Vroča poletna noč. Ura je malo prej odbila polnoč.Utrujena. Da ne govorim o napetosti (takšni in drugačni), ki se vleče že, če sem natančna, devet dni. To napetost skušam blažiti kar sama.

Mislim nate… Zdaj pa še bolj po najinem današnjem pogovoru po telefonu, ki je bil kar strasten…. Pogrešam tvoj glas…. Kljub hladni noči zunaj in moji vroči sobi, gre skozi mene neznanska toplina. Ležim na postelji, na sebi imam le belo tuniko, spodaj pa… bel modrček, v katerem moje oprsje kar kipi, in bele čipkaste tangice,ki se lepo prilegajo moji muci…. Razmišljam o tebi… O meni… O naju… Kako zelo si te želim trenutno….Razmišljam o vonju tvojega vročega, mišičastega telesa, kako bi se prilegalo mojemu, ki je sicer majhno in baročno…. Kako bi se zjutraj zbudila s tvojim vonjem na sebi…. kako lepo bi dišala… Po pravem moškemu…. Po TEBI….

Postaja mi čedalje vroče…..Napetost moje prijateljice se veča… Ena roka mi sama počasi preko napetih jošk, natop pa preko trebuha zdrsne do moje že vlažne muce. Slečem tangice….Počasi jo začnem božati… Ohhh, kako paše…. Nadaljujem na ščegetavčku…. Nato pa z enim prstkom v luknjici, ki pa se pridruži še drug… Sopem… Nadaljujem vse hitreje, dokler mi ne pride…. Umirim se…. Z božanjem nadaljujem nato po trebuhu, vse do mojih joškic…. Slečem le modrček, saj me ovira, tako da imam na sebi le še majčko…. Ki je prepotena in prilepljena na moje vroče in pregreto telo…. Ponovno se namestim… Ne opazim, da si se prikradel v sobo… Razširim noge in nadaljujem z božanjem… Nenadoma začutim na sebi tvoje soplo dihanje, vendar nadaljujem s svojim delom… Nekako mi slečeš majčko…. Začutim ga na sebi… Počasi in dolgo se začneva poljubljati, medtem ko me dražiš s korenjakom po muci….. Hočem ga v sebi… Takoj…. Ampak uživaš v tem, ko me mučiš, da ga ne čutim v globoko v sebi…. Ampak poskrbiš, da mi že drugič pride….

S svojimi poljubi se mi sprehajaš po vratu, nadaljuješ do oprsja, kjer se ustaviš…. Primeš ju z rokama in ju gneteš… Tako nežno, a tako grobo…. Ampak meni se pošteno že meša, saj ga hočem čutiti… Nesmeješ se…. Še bolj mi razširiš noge…. Ampak še me mučiš…..Kako sladko se mi smeješ, s pridihom porednosti =))) Primeš me za boke, in mi ga počasi porineš notri…..Počasi začneš tempo, nato pa nadaljuješ čedalje hitreje in bolj grobo…. Ta najin ples traja dokler nama ne pride skoraj istočasno…… Obležiš na meni, poslušava dihanje drug drugega…. Ko prideva k sebi, nadaljuješ s svojimi poljubi na moji muci….. Tam se ustaviš in me pogledaš izpod čela….. Kateri pogled =))) Arrrr……Nadaljuješ tako, da čutim na njej samo tvojo sapo….. Spet se mi meša =) Veš, kako me obnoreti. Ne zdržim več… Primem te za lase in ti glavo porinem navzdole… Svoj jezik mi porivaš do konca…. Dokler mi spet ne pride…..

Dragi moj, sedaj si pa ti na vrsti…. Usedeš se na rob postelje, jaz pa pokleknem pred teboj….. On ves pokončen…. Primem ga in ga počasi začnem božati…. Dam ga v usta…. Sesam, ližem, božam…. Medtem mu približam svoje joške, tako da jih lahko čutiš na njemu…. Vendar ne odneham, dokler ti ne pride v moja usta….. Priden si bil…. Oba s korenjakom….. Ne morem se ga nagledati… Odličen je……… Nato se uležem zraven tebe, svojo glavo prislonim na tvoj prsni koš in poslušam tvoje dihanje…. Božaš me po laseh, ki mi prosto padajo po laseh… Ne vem koliko časa sva bila tako, dokler nisva oba lepo zaspala…..

 

By: Sramežljivka

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 1 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!