Petek. Zabava za rojstni dan se konča sredi noči. Z drago greva spat. Še dobro se ne zasidram v posteljo, ko mi ob pogledu na ritko ljube vstane in trdo dela skomine. Roko ob njenem boku mi kar hitro zdrsi proti njenem hrbtu in z rahlimi dotiki mojih prstov začenja božati ramena, nato hrbet, od lopatice do ritke in nazaj proti vratu. Nekajkrat so mi prsti že švignili do njene mucke a zopet nazaj na hrbet in spet na nežno mehko ritko. Nato pa kar kmalu samo še krožili po muci. Prede. Ugaja ji. Zvija se. Na blazinicah prstov čutim vlažnost. Držim tempo, krožim, rahlo pritiskam.

Kar na enkrat pa mi reče: ” Samo zrajcal se boš.” V hipu postanem zmeden in odvrnem: ” Že ves teden sem zrajcan” – seveda že en teden nisva. S tem sem vedel, da ne bo nocoj nič. Kakopak njeni starši so že spali v sosednji sobi in najina postelja prav bedno škripa…

Obrnem se na drugo stran, na bok. Sedaj čakam, da se trdonja omehča in bom lahko zaspal. Po dolgem času še vedno noče. Vstanem, grem v kopalnico ter nežno in hitro končam sam. Končno lahko zaspim.

Naslednji dan greva na poroko malo zaplesat najinima prijateljema na civilno poroko. Vzdušje je dobro. Sonce boža s prijetno mehkimi, toplimi žarki. Spijem kozarec vina, dva, tri, ulala se me že drži. Poročnega dela je konec. Prideva domov. Zaradi vina sem rahlo omotičen a še vedno dovolj dober, da se spomnim na pol-literški kozarec vode. Spijem in grem na minus dva deci. Pridem do postelje in ugotovim, da bi malo počival. Vlegnem se in skoraj v hipu zaspim. Minila je že ura.

Dotik na nogi. En sam prst. Sledi cela dlan, ki mi drsi po nogi navzgor. Rahla masaža stopal in stegenskih mišic. Uhhh jaaa to mi paše. Kmalu čutim, kako dlan zaide čez stegen na zadnjico in se začne pomikati proti vratu. Pritiska. Paše mi kot mačkonu, ki od ugodja dviguje glavo in rep ter prede. Ob sebi začutim toploto. Sedaj se nekaj približuje mojim ustnicam *poljub*. Sledi eden, dva, tri vmes roka kroži po hrbtu, nogi, zadnjici in spet ponoven poljub. Še vedno mižim in uživam.

Njen jezik mi razmakne moji ustnici in že sladko kroži po mojih. Nič ne čakam več. Prepustim se toku in ji vračam z še bolj strastnimi dotiki in poljubi. Mojo noga zdrsne med njene. Drgnem ob njeno.

“Aaaaaa” zastoka, vidim kako ji paše. Mečkava se, kot da se prvič ljubiva. Na uho mi šepne “zapri vrata”. Vstanem in zaprem vrata se obrnem in že vleče majico s svojega ljubkega telesa. Ponovim njeno gesto. Slečeva še hlače. Sva samo še v spodnjem perilu. V dveh korakih sem nazaj pri njej. Tokrat ostanem kar na vrhu. Poljubim jo na vrat, zdrsim malo nižje, sem že skoraj na prsih, najprej poljubim eno, nato drugo in spolzim še nižje. Popek na hitro obidem, sem pri vhodu, ki ga pokrivajo vinsko rdeče, s čipko okrašene spodnjice. Ne vlečem jih dol. Kar čeznje jo dražim z nosom, brado. Ah kaj čakam. Napadem z jezikom obračam v vse smeri. Spodnjice so mokre in ona se trese, z rokama gladi svoje prsi in neskončno uživa. Zagrabim za rob spodnjic in jih v sekundi na rahlo potegnem dol. Sedaj zarinem jezik globoko, kolikor da. Sledi serija vzdihljajev, stokanja. Popolnoma je mokra in slišim, kako prede. Želi si me. Po nekaj trenutkih mi ljubeznivo šepne ” aaaahhh, dej me že “. Dvignem se nad njo. Res je že močno trd. Počasi ga pripeljem do vhodne točke. Podrgnem po njej in ga na lahno potisnem noter. Centimeter za centimetrom prodiram, čutim vlažnost in toplino razgrete muce. Sedaj res začneva uživati. Porivam nežno ven in noter. Zdaj hitro, zdaj počasi. Zdaj globoko nato plitko. Krožim. Postelja škripa – še dobro – danes so njeni zdoma.

Po nekaj minutah pravi ” daj me od zadaj” in že je obrnjena – na vseh štirih. Takoj vstopim od zadaj (ne v ritko) in držim hiter tempo. Tako ji ugaja, da ne zdrži. Moram počasneje. Pade z obrazom na posteljo – roke se ji šibijo. Oba vzdihujeva. Čutim, kako mi glavica drgne ob njene stene. Resnično je mokra, res mokra. Stisnem ji noge skupaj in jo stegnem na posteljo. Svoje noge dam čez njene in vstopam sulovito, nezadržano, globoko. S trebušnim delom telesa ji ob vsakem vstopu podrgnem tudi po zadnjici. Trenje je močno.
Seksava že dobre pol ure, kar za mene ni običajno. Zaradi vina imam mešane občutke in zelo uspešno zadržujem izliv. Draga je zadovoljna. Še vedno močno vzdihuje in uživa. Jaz pa prav tako. V hipu začutim, da bi mi ugajala druga poza. Postavim jo na bok, eno nogo stegne, drugo pokrči. Vagina ji dobro stiska mojega korenjaka. Trenje se je na obeh straneh močno povečalo, kar naju v slabi minuti pripelje do vrhunca. V zadnjih sekundah ga želim potegnit ven a mi telo ne dovoli. Še bolj pritiskam in še bolj vzdihujem.
AHHHHH. Končam. Ves sem prepoten, zelo utrujen, globoko diham. Prevalim se poleg nje. Ljubkujeva se še nekaj minut, se hladiva in božava po hrbtu.

Zares, to je bilo Sanjsko bujenje.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.3 / 5. Število glasov: 8

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!