Sprehajam se po parku s cigareto v roki in razmišljam o težkem življenju na tem svetu, kako se vsa stvar zaradi politike in afer spreminja v pekel. Nakar te vidim, osamljeno na klopci, sediš z glavo naslonjeno na rokah. V eni roki imaš joint. Voham ga že od daleč. S hitrejšim korakom stopim do tebe.

»A mi daš en dim?«

Brez besed se ozreš proti meni in mi podaš baklo. Usedem se zraven tebe in se predstavim.

»Jaz sem Jernej.«.

Še zmeraj si tiho. Glavo obrneš proti nogam, z roko pa mi sežeš proti nogi. Ne moti me. Počasi se prebijaš višje in višje. V glavi se mi zvrti, primem te za nogo, te potegnem v svojo smer, primem za vrat in te zaližem kot da je zadnjič. Z drugo roko te primem za tvojo izoblikovano rit in te potegnem nase. Kurac je že trd da bi lahko z njim trl lešnike. A tvoja roka je še vedno bližje mojemu kolenu kot stičišču nog. Roko prestavim iz riti na pičko. Gnetem jo in drgnem dokler mi ne primeš roke in jo porineš v pajkice. Fak! Tvoja pička je mokra kot da po njej divja tsunami. Dovolj imam vsega. Primem te z vso močjo, te dvignem iz klopce in te položim čez, da končno ugledam tvojo pofukljivo rit. Pajkice imajo svoj efekt. Potegnem jih dol, in obnemim. Zagledam najlepšo pičko na svetu. Z usti se zaženem vanjo. Vlečem sesam, grizljam, delam vse kar mi pride na pamet in ti hkrati rajcam gumbek, ki je skočil na plano, tekočina se ti cedi po nogah. Poližem in se vstanem. Primem kurac v roke in začutim da kar utripa. Zabijem ti ga iz prve od zadaj. Zacviliš kot psica in me pogledaš v oči. Po licih ti tečejo solze. Z dlanmi ti naredim čop in te trdo primem…nabijam še bolj kot od začetka. Ječiš, stokaš, cviliš a to me še bolj podžge. Ni ti pomoči. Stegnem se naprej, in te ugriznem v vrat.

Primeš me za vrat in mi rečeš: »ŠE!!!«

Grizem dokler ni tvoj vrat že čisto rdeč. Pride ti. Treseš se kor šiba na vodi. Sokovi tečejo iz tebe kot, da si izvir potoka. Obrneš se proti meni. Me zaližeš in se počasi premakneš navzdol. Toplina, ki mi zajame kurac je nepopisna. Pride mi prvo minuto v tvoja usta. Pogoltneš in pocuzaš iz kurca use kar je ostalo. Dvigneš hlačke in pajkice, se usedeš na klopco vzameš joint ki si ga ugasnila prej in ga prižgeš. Usedeš se zraven mene in mi podaš baklo. Potegnem dim in ti ga vrnem.

Kar naenkrat se obrneš k meni in rečeš: »Jaz sem pa Mia.«
Lepo te je bilo pofukat. Vstaneš se in odideš stran. Gledam ali se boš obrnila, nič.

»Na pa sem spet sam v parku.« si mislim.

 

Upam da vam bo všeč stil in zgodbica,

Viking

 

 

P.S.: Srečno in zdravo in zadovoljeno na vse načine, novo leto 😉

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!