»Tole me je pa kar malo utrudilo,« je rekla Eva in z nasmehom na obrazu prisedla na kavč k Borisu. Rdeča lica so izdajala, da ji je še pred nekaj minutami močno prihajalo. Oblečen je imel bel prosojen negliže, na glavi pa je imela dva čopa, ki sta jo delala 10 let mlajšo in zato še bolj nedolžno, igrivo in perverzno seksi.

»Menda nočeš že iti domov,« sem jo vprašal in sedel na kavč nasproti njiju, skupaj z Barbaro, Borisovo ženo. Barbara je bila na prvi pogled pravo nasprotje Eve. Imela je črne samostoječe nogavice, minico in modrc iz črnega lateksa, kratke črne lase ter črno našminkane ustnice.

»Ni šans,« je odvrnila Eva. »Če rečem, da sem MALO utrujena, to samo pomeni, da sem se prav prijetno ogrela«. Svojo roko je položila na Borisovo mišičasto stegno in ga zapeljujoče pogledala v oči. Ta jo je prijel za lice in nežno poljubil. Všeč mi je bilo, ko sem jo gledal z drugimi.

»Pa ti?« sem se obrnil k Barbari, »Si ti tudi šele prijetno ogreta?«

Nič ni odgovorila. Samo nasmehnila se je in me zalizala, jaz pa sem jo pobožal po njeni čvrsti, z lateksom prevlečeni joški.

»Štirikrat voda, trikrat vodka in enkrat dvojna vodka,« je rekel Janez in začel postavljati pijačo na mizo. Janez je lastnik in menedžer swinger kluba, v katerega z Evo redno zahajava že tri leta. Ima okoli petdeset let, čeprav jih ne kaže. Je perverznjak prve klase in večino časa skrbi, da se obiskovalci zabavajo, večkrat pa se jim tudi sam pridruži. Ko je postavil kozarec z dvojno vodko pred Evo sem jo vprašujoče pogledal.

»Kaj? Se ne smem malo zabavati?« me je izzivalno pogledala.

»Nič nisem rekel.«

»Na eks« je izjavila, dvignila kozarec in ga zvrnila. Temu je sledilo kašljanje in smeh.

»Še eno?« je vprašal Janez.

»Še eno,« je odvrnila Eva, »dvojno«.

»Potem pa za nekaj časa dovolj,« sem posegel vmes, »da ne boš šla res kmalu spat.«

»Ne ne skrbi. Prisežem, da si bom po tem vzela malo pavze« se je nasmehnila in ugriznila Borisa v uho ter ga pobožala po jajcih.

Nato smo počasi pili in se pogovarjali o svem i svačem. Predvsem seveda o tem, kako smo se pred nekaj minutami dobro poseksali v eni od sob za šankom. Čeprav sva z Evo večkrat prišla v klub, smo se z Borisom in Barbaro danes prvič srečali. Ker smo vsi v dobrih tridesetih in športnih postav smo se takoj povohali in po pol ure smo že »zamenjali«, tako da smo rabili malo pavze za regeneracijo. Klub se je med tem počasi polnil s pari in posamezniki različnih starosti.

»[…] V glavnem! Nič me bolj ne zrajca, kot če me ženska gleda v oči, med tem, ko kroži z jezikom po moji glavici,« sem rekel na neki točki.

»Aja?« je odvrnila Barbara in pokleknila na kavču zraven men. Vzela je mojega čisto mehkega tiča iz bokseric, začela oblizovati in cuzati glavico in me gledati v oči. V manj kot minuti sem bil popolnoma trd.

»Tako ja. Oh, ja. Točno tako, to je super.«

Eva in Boris sta naju z nasmehom opazovala in se božala po stegnih. Barbara je vzela celega kurca v usta in ga počasi fafala. Vsake toliko se je ustavila na glavici, z jezikom krožila po njej in mi ga porivala v luknjico na vrhu. Oči sem vrtel od ugodja, Eva pa je na nasprotni strani že razširila noge, da jo je Boris lahko božal po ščegetavčku, ter ji vsake toliko časa porinili prst v pičko. Z nasprotnega kavča sem lahko dobro videl, da je čisto mokra.

»Se premaknemo nazaj v sobo?« je vprašal Boris.

»Ne,« je odgovorila Eva. Po glasu in po očeh sem videl, da se ji vodke že kar dobro poznajo. »Ne da se mi. Pa nočem, da prekineš, kar delaš.«

Zaprl sem oči. Z eno roko sem prijel Barbaro za lase in jo počasi fukal v usta, z drugo pa sem ji potegnil njeno lateks minico čez rit in ji s prstom počasi obdeloval pičko. Ko sem odprl oči sem videl, da Boris in Eva nista več sama. Ob Evi je stal Janez s spuščenimi boksericami, Eva pa mu je počasi drkla kurca in ga si ga ogledovala. Čeprav je bil Janez toliko starejši, da ga ne bi nikoli povabila k nama v posteljo, je to danes očitno ni motilo. Janez je stopil še malo bližje. Eva je najprej obliznila njegovo glavico, nato jajca, potem pa šla z jezikom po korenu Janezovega debelega kurca nazaj do glavice in ga vzela v usta.

