Danes greva za vikend na Bled. Nisem pričakovala, da me bo poklical, saj sem mislila, da je že pozabil name. Na hitro me je pozdravil, vprašal, če imam čas in plani so bili narejeni. Za nobenim moškim nisem nikoli skočila kot pes za kostjo, toda zanj bi naredila vse. Nekaj je na njem, kar me privlači. In če bi namignil, bi takoj zagrabila v vabo. Ker točno vem, kaj bi dobila, če bi zagrabila. Dolg, vroč seks, poln užitkov namreč.
”Mala, kaj pa si ti tako zamišljena?” sem izza hrbta zaslišala njegov glas. Na železniški postaji je začel odmevati krik, ki sem ga od straha spustila. Kdo je moškim dal možgane? Ne moreš se ob petih popoldan prikrasti za hrbet kot en tat.
”Nehaj me strašit, Miki! Vidiš zdaj …. Zaradi tebe mi srce razbija kot pnevmatsko kladivo!”
V roke mi je porinil Petrolovo kavo in mi z očmi nakazal, da naj spijem požirek, da se pomirim.
”Če obstaja nevarnost, da bi te utesnjevalo vse skupaj, se rade volje javim, da ti raztrgam majčko in modrček. Vse za tvoje dobro,” mi je smeje odgovoril Miki.
Smeh in pitje ni nikoli šlo z roko v roki, zato se mi je v isti sekundi zaletelo in sem začela kašljati kot stari motor brez dizla. Miki je zaskrbljeno pristopil in me na rahlo potrepljal po hrbtu. Dotik njegove roke je v meni povzročil pravcato kemično reakcijo. Saj vem, da je imel dober namen, ampak naj nekdo to pove moji tamali, ki že par mesecev ni videla nobene makine. In se je tudi nebi branila. Sploh njegove.
Ko sem prišla k sebi, je vzel moj preveliki kovček in ga pospravil v prtljažnik. Jaz sem se istočasno usedla v njegovega golfa in že veselo brskala po glasbeni zbirki, ki je bila ista, kot če bi gledala mojo. Vsaj kreganja okrog glasbe ne bo.
Celotno pot sva si pela, ob srcu parajočih pesmih mi je nemalokrat položil dlani na stegno in me nežno božal. Čutila sem, kako se je muca vlažila. In to samo z enim dotikom. V mislih se mi je odvrtelo tisoč scenarijev, kako bi si ga lahko podredila in ga pofukala sredi vožnje. Ali pa njegovega korenjaka vzela v usta in ga začela obdelovati kot osnovnošolka, ki prvič v poletju liže sladoled.
Vozila sva se uro in pol, ko sva se odločila nekaj pojesti. ”Zadnji čas”, sem si mislila. Krulilo mi je tako močno, da še odmev v gorah ni tako glasen. Ko sva pojedla, je odšel do blagajne plačati račun in po videnem, nabavil še dve steklenici vina:
”To je za danes zvečer, da se bova malo sprostila.”
Potem dve steklenici ne bosta dovolj, sem si mislila. Ob njem sem vse drugo kot sproščena. Večino časa vzburjena, pravzaprav.

 

