znova je opustila idejo in se predala ljubkujočim dotikom nepoznanih rok.

Neznanec jo je po nekaj po nekaj bežnih poljubih po hrbtu, potegnil v svoje naročje in jo vso mokro in toplo od vode, odnesel. Položil jo je na mehko podlago, jo odložil nizko na tla in ji z gibi nakazal, naj se iztegne. Njeni nogi sta izravnano legli druga do druge, roki je iztegnila ob telesu. Še vedno slepa in v izjemnem pričakovanju, je slišala, da se okrog njene glave, sprehajajo tiho, a ubrano koraki, da okrog nje nekaj. Malo za tem, je k njej nekdo pokleknil, ob svojem boku je začutila pritisk kolen in dotik rok, ki so razmikale njena kolena. Njena gladka koža, ki je zakrivala že prebujen ščegetavček, je ujela hladno sapo in ji po telesu pognala mravljince. Začutila je, kako ji njeni nogi razmikajo še malo, nehote zajela sapo globlje in napela telo. Nanj so pričele padati kapljice vročega olja. Zdaj po prsih, zdaj po popku, pa kolenu in stegnu, pa po rami in vratu in nižje, po venerinem hribčku in razdraženih sramnih ustnicah. S težavo je premagovala mirni roki, njeno dihanje je izdajalo, da jo vse to vznemirja. Neznane roke so začele skrbno vtirati oljne kapljice v njeno kožo in ko so prispele do Sarinega mednožja, je privzdignila medenico, da je roka zdrsnila čez njen ščegetavček in jo zdražila še malo bolj. Ni se odmaknila in gladki, spolzki gibi, so se stopnjevali. Prsti so gladko vstopili vanjo in mokra notranjost je glasno cmoknila. Tako dobro se je Sara počutila. Zavita v tančico skrivnosti in ujeta v intimo svojih misli, je lahko le domnevala, kdo se igra z njo. Kdo ji polni slastno pičko, z gladkimi prsti sladkega vonja in ji dotika tiste skrite kotičke, ki jo silijo vpiti.

Nenadoma so se prsti izvlekli in jo zapustili vso voljno in željo. Takoj za tem so jo zgrabili okrog zapestij, ji okrog nadeli lisice in ji roki, eno za  drugo, precej razprti, priklenili. Enako so storili tudi s Sarinimi  gležnji in ji nogi, krepko razkrečeni, privezali levo in desno od njenega telesa. Slišala je tiho komunikacijo med njimi, a je njene misli obvladoval tak nemir, da je kot vihar razpihal se, kar se je prikradlo vanje iz zunanjega sveta. Ni slišala, kaj so se pogovarjali, zavedala se je le, da je okoli nje več ljudi in da so tam zanjo.

V njeno, zdaj že čisto premočeno pičko, je nekaj sunilo. Kratko, neboleče, odločno in kot za pokušino. Kot bi vzelo mero. In se je zarilo znova in ob tem glasno zaškripalo. In znova, vedno globlje in bolj usmerjeno. Sari je vzelo sapo. Prvič, odkar je legla v kad, je spregovorila: ” Kaj je to? Kaj je to?” A glas je tako hitro, kot se je pojavil, tudi izginil, zastal v grlu in le vse glasnejši vzdihi, ki so od tam prihajali, so dajali vedeti, da uživa. Da je ne zanima pretirano, kdo ali kaj se ji posveča, kdo ali kaj se zabija vanjo in jo zadovoljuje.

Razpeta kot na razpelu, je Sara ležala na hrbtu. Lesketajoča, naoljena koža, se je svetila, njeni dojki sta se dvigovali tako hitro, kot so narekovali njeni vdihi in v njeno vrelo središče, sej je zabijal debel, črn, silikonski kurac, z nabreklimi žilami in trdimi jajci. Pritrjen je bil na pomični drog, ki ga je hidravlika pomikala enakomerno naprej in nazaj in je tako izginjal v globini in se popolnoma izvlekel in ob tem v Saro vedno znova potisnil malo zraka in s tem ustvarjal še malce več napetosti tam, kjer je najbolj ugajalo. Sara je stokala, ječala, a se zavedala, da se ne sme premakniti, saj bi odmaknila vročo luknjico in bi trdi bat udaril v prazno. Želela mu je dovoliti, da jo nabija, želela, da jo potisne čez rob naslade in da zavrešči in ji božansko pride. Zato je mirovala in poslušala zvok svojega stokanja, zvok stroja med nogama in mislila na nič.