Vse več oči v klubu se je začelo obračati proti nam. Še posebej mlad fant in punca pri šanku sta imela oči fiksirane na nas, med tem, ko sta se božala po mednožju. Boris je potegnil naramnice Evinega negližeja dol z njenih ramen, da ji je lahko lizal joško in dodal še en prst v Evino pičko, ki je Janezovega kurca dala iz ust za ravno toliko časa, da je pogledala Borisa in dahnila pridušen »Ja.«

Barbara mi je šepnila v uho »Ti je všeč?«

»Ja, ful dobr fafaš.«

»Vem,« se je nasmehnila, »ampak mislila sem, če ti je všeč, kako Boris in Janez obdelujeta Evo?« Boris si je med tem že nataknil kondom in nastavil kurca na Evino pičko. Počasi je prodrl vanjo in Eva je spet za trenutke pozabila Janeza. Ta jo je prijel za lice in ji ga hitro porinil nazaj v usta.

»Ja, ful mi je všeč. Poglej jo, kako je potrebna,« sem odvrnil Barbari in vse hitreje porival prst v njeno pičko. Vzela je kondom in mi ga nataknila na kurca.

»Hočem te,« je dahnila in me zajahala. V ene samem sunku sem bil do jajc v njej. Trikrat se je čisto počasi nataknila name, nato pa hitro stopnjevala tempo. Lateks modrc sem ji potegnil na trebuh, vzel eno joško v roko in ji cuzal bradavičko, ter čez čas zamenjal. Med tem, ko sem imel eno bradavičko v ustih sem ji s prsti vrtel in dražil drugo. Videl sem, da ji bo kmalu prišlo. Porinil sem ji prst, najprej v usta, potem pa v ritko. To jo je vrglo čez rob, da ji je prišlo.

Ko se je ulegla name, sem videl, da je tudi na drugem kavču že na polno akcija. Eva je jahala Borisa. Z levo roko je drkala kurac nekoga, ki sem ga prvič videl, z drugo roko pa je drkala in fafala kurac tistega mladca, ki je prej s punco stal pri šanku. Pogledal sem, kje je ona in videl, da se pogovarja s še enim mladim parom. Janez je med tem stal zraven in si natikal kondom. Ko ga je imel gor, je od nekje vzel tubo lubrikanta in ga začel mazati po kondomu in Evini ritki.

Nisem mogel verjeti. Večkrat sva že probala DP. Oba sva uživala ob tem. Noro je, ko sem skozi steno njene pičke čutil kurac nekoga drugega. Še posebej, ko nam je vsem skupaj prihajalo. A vedno sem bil jaz eden od fukačev. Tokrat sta si jo vzela Janez in Boris, med tem, ko sta jo še dva, ki jih sploh nisem poznal, izmenično fukala v usta..

»Daj me od zadaj,« je rekla Barbara. Nanjo sem skoraj pozabil. Gledala me je v oči in se mi smehljala. Ni mi bilo treba dvakrat reči. Nastavil sem si jo in jo začel divje nabijati.

Nato sem zaslišal Evino vse glasnejše stokanje. Vedel sem, da se približuje orgazmu. Boris in Janez sta bila skoraj čisto pri miru. Eva jima je obema naenkrat skakala po kurcih. Neznanec in mladec izza šanka sta imela oba naenkrat kurca v njenih ustih, Janez pa je Evo držal za čopka in ji tičal glavo nanju. Evini stoki so prerasli v kričanje. Mladec je potegnil kurca iz Evinih ust in jo zalil s spermo po eni strani obraza.

»Glej jo! Glej jo, kurbico, kako se goni po kurcih« je rekla Barabara in me gledala v oči, med tem, ko sem jo fukal od zadaj. Nisem mogel več. Začelo mi je prihajati. Barabara si z eno roko začela hitro masirati ščegetavček, da nama je prišlo skupaj med tem, ko sva se gledala v oči.

Ko sem spet pogledal proti Evi je bila še vedno nataknjena na Borisovega kurca. Oči je imela zaprte, usta odprta in jezik iztegnjen, cel obraz pa je imela pokrit s spermo. Neznanec je bil malo odmaknjen in si samo še počasi drkal že na pol uplahnjenega kurca, ki ga je pred tem očitno spraznil Evi na obraz. Janez jo je držal za enega od čopov in si ga drkal na njen jezik. Prišlo mu je močno in obilno. Malo na jezik in v usta, veliko pa po obrazu.

»Huda si!« je rekel, pobral svoje bokserice in se odmaknil nazaj za šank.

Eva si je z negližejem, obrisala spermo z oči, me pogledala in se mi nasmehnila. Bila je pijana, potešena, predvsem pa očitno zelo srečna. Boris jo je zvalil iz sebe na kavč, da je obležala kakor je padla. Prišlo mu je v njeno pičko, verjetno takrat kot je prišlo Evi.

Z Barbaro sva prisedla na njun kavč. Barbara k Borisu, jaz pa k Evi. Njeno glavo sem vzel v naročje. Globoko je dihala in mižala. Pogledal sem okoli nas. Mladčeva punca je sedela na šanku, punca iz para, s katerim se je pogovarjala pa je čepela pod njo in ji lizala pičko. Njen fant si ga je zraven drkal, mladec, ki je še pred kratkim fukal Evo v usta, pa je tudi stal zraven in si drgnil še mlahavega kurca. Sicer pa je bilo v prostoru precej manj ljudi, kot ko smo začeli. Iz sob izza šanka so se slišali kriki naslade.

»Ste pa naredili vzdušje,« je rekel Janez, »še posebej Eva.« Pred nas postavil štiri kozarce z vodo in štiri vodke. »Ta runda je na meni,« je dodal, »in dvojna vodka je za Evo.«

Eva je odprla oči in utrujeno vzdihnila: »Ne. Zdaj pa grem res samo še spat.«

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.6 / 5. Število glasov: 17

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!