PRIHOD

Ob osmih sva prispela do apartmaja, kjer bova prebivala naslednja dva dneva. Starejši gospod nama je predal ključe do brunarice, ki sprejme do štiri ljudi. Ob razkazovanju brunarice naju je opomnil na eno malenkost: spalo bi se naj samo v eni spalnici, saj drugo renovirajo. Že ko se je Miki hotel pritožiti, sem ga prekinila:
”Ja, ni problema.” Pogledala sem njega in mu nagajivo namignila: ”Itak sva oba odrasla… Kaj pa sta dve noči skupnega spanja?”
Oči so se mu zalesketale in prikrit nasmeh se je pojavil na njegovih ustnicah. Ko bi le vedel, kaj si vse jaz predstavljam pod skupno spanje. In zgleda, da on tudi. Ob tej misli so mi mravljinci začeli potovati po celotnem telesu. Iz sanjarjenja me je prekinil njegov glas:
”Mala, pridi no noter. Lahko veni prespiš ali pa z mano … v postelji,” ter mi pomežiknil. Ni rabil reči dvakrat, da sem se po hitrem postopku spravila v brunarico. Kavalirsko je zgrabil oba kovčka, ter ju nesel v spalnico, ki je bila v mansardi. Ob pogledu nanjo mi je zastal dih: velika lesena soba, s francosko posteljo veliko dva krat dva metra ter rdečo posteljnino iz satena. Spalnico so ločila še ena vrata, katera so vodila v nič kaj veliko kopalnico, kjer je bil umivalnik, tuš in wc.
”Kaj zaj, keri bolj smrdi: ti al jaz?” se je pošalil Miki in mi nakazal, da se naj grem prva stuširat.
”Ne ne, ti kr idi. Jaz si bom tačas zložila oblačila v omaro,” sem mu pojasnila.
Vzel si je brisačo, črne boksarce, majico in odšel pod tuš, sama pa sem odprla kovček in začela zlagati oblačila. Ravno, ko sem pospravila zadnje perilo, sem se začudila jakosti zvoka tekoče vode, ki je izviral iz kopalnice. Obrnila sem se proti njej, ko sem dojela, da so vrata odprta. Verjetno ni dobro zaprl vrat, sem si mislila. Ker se ful pritožujem. Stopila sem še malo bolj na stran, da sem imela boljši pogled. Praise the Lord za steklo okrog tuša. Čeprav nisem videla njegovega korenjaka, se je v sekundi mokrota določenega predela telesa povečala za kar nekaj kvadratnih centimetrov. Poletje in vročina sta me vedno delala bolj potrebno kot ponavadi sem. Kar pa niti nisem malo časa.

Ko se je obrnil in zaprl dotok vode, me je zagledal ob robu postelje, kako ga nepremično gledam. V trenutku so se mi lička obarvala rdeče in sem se poskušala nič kaj elegantno izmotati iz situacije:
”Ahm… vrata imaš odprta, zato sem te gledala… Mislim, nisem te gledala dolgo časa, zdaj sem te komaj opazila, ko sem se usedla na posteljo.”
Njegove zelene oči niso dolgo zdržale mojega pogleda, a preden jih je povesil, so mu ustnice oblikovale poreden nasmeh.
”Še dobro, da sem se pobril danes. Lahko me opazuješ kolikor hočeš,” mi je s nagajivim pogledom izpod čela namignil Miki.
