Tvoja pizda na mojem računalniškem zaslonu, potegnjena iz skrivnega kotička. Kos odejice s tvojega kavča, tvoji prsti z bordojsko rdečimi nohti … in tvoja razprta rožnata pizda s srednje velikimi, mesnatimi, temnimi ustnicami.

Vrtinčila si si gumbek, ko si se slikala s telefonom in mi poslala izdelek. Mislila si name, ki že toliko let nisem zdrsnil vate s svojim kurcem. Ko sem te zadnjič fukal na klopci v poletnem večeru, si bila že s poznejšim možem, bila sta par, ampak “na pavzi”, ki sva jo sladko izkoristila.

Na prijateljskem sprehodu, za katerega sva vedela, da se bo končal vsaj s kako drobno porednostjo, sva zavila na ne prav skrito mesto. Odpel sem ti rožasto oblekico, osvobodil tvoji prekrasni joški iz modrčka, odmaknil črne hlačke, in ti ga nič kaj romantično zarinil. Sedela si na leseni mizi ob sprehajalni poti, divje sva se zibala in tvoji kriki so parali temo. Nikdar nisi znala biti prav tiha in to mi je bilo všeč.

Naslednje leto sem te z novim avtom peljal na izlet in dobil enega najboljših fafov svojega življenja. En prst sem imel v tvoji riti, enega v tvoji pički, ti pa si mi ga gonila, kot da je zadnjič. Morda je res bilo.

Z večjimi presledki sva še kaj ušpičila, a se ni več zgodilo več kot tvoja moj tič, ovit v tvoje prste, naposled zalite s spermo, moj prst v tvoji mastni luknjici ali moj jezik na tvoji bradavički. Fantazirala pa sva veliko, in drkala, v živo ali po telefonu. Tvoj orgazem je vedno doživetje. Ali pa sva drkala vsak zase s slikami drug drugega pred seboj. Ali brez slik. Nazadnje si mi ga drkala v lokalu, pokritega z jakno.

Že dolgo nisem videl nobene nove slike tvojih seksi sestavnih delov. Imam pa shranjenih nekaj starih. Tvoje joške v srajci z odpetimi gubi, joške s prsti na bradavički, svobodne joške. Pa rit v tangicah, rit z vidnimi visečimi ustnicami. Celo ena s tičem tvojega moža v tvojih ustih. Rada mi poveš, kako te fuka v rit s tem tankim dolgim tičem z veliko glavico, kako se mu podrediš. Pa slike pičke, tudi poročni prstan je kje na tvojih neutrudnih prstih.

Nocoj sem izbral eno od slik tarče za mojo glavico, sliko tvoje lačne reže, razprte, mokre. Sedim pred zaslonom, gledam to lepoto v približno naravni velikosti ter gonim kožico in močno stiskam trdega kurca. Hvala še enkrat za tole noro sliko. Lizal bi te, fukal bi te … Šprical bom kot za stavo. Vonj tvojih sokov in celo občutek, ko porinem med tvoje tesne stene, sta še živa v mojem spominu.

Morda pa spet kdaj izkoristiva kakšno “pavzo”, da te po dolgem času nekam prislonim, dvignem krilo tvojega sivega poslovnega kostima, strgam najlonke, slečem hlačke …

Ja, o tebi govorim.

Avtor želi ostati anonimen.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 2 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!