Roka, ki jo je malce nazaj še privezovala, jo je znova dotaknila. To pot njeni poskakujoči dojki, otrdeli bradavički. Gnetla ju je strastno in tu in tam rahlo uščipnila temni bradavički. Potovala je nižje, zaokrožila okrog popka in gladko zdrsnila na njen trd ščegetavček in ga pričela intenzivno drgniti. Pomikala se je po njem, ga objemala z obeh strani med prsta in ga izpustila, pa se nanj naslonila znova. Enakomeren pritisk nanj in vztrajni vbodi dilda, so jo pripeljali do vrhunca. Sara je le še zajela sapo in stisnila pesti. Udarni val je zvil njeno hrbtenico in nekdo je isti trenutek ustavil stroj, da je velikan v njeni pički obmiroval in pospremil orgazem do konca. Prsti, ki so gladili ščegetavček so še nekajkrat trznili in jo le še prekrili, ko je končno uspela priti do zraka. Telo je iztegnila in globoko povlekla vase zrak, ki ji je manjkal.

Popolna tišina in efekt popolnega užitka, sta jo za trenutek popolnoma onesposobila. Ko je znova, enega za drugim, vklopila čute, je dojela, da ima prosti roki in da je nogi pokrčila predse in da že umirjeno diha. Dvignila je hladno prevezo iz oči in ugotovila, da še vedno leži na tleh, na mehkih blazinah, pregrnjenih s svilo in na podstavkih okrog nje gorijo sveče senzualnega vonja. Dvignila je pogled in vanj ujela moško podobo in ob njem kar nekaj nižjo, drobnejšo postavo ženske, oba golih teles in prekritih oči. Stala sta mirno, njuna telesna govorica je molčala.

Sara je sedla in se zravnala. Vprašujoče je pogledovala zdaj enega zdaj drugega, ugibala, kaj sledi. Ženska, po koži na rokah sodeč, mlada, negovana, je pokleknila k njej, da sta se ženski telesu skoraj dotikali. Miren gib naprej, je nakazal moškemu, naj ji sledi in malo za tem so sedeli v krogu. Zdaj so telesne govorice spletle neslišen pogovor in so vpile ena čez drugo. Sara se je nagonsko nagnila malce nazaj, moški, kot bi jo želel malo opogumiti, se je nagnil k drobni sosedi na levo. Brado ji je pritisnil ob vrat in široko razprl ustnici. Jezik, s katerim je začel teči po koži, je za sabo puščal mokro sled. Sladek vzdih je sporočil, da ji ugaja. Sara je v trenutku razumela ponujen namig. Sedla je na kolena, se privzdignila, da je lahko z druge strani delno zakritega lica, dotaknila njen vrat, takoj za tem pa tudi sama narisala sled z jezikom. Bila je sladka. In vzdušje, ki je ob tem napolnilo kar celo medlo razsvetljeno sobo, je bilo električno. Dekleti sta pomikali glavi skladno z gibanjem telesa in roki sta dotikali. Med tem se je moški malce odmaknil, da je dovolil Sari boljši dostop do čisto majhnih dojk, ki sta se pomikali proti njenim ustom. Skoraj ju ni bilo možno objeti, a sta njeni bradavici, večji kot običajno, trdno štrleli k višku. Sara ju je z jezikom obkrožila, dražila in tu in tam celi posesala v usta. Mlada lastnica slednjih, je ob tem dejanju zastokala glasneje in se nagnila še bolj naprej, da je Saro skoraj prekucnila. Ujela se je za krepki, moški nogi, ko mu je praktično padla v krilo. Sedel je tesno za njo in deloval precej umirjeno. Njeno telo je s težo slonelo na njem in močni roki sta jo privzdignili, da je lahko sedla nanj konkretneje. Na svoji koži je čutila njegov otrdel bat, ki je silil k višku. K njej je zdaj segla še nasproti sedeča ženska, sama precej razprla nogi, da je Sara lahko za trenutek ujela njeno mehko roza notranjost. Prijela jo je za dojki, se nagnila k njej in jo poljubila. Jezik je opazil ustnico in niti za trenutek se ni obotavljala. Zarila se je vanjo in jo strastno poljubila. Sara je plitko dihala čez nos in roki na njenih dojkah sta počasi popustili. Moški jo je nežno nagnil naprej, da mu je zlezla iz naročja in hkrati odprla pot do lepo oblikovane notranjosti stegen in temne luknjice, ki je ne dolgo nazaj vase sprejemala silikonskega kurca. Zdaj je s palcem le opazil njeno stisnjeno ritko in ga brez vprašanja zaril nižje v temno notranjost. Sara je od užitka prav pihnila sapo v dekletova usta in se nagnila nižje. Pokleknila je, z rokama objela žensko nasproti in jo ponesla k svojim ustom. Hitro je poiskala majhen gumbek, ga otipala z jezikom in ga s sunkom vzela v usta. Sesala ga je močno in sladek sok, ki se je skoraj takoj pocedil iz vroče luknjice, je Saro dodatno prevzel. Svoje boke je dvignila močno k višku in zadaj sedeč moški je sprejel vabilo. Izvlekel je svojega kurca in ugnezdil svoji ustnici med vroče ustje sladkosti in Sarina vulva se je široko razprla. Sočna in mehka je pričela poplavljati in oba jezika, ki sta se poigravala z trdimi klitorisi, sta proizvajala senzualne zvoke, ki so dražili ušesa. Stokanje in sinhrono gibanje bokov deklet, je moškega precej dražilo. Pogled nanju je bil noro dober, zato je njegov kurac,  s prelepo rožnato glavico,  štrlel naravnost pred njega. S prosto roko ga je trdno objel. Dlan je sprva nežno pomikal proti vrhu in se delikatno dotaknil napete glave, nato zdrsnil dol h korenu uda, kjer ga je znova malce močneje objel in z roko potoval navzdol. Z jezikom je mikastil Sarin trd ščegetavček,  se s prsti nabijal vanjo, z drugo je drkal svoj bat.