Že ko mi je pogled začel potovati do njegovega mednožja, ga je skrbno zagrnil z belo brisačo. Počutila sem se kot pes, ko mu nekdo vzame kost: razočarano, razburjeno, ampak vzburjeno in potrebno. Takoj sem odhitela do hladilnika, kjer je bila mrzla voda, da sem se ohladila. Po petih minutah je prišel izpod tuša, oblečen v boksarce in majico, ki mu je razkrivala tattoo na levi roki. Še ena stvar, ki me je noro privlačila pri njem.
”Tuš je prost. Samo pazi pri vratih… Dobro jih zapri, da te nebo kdo nepričakovano opazoval,” mi je s pomenljivim pogledom skušal dopovedati Miki.
”Ja, bom morala. Samo brez skrbi: pri tuširanju so me starši prvo naučili, da moram zapirati vrata. Pri tebi so zgleda pozabili na to,” sem mu pogumno odgovorila, čeprav sem bila osramočena od pet do glave.
”Če me niso naučili tega, so pa me zagotovo, da ni vljudno opazovati ljudi… Sploh, če so goli.”
”Saj te nisem opazovala!”
”Ajaaa, ti si bila samo radovedna.”
Ustnice so se mu raztegnile v velikanski nasmeh, ko je začel hoditi proti meni. Ustavil se je direktno ob mojem telesu in se prav tako naslonil na rob pulta kuhinje: ”Upam vsaj, da ti je bilo všeč, kaj si videla,” je še pripomnil in mi vzel kozarec vode ter ga hitro spil.
Napetost je bila na vrhuncu, zato sem jo sklenila ustaviti: ”Videla nisem nič konkretnega, tisto kar pa sem, pa ni bilo nič takšnega, kar nebi videla v kopalkah.”
Seveda sem lagala. Vse na njem me je privlačilo: zunanjost, notranjost, res vse. In dejstvo, da sem ga videla golega, pa čeprav le njegovo zadnjo stran, me je še dodatno podkurila. Bila sem v stanju, ko sem si želela raztrgati njegove boksarice, vzeti njegovega korenjaka v usta in ga noro obdelati do vrhunca.
Preden bi se mi totalno zmešalo, sem se obrnila in odhitela pod tuš. Poskrbela sem, da so bila vrata dobro zaprta, nato pa sem se prepustila svojim lastnim užitkom. Prsti so takoj pobegnili k že nabrekli bradavički, ki sem jo nežno podrgnila s konicami prstov, drugo pa nežno stisnila s prsti druge roke. Nato je roka potovala navzdol, preko trebuščka in svoje mesto našla globoko v zavetju moje muce. V mislih si nisem predstavljala svojih lastnih prizorov pohote, saj ni bilo potrebno. Dovolj je bil prizor od prej in njegovo umazano govorjenje. Vsa razvneta in pohotna sem čutila, kako je kri vrela in razbijala v žilah. Z roko sem nežno krožila okrog ščegetavčka, nato pa tempo in pritisk povečevala, medtem ko sem z dvema prstoma druge roke nežno prodrla vase in ju obračala tako, da je bila muca v enem samem lastnem, dišečem soku. Napetost v meni je začela naraščati, v trenutkih naslade sem zaprla oči in telo je zagrabil močan krč ob sopečih vzdihljajih in tihem ječanju. Močno sem zagrizla v spodnjo ustnico in se do konca stuširala s kokosovim milom.
Ko sem veselo prišla iz kopalnice, je on že utrujeno ležal v postelji, v napol spancu. Ulegla sem se zraven njega in potihoma zaželela lahko noč. Če bi vedel, h kakšnemu užitku je prispeval dogodek opazovanja njegovega telesa, gotovo nebi tako mirno spal. Zaprla sem oči in zadovoljeno spala vse do jutra.

