»Tako pogosto masturbiraš?«, me je butasto gledal moj, ko sem mu priznala, da skoraj vsak dan najdem pet minut zase. Pa če je to v službenem stranišču, med tuširanjem pred gledališčem, včasih kar med vožnjo, najraje pa seveda, ko sem sama doma in imam dosti časa.

Vem kaj mu je bliskalo po glavi – Te jaz ne zadovoljim? Premalo sexava? In na koga misliš?

Ni mi bilo do pojasnjevanja, preprosto uživam v tem. Ravno tako kot uživam v sexu, ki ga imava z mojim kar redno, uživam takrat, ko se igram sama s seboj. In če je nekaj luštno, se pač ne branim. Izkoristim vsak prost trenutek, da se podrgnem, če mi je do tega, ali da se nežno pofukam s prstki, če čutim potrebo ali pa se z vibratorjem zadovoljim globoko v rit, če imam več časa in me prime pohota.

Ja, dobro me zadovoljiš moj dragi! Noro uživam, ko me nabijaš. Včasih počasi, kot da me ljubkuješ z njim po celotni votlinici, drugič divje, da imam občutek, da me bo razgnalo. Kakor nama pač paše.

In ne, ne sexava premalo, vsaj meni se ne zdi!

Mislim pa na kogar meni paše! Včasih pa sploh na nikogar. Se skoncentriram na svoje občutke, na užitke, ki gomazijo po mojem živčnem sistemu in na vrhunce, ki jih največkrat doživljam skupaj s tresenjem in pikicami pred očmi.

Imam srečo, saj znam doživeti vse vrste orgazmov. Všeč mi je, ko s sredincem in prstancem nežno krožim po ščegetavčku. Najprej si malo pregnetem joške in se nežno ščipam za bradavičke. Po venerinem hribčku polijem nekaj masažnega olja in ga razmažem nižje po celi muci. S prstkoma počasi krožim po ščegetavčku in ga narahlo stiskam med njima. Drgnem gor in dol ob njemu, da se sramežljivo pokaže izpod kapice, takrat pa sem praviloma že tako vzburjena, da dotiki postanejo direktnejši in močnejši. Tudi mokrota je znatnejša, zato ne potrebujem dodatkov. S krožnimi gibi kmalu začutim mravljince od pičke vse do kolen, prijetno toploto na temenu in temo pred očmi. Čutim kako se mi stiskajo vaginalne in ritne mišice, nato se počasi v tresljajih umirim.

Redkeje doživim samo vaginalni orgazem. Včasih celo v službi, kadar nimam dela s strankami in si pičko napolnim z vibracijskima kuglicama. Odličen Spinalisov stol, kateremu se sedalo giblje na fedri je pravi za to. Ko sem popolnoma horny stopim do stranišča in kuglici zamenjam s prsti, ki si jih globoko zarinem v pičko, si masiram notranje stene ali pa si s fistingom širim mišice. Občutek je nor in do blaženosti ni več daleč.

Uspelo pa mi je tudi že z analnim orgazmom. Vibrator, ki se lahko pripopa na ravne površine je za to idealen. Nalepim si ga na stranico bane, pokleknem in se z ritjo počasi nasadim. Vmes ga pokapljam z masažnim oljem in z lahkoto zdrkne vame. Počasi se zibljem naprej in nazaj. Čez čas pojačam tempo in norim od užitkov. Zelo težko bi bila tiho, ko se do konca nasadim nanj in zraven vklopim tresenje na maximum. Po kovinski bani odmeva cmokanje, ko ga z ritjo pogoltnem do konca, tresenje vibratorja in moje stokanje, ko mi prihaja. Nočem se dotakniti ščegetavčka, saj bi bilo vsega v trenutku konec. Mučim se tako blizu, pa vendar tako daleč. Rahlo spustim medenico in začutim, kako se vibrator drgne ob notranje stene pičke in trese, trese…. Počutim se tako napolnjeno, hitro se mi začnejo stiskati vse mišice in orgazem je zelo silovit. Še dobro, da je stranica bane tako trdna, saj z ritjo butam vanjo z vso silo. Ko se zbudim iz plimovanja začutim pekočo bolečino v kolenih, ampak je vredno!

Ja, pogosto se samozadovoljujem dragi moj, menda ne potrebujem dovoljenja?

AnaL

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4 / 5. Število glasov: 4

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!