Sara je s svojim jezikom neznanko pripeljala do orgazma precej hitro. Ženska se je nenadoma usločila in samo še dotik je bil potreben, da je iz nje prav brizgnilo in zalilo Sarina usta. Sladek sok je stekel po bradi in poplavil trdi bradavički. Ženska je legla pred njo, Sara pa si je z prsti pomagala končati tudi sama. Dražila je trd gumb, se zabijala na neznančeve prste in kmalu je dosegla vrhunec. Zaprla je oči, napela vse mišice telesa in val naslade jo je prevzel.

Tako tiho, kot sta v sobo vstopila, sta neznan par iz nje tudi izginil. Sara je sedla na oblazinjen stol in poskušala zbrati misli. Pomislila je, da bi se bilo najbolje vrniti v sobo, ko je  v prostor znova vstopil gologlavi moški v belem. Povabil jo je, da mu sledi. Iz prijetno dišeče sobe, jo je vodil brez besed po dolgem hodniku do stopnišča, ki se je spuščalo še eno nadstropje nižje. Sara je, zdaj popolnoma zbrana, sledila in pogleed, ki se ji je ponudil izza vrat, obloženih z usnjem in velikimi kovinskimi neti, jo je osupnil. Temačen prostor, malce vlažen, zadušnega vonja, v ogledalih in precej pustega inventarja. Celo v usta je segel, rahlo skeleč vonj se je pretvoril v okus in želela se je vrniti nadstropje višje. A ženska narava je zvedava, zato je le mirno obstala.

Kovinska miza, stol in precej usnjenih blazin. Le to in trakovi in stebri. Iz stropa viseča stremena in slabo žareče luči, ki so metale snop žarkov nekje iz tal proti višku. Moški pred njo, jo je povabil sesti in Sara je ubogala. »Sara, pozdravljena. Sem Dona in tukaj si zame.« je spregovorila prelepa dolgolaska. Njene oči so se prav iskrile in Saro je preletel srh. »Želim, da prideš sem!« je odločno dejala.

Sara je vstala ter stopila do nje. V nos je ujela njen prefinjen vonj parfuma, ki ji je odgovarjal.