 

NOV DAN

Sončni žarki so me predramili iz globokega spanca, ko sem počasi odprla oči. Za par sekund sem se spraševala, kje sem, nato pa se pogledala spečo bitje zraven sebe. In ne, nisem pogledala njegovega obraza. Oči so kar same poletele k nabreklim boksarcam, ki so v vsej svoji veličini izstopale in zakrivale pogled na njegovega prijatelja. Tudi muca se je prebudila iz nočnega spanca in začela poredno presti kot odziv na njegovo vročo predstavo v tem jutru.
”Dobro jutro,” me je presenetil njegov hripav, a izredno privlačen glas.
”Dobro jutro tudi tebi. Si v redu spal?” sem hitro umaknila pogled iz njegovega skritega tiča k njegovim zaspanim očem.
”Prečudovito. Škoda edino, da sem zamudil tvoj prihod iz kopalnice v tej hlačkah in majčki… Če bi videl to, gotovo nebi zaspal še dve uri kasneje ne,” me je premeril od glave do pet, najdlje pa se je ustavil na mojih rdečih hlačkah.
”Gotovo nebi bila to edina stvar, ki bi jo zamudil…” sem pustila nedokončan stavek in se odšla preobleči v kopalnico, kjer sem pri hoji čim bolj izbočila ritko, da je imel neposreden pogled na moje seksi hlačke. Za seboj sem slišala glasen izdih, kar pomeni, da je moj načrt deloval. Kako sem uživala v zapeljevanju in draženju!
Ob zajtrku sva se dogovorila, kako bova preživela dan, kaj si bova odšla vse pogledat in kasneje tudi to storila. Dan je mignil, kot bi reko keks in že je bil zvečer. Ko sva se stuširala po aktivnem dnevu (tokrat oba pri zaprtih vratih), sva se oblekla v oblačila za spanje. On v bokserke in majico, jaz v hlačke in prevelik T-shirt brez nedrca. Stuširala sem se zadnja in ko sem osvežena prišla iz kopalnice, Mikija ni bilo v postelji. Pomislila sem, da je gotovo v pritličju, sama pa sem tako ali tako bila žejna, zato sem odšla do kuhinje. Na kavču zraven kuhinje me je pričakal Miki, z dvema kozarcema na mizi in steklenico rdečega vina, pred seboj pa je imel tablični računalnik.
”Med tem, ko te ni bilo, sem si malo sposodil tvojo tablico. Upam, da te ne moti?” me je vprašal z nasmehom na obrazu.
”Seveda ne. Zakaj pa si jo potreboval?’ sem vprašaje odgovorila in upala, da ni odkril mojih golih slik v galeriji.
”Malo sem hotel prebrskati novice, ko sem zašel na eno zanimivo spletno aplikacijo: Resnica ali izziv. Si za eno igro, kot spomin na otroštvo, ko smo se to igrali?” me je vprašal z zloveščim nasmehom. Takrat nisem vedela, kaj je pomenil ta nasmeh. Igra je namreč imela možnost, da se z vsako rundo povečuje umazanost vprašanj ali izzivov.
”Seveda. Zraven pa bom še naredila malo glasbe,” sem odgovorila in se zleknila na kavč zraven njega, prižgala televizijo in prestavila na program s glasbo. Miki je uredil vse nastavitve v igri, vpisal najini imeni, natočil vino in igra se je začela.
Prvi je bil na vrsti Miki. Izbral si je resnico. Vprašanje se je glasilo, da če bi lahko bil katerikoli super junak, kateri bi bil.
”Premature-ejaculation-man!” V trenutku sva oba bruhnila v smeh. Ko sva se umirila, mi je resno razložil, da bi bil Superman. Gotovo bi mu te pajkice zelo pristajale.
Nato sem tudi sama izbrala resnico in sem se morala opisati v petih besedah: ”Zaupljiva, zanesljiva, dobra prijateljica, dokaj samozavestna in spontana,” je bil moj odgovor.
”Pa seksi, lepa, zapeljiva, privlačna in vroča,” je nespodobno pripomnil Miki in pri tem ni umaknil pogleda z mojih oči. Postajati mi je začelo zelo vroče, a kaj, ko ni bilo krivo samo vino.
”Ti si na vrsti, Miki. Še enkrat boš resnico?”
Miki je pokimal in sledilo je naslednje vprašanje: ” Kateri je tvoj najhujši dogodek, ki te je spravil v zadrego?”
Vzel je kozarec vina in ga spil na dušek, nato pa mi začel razlagati zgodbo: ” Vedi, da si brez konkurence prva, ki boš to zvedela.” Že sam začetek je pomenil, da bo nekaj ekstremno zanimivega. ”Torej, ko sem bil star okrog 17 ali 18 let, sem bil na počitnicah pri družinskih prijateljih. Tam je bil tudi prijatelj, dve leti mlajši od mene, s katerim sva se super razumela, igrala igrice ves čas, vozila okrog itd. Ne spomnim se točno, kako je do tega prišlo, ampak vse kar se spomnim je, da sva skupaj masturbirala ene trikrat in vsakokrat je obema prišlo, saj sva zraven gledala lezbične porno filme . To je bila res zanimiva izkušnja, ampak mi pač ni v ponos kot heteroseksualcu.”
