Kolega je praznoval 20 let. Pri meni doma smo naredili precej fajni žur! Pijače je bilo več kot dovolj, hrane tudi, glasba je bila glasna in za povrhu še nekaj gramov trave. Odlično!

Povabili smo vse kar smo jih poznali, tako, da nas je bilo kar nekaj … Žur se je začel bolj potiho kot ne; dokler se vsi počasi nismo sprostili in začeli popivati, nazdravljati, se valjati po tleh, mečkati in uživati v zabavi. Nekaj se jih je kar oblečenih ali v spodnjem perilu vmes vrglo v bazen. Edina stvar, ki sem se bala je bila, da bi se kakšen preveč pijan utopil tam.

Zabava ne vem kako natanko se je odvijala, a pri meni je prespala moja najboljša kolegica, ker pač ni bilo zmožna voziti domov. Pri nama je tako, da sva prijateljici že od vrtca in skupaj naredili tudi srednjo šolo, le da ona ni nadaljevala naprej na fakulteto. V najinem času sva čez dali tudi že nekaj grupičev, vendar ena z drugo nikdar počeli nič. Razen rajcali ali sexali ena ob drugi …

Tako pa je, kot ponavadi prespala v moji postelji. Zbudila sem se prej kot ona in jo videla, kako z bokom spi obrnjena proti steni. stisnila sem se k njej, jo objela in jo začela poljubljati po vratu.. kar tako. Z roko sem drsela po njenem trebuhu in nogah pa rokah, malo po laseh, kakor mi je pasalo. Opazila sem da se prebuja in da se rahlo zvija… V polsnu se mi je nasmehnila, pa ni rekla naj odneham. Nežno sem jo vprašala: ”Te moti?”

Rahlo je odkimala in se obrnila proti meni. Seveda je izza postelje vzela steklenico z nekaj vodke, kolikor jo je ostalo in jo nagnila, pa jo ponudila še meni. Nagnila sem jutranji požirek, nato pa jo poljubila.

Grizla sem ji ustnico in ji z roko mečkala joške in s kolenom dražila med nogami. Spustila sem se po trebuhu do njenih tangic, v katerih je spala in jih slekla.
Rahlo sem ji polizala pičko in takrat je trznila in zavzdihnila in me prijela za roko, ki sem jo imela na njenem trebuhu.

Do pičke sem se spustila še z drugo roko in ji počasi vedno več prstov porivala v pičko in ji obenem lizala njen gumbek.
Zagrabila sem jo malo močneje in ji močneje porivala prste v njeno mokro luknjico. Kar teklo je že ven iz nje. Lopnila sem jo po ritnici in stegnih, stisnila za trebuh in ji nežno grizla gumbek. ”Daj mi jo!”, je rekla v lovljenju svoje sape.

Vsedla sem se ji na obraz in ji pustila da mi jo liže in grize, rine prste, obdeluje kakor zna. Začela sem migati z boki in stokati. Imela sem čisto mokro pičko, da je teklo po njej. Lopnila sem jo še po joškah in se spustila z obrazom na njeno pičko na 69. Grobo sem jo stisnila za rit in ji pljunila nanjo. Brezobzirno, ali jo boli ali ne, sem ji porinila še dva prsta v rit, da je ja občutila.

Ko je začela trzati sem ji prste porinila še v pičko in ji še bolj zavzeto lizala in grickala gumbek. Steklo je ven mimo mojih prstov, po njenih stegnih, vse je bilo mokro, konkretno ji je prišlo. Meni prav tako.Odvalila sem se z nje in jo kot da ni bilo nič vprašala: ”Kaj bova zajtrkovale?”
in nagnila še požirek vodke.

Biatch

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.5 / 5. Število glasov: 4

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!