Dona ji je pred nogi postavila majhno stopničko, da se je lahko povzpela. Okoli njenih stegen je napeljala stremena, roki ji je oblekla v mehki prevezi. Pod zadnjico ji je namestila debelejši pas in vse dobro zapela. Sara je takoj razumela dogajanje. Mirno je čakala, da se vse to vezanje konča in z zanimanjem opazovala dolgonogo lepotico. Njeno telo ni bilo več prav mlado, a nikakor ni bilo zaznati utrujenih potez obraza. Celo več, izžarevala je tako močan seksualni naboj, da je Saro vzdražilo že samo pripenjanje na trakove, v njeni bližini.

»Sedi zdaj!« ji je ukazala. » Od zdaj dalje si moja last! Ubogala me boš vse, kar bom od tebe zahtevala!« »Pokimaj, če me razumeš!« ji zahtevala od nje, med tem, ko ji je čez usta prevezala trak, da je Sara izgubila moč govora. V odgovor je prikimala. »Sedi!« je tiho siknila Dona, v črno usnje odeta domina in jo malenkost potisnila nazaj, da je Sara sestopila iz stopničke in obvisela na trakovih, ki so se z njo vred malo zanihali. Dona je prijela levo nogo ob gležnju in jo s kaveljcem zapela k Sarinem levem zapestju, da je ni mogla več premikati in enako storila tudi z desnim.  Nogi je potisnila precej narazen in stopila korak nazaj. Žensko telo v takem položaju, je delovalo precej napeto, a Sari je iz oči žarelo pristno slo, želja po tem, da se gugalnica giba, njeno telo preizkusi

Dona je brezizraznega lica stopila k mizi, z nje dvignila pas s pritrjenim umetnim kurcem in stopila v zanki za noge. Oblekla se je v vanje,  ga navlažila z vlažilnim gelom in ga vso pot do Sarine razgrete pičke, drgnila in ob tem malce priprla oči, dala vedeti, da ji pogled odgovarja. Sara jo je lahko opazovala, kako stopa k njej in črn dildo, ki je stal med Doninimi nogami, je pretil, da jo vsak čas nabode. Dona je med tem stopila čisto med njeni nogi in jo s dolgimi in močnimi gibi dlani, gladila po pički. Mala sočnica se je slinila in le malo gela je nanesla tudi pred sarin vhod in ni čakala niti trenutka več. Brez besed je zabodla vanjo čisto do konca črnega dolgina in obstala. Sara je široko odprla oči in zavezanih ust kriknila čez nos. Prijela je za svoji peti in ju, edine, ki ju je sploh lahko dotaknila, stiskala. Dona je pričela s počasnimi gibi, nadaljevala z zabijanjem vanjo in ko je Sara že pošteno sopla, ga je popolnoma izvleka in jo odrinila. Znova je iz mize dvignila srebrn analni čep in ga brez gela ali kako drugače navlaženega, vstavila v Sarino ritko. Sari je vzelo sapo. Čep je bil precej večji od tistega, ki ga je sama imela doma in ji je že ob vhodu povzročil malce bolečin. Zdaj,  ko je bil v njej in je mirovala, se je lahko počasi navadila na občutek. Dona je znova vanjo zabila trd kurac in jo brez milosti polnila, nabijala, fukala. Sara je poskušala ujeti njeno gibanje, a je zaradi visenja in popolnoma brez opore, le sedela na trakovih in silni vbodi Doninega kurca vanjo, so počasi izbili iz njenih misli sleherno dilemo. Čutila je, da se bliža vrhuncu. Le še nekaj zarivanj vanjo, le še nekaj sunkov v mokro pičko je bilo potrebnih, pa bo doživela orgazem. Kot bi domina to čutila, se je odmaknila s telesom, dolge lase zagnala preko ramena nazaj in se izvlekla iz Sare. Zmogla je le še poklekniti in se Sare dotakniti z jezikom in že je iz vroče luknjice brizgnil prvi orgazemski val, ki je zalil Dono po obrazu in takoj za tem še dva manjša, ki sta se slišno zlila po tleh. Sarino telo so stresali sunki orgazma in mišice so se krčile in raztezale. Oči je imela trdno zaprte in le glava, ki jo je spustila v prosti pad nazaj, je nakazala, da se telo malce umirja. Sara se je izgubila nekje med spancem in polbudnostjo. Več od tega ni bila zmožna.

Lust&Love

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!