Ko sem ga poslušala, so mi usta skoraj padla na tla. Mogoče je zanj ta izkušnja predstavljala zadrego, ampak moji možgani so iz tega naredili najboljši možni scenarij za potešitev, ko ni nikogar zraven. Kot dokaz je bila moja mala, ki se je že konkretno navlažila ob misli na to sceno.
”Ti si na vrsti. Pa poglejva resnico zopet … Ahaaa. Si kdaj poljubila osebo istega spola?”
Misli so mi odtavale na morje par let nazaj, kjer sem v popolnoma isti igri morala poljubiti punco od kolega: ”Ja, sem. Bil je prisoten alkohol, obe sva bile v zvezi, igrali smo se prav tako ‘Resnica ali izziv’, moška sta nama dala izziv in sva se poljubile, kjer sva vključile tudi jezik. Na splošno mi je bil poljub kot poljub, edino bolj razburljiv je bil že zaradi dejstva, ker je bila ženska,” sem pojasnila moje prvo doživetje z osebo istega spola.
Igra se je nadaljevala in Miki je zopet izbral resnico: ”Kaj je bila najbolj umazana stvar, ki si jo naredil medtem, ko si bil na cesti? Opiši!”
Izpraznil je kozarec z vinom in me resno pogledal v oči: ”Res želiš vedeti?”
”Seveda, kaj pa misliš … Po mojem nisi nič takega, kar me ne more presenetit’,’ sem nagajivo pripomnila čez njegovo vprašanje.
”Mogoče pa te bo. Kakorkoli, enkrat med vožnjo, ko sem vozil sredi noči, sem si ga zdrkal. Na telefon sem si dal pornič, ga postavil na mesto pri števcu in lepo akcija.”
”Oja, definitivno me je presenetilo…” sem v momentu izdavila stavek, saj sem med nogami čutila prijetno ščemenje, ki je pozitivno vplivalo na izločanje mojih sokov iz muce. Miki mi je namenil vprašujoči pogled, zato sem v sekundi spremenila temo: ”Resnico bom izbrala.”
”Okeeej… pa poglejva… Povej, kdaj si se nazadnje masturbirala.”
V sebi sem začutila vročino, bradavičke so se mi napele kot Eifflov stolp v Parizu in v moji muci je kar vrelo. Razmišljala sem, če mu naj povem resnico ali ne. Sam mi je o sebi povedal veliko skrivnosti, čas je, da spozna tudi malo moje nagajivosti.
”Včeraj pravzaprav.”
Mikiju se je zaletelo ob požirku vina. Ko se je izkašljal, me je radovedno vprašal:
”Včeraj? Kdaj? Kje?”
”Pod tušem, zvečer… za dejansko zaprtimi vrati,” sem zapeljivo odgovorila na njegovo vprašanje. Miki me je nepremično gledal v oči, dihanje se mu je poglobilo in vino je že začelo vplivat na naju oba: ”Ali si si jo božala zaradi mene, ker si me videla pod tušem?”
Izpita steklenica je že konkretno vplivala na mojo iskrenost: ”Ja, in tvoje umazano govorjenje.”
Pospravil je prazno steklenico in odprl novo, ter mi nalil kozarec do polnega: ”Na, pij še. Všeč si mi taka, iskrena in brez zadržkov,” mi je ukazal z erotičnim glasom. Mogoče je mislil, da je bilo vino primarni vir moje iskrenosti, ampak brez moje neizmerne želje po njegovem tiču mu tega nebi nikoli zaupala.
Igra je prišla do točke, kjer so se začela pojavljati zelo umazana vprašanja in izzivi, kar pa je Miki dobro vedel: ”Si za to, da si izbereva izziv sedaj?” Prikimala sem mu in tablica je že izbirala naslednji izziv.
Miki je bil en čas tiho, nato pa glasno prebral izziv in me sprašujoče opazoval: ”Vsak v igri mora odstraniti en kos oblačila.” Brez zadržka sem segla za konec majice in jo potegnila preko obraza, tako da so na plano skočile moje male, kompaktne joškice, ki so kot ujetnik čakale na svobodo. ”Kaj pa ti, se ne misliš sleči?” sem samozavestno pokazala na njegovo majčko. Adamovo jabolko mu je potovalo po grlu gor in dol, kar pomeni, da je moral spraviti veliki požirek sline po grlu navzdol, preden je prišel k sebi in si slekel majico. Nekaj sekund me je nepremično opazoval, saj sem konec koncev bila oblečena samo v hlačke. Ko je od šoka pograbil tablico, da bi videl, kateri izziv je določil program za mene, sem neopazno pogledala proti njegovim bokserkam, izpod katerih se je opazno videl nabrekli tič.
”Tvoj naslednji izziv se glasi: Izberi si del telesa tvojega nasprotnika in ga poljubljaj 30 sekund.” Ko sem slišala vprašanje, sem kolebala med njegovimi ustnicami ali vzburjenim prijateljem. Vstala sem se s kavča in se mu počasi približala.

 

TEŽKO VPRAŠANJE

”Kateri del telesa si boš izbrala?”
Zlovešče sem se mu nasmehnila, se mu usedla v naročje, ga z nogami objela okrog bokov in mu tiho zašepetala v uho: ”Boš videl … in čutil.”
Pogledala sem ga direktno v oči, prijela za vrat in ga poljubila. Nežno. Tako, da so se ustnice komaj dotikale. Ustnice je imel mehke in sočne od pravkar popitega vina. Strastno in z jezikom sem začela poglabljati poljub ter pri tem krožiti z boki, pod katerimi sem čutila njegovo otrdelo moškost. Roke mi je naslonil na hrbet in me še bolj privil k sebi. Z obraza mi je odstranil lase za uho in njegove ustnice so začele potovati od ust k ušesu, kjer mi je sesal in poljubljal ušesno mečico. Nato je počasi začel poljubljati vrat in področje med vratom ter ramo. Kri v mojem telesu je vrela, bila sem vzburjena kot že dolgo ne. Prijela sem za njegovo roko in si jo potisnila med hlačke, v katerih je bil vihar.
”Pa to ni res … Kako si mokra!” se je začudil s tresočim glasom, preden so njegovi prsti začeli poplesavati med mojima nogama. “Čudovito pičko maš, tako nabreklo in odprto. In ti … tako vroča in voljna si,” mi je šepetal, medtem ko sem še bolj razprla noge in tako omogočila njegovim prstom, da so umirjeno krožili okrog nabreklega gumba in vhoda v pičkico. Bila sem tako vzburjena, da je že bolelo. Njegovo roko sem umaknila iz hlačk, se dvignila in mu počasi slekla boksarce. Razprla sem mu noge, tako, da sem imela boljši dostop in v roke vzela njegovo čvrsto moškost. Prste sem nežno ovila okrog dna tiča in začela drseti po korenjaku navzgor, kjer sem na glavi zasukala dlan in na drugi strani potovala navzdol. Nemalokrat sem ponovila ta gib, saj sem videla, da mu zelo prija. Nato sem iztegnila jezik in ga polizala po glavici. Z jezikom sem se igrala po celotni dolžini tiča, ko sem našobila ustnice in se agresivno prisesala na glavico, ki je bila tako gladka. V ritmu sem mu obdelovala tiča, medtem pa z roko objemala spodnji del batine. Odločila sem se ga nagraditi. Njegovega korenjaka sem si celega potisnila globoko v grlo. Ostal je brez sape, tako ga je presenetilo. Preden mu je prišlo, mi je nakazal, naj se uležem na kavč zraven njega. Razprl mi je stegna, hlačke potisnil na stran in pokleknil pred menoj. Čakala ga je vroča in poplavljena muca, nad katero se je dvigala ozka krznena steza. ”Kako si dobra. Vedno bi te imel,” je izdavil in začutila sem njegovo toplo sapo na njej in tako rahlo se je je dotikal, da se mi je mešalo. Samo kratek dotik in se je umaknil. In spet. Pa spet. In spet. To je bila njegova igra, ki mi je bila všeč. Ječala sem od užitka, ko se je odločil, da me bo popeljal še dalje. Pogledal me je in se močno prisesal nanjo, njegov jezik je zdrsnil v ženskost in takoj odkril nabrekel gumbek, ki se je lesketal zaradi soka, kateri se je cedil iz špranjice. Z jezikom se je igral po celotni površini, me nežno grizljal in sesal. Ko se mi je že mešalo od užitka, mi je potisnil prsta v usta, da sem ju oslinila ter ju porinil v mojo strastno pičkico. Začel je obračati prste in z njimi drsel po celotni dolžini, istočasno pa jo je energično in konkretno lizal. Vse kar imam … po vsej površini. Srkal je moje sladke sokove naslade. Že ko sem mislila, da bom doživela vrhunec, je prenehal s zadovoljevanjem. ”Ne želim še, da ti pride. Pridi, greva v posteljo.” Ampak tega nisem želela. Z nogami sem ga zgrabila in ga vrgla na kavč, sama pa se povzpela na njega. Z desnico sem držala batino, z levo roko pa sem si pohotno božala muco in z njegovo glavico drgnila že itak preveč mokro tamalo. Škrlatno nabreklo glavico sem naslonila na ustje moje vlažne špranje in zaječala: ”Ne zdržim več, Miki. Hočem te!” ter se nasadila na njegovega korenjaka. Počasi in nežno me je napolnil. Do konca, kolikor je bilo možno. Z nogama sem se začela dvigovat in spuščat, pri tem pa še malo krožila z boki. Široko je odprl oči in usta ter nagnil glavo nazaj. Tudi on je začel v ritmu migati z menoj. Slišalo se je tleskanje mesa. Zagrabila sem ga lase in mu jih nežno povlekla. Takrat mu je bilo dovolj. Potisnil me je na hrbet in me ponovno zapolnil v vsej svoji veličini. Grabila sva drug drugega in suvala drug proti drugemu. Bila sva kot ponorela. Nabijal me je, kot še noben moški do sedaj.
”Prosim, ne nehaj,” sem ga ponižno rotila. ”Prišlo mi bo,” mi je v navalu največjega užitka zaječal v uho. Takrat sem mu odločno začela prihajati nasproti. Bila sem v sedmih nebesih, ko me je stresel dolg, močan orgazem v vsej svoji lepoti teh magičnih sekund in mi preplavil telo.
Po minuti sva komaj prišla do sape in se le nasmehnila drug drugemu. Seveda do postelje nisva prišla. Vsaj še tisto uro ne.

Berie

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!