V uredništvo je prispel zapis bralke, ki je, kakor je razvidno že iz samega naslova – razočarana.
Se njenemu mnenju pridružujete?
Imate kaj dodati?
Bi radi povedali svoje mnenje?
Dali kak napotek?
Imate kak predlog? Grajo?
Kakšna so vaša razmišljanja?
Česa bi si želeli več?

Hvala tako gospodični TheOne, kot tudi vsem ostalim, ki boste pripisali komentar in nam s tem nakazali smer, v katero bi si želeli, da se blog69 razvija.

Blog spremljam že od vsega začetka in sem bila navdušena nad njim in sem ga obiskovala vsak dan. Komaj sem čakala na kakšno novo zgodbico, sploh od mojih priljubljenih avtorjev. Bilo je nekaj novega. Top zgodbice, top fotke, top avtorji. Bilo je veliko zanimanja in veliko obiskov. A stvar je šla počasi navzdol, ko ste uvedli, da lahko vsak objavi svojo zgodbo. Ok, na začetku je bilo še fino. Vsaka zgodba je bila opremljena s skliko PRISPEVEK BRALCA. Tako pač nisi zameril, če ni bilo na nivju, ki si ga bil vajen. Ponavadi sem te objave kar preskočila, nisem jih brala.

Z blogom je šlo vedno bolj navzdol in sedaj je stanje takšno kakeršno je. Moji najljubši avtorji so prenehali s pisanjem. Vedno več je tujih avtorjev oz. bralcev, ki niti približno niso na nivoju prejšnih avtorjev. Zgodbe so grozne. In slikice… Omg… A lahko zdej vsak objavi svojo privatno slikico, vsak amater, tudi če ni estetska in jo preprosto odobrite??? Grozno.

Sedaj pa še največja stvar, ki me najbolj moti. REKLAME. Zakaj ste uvedli reklame? A niste rekli, da reklam ne bo? Razumem, da bi vsi radi nekaj zaslužili. Vendar je bil ta blog top ravno zaradi tega, ker so avtorji bili pripravljeni napisati svoje izkzšnje. Svoje zgodbice deliti z nami. Sedaj se mi zdi, da pač se piše, samo da so objave.

Da sedaj pridem do zaključka. Zelo, zelo, zelo sem razočarana nad blogom. Letos sem ga prvič obiskala in videla, da je stanje porezno, zato sem se odločila, da napišem to. Popravite blog, spravite ga spet na nivo, ki je prej bil, če ne bo čedalje manj bralcev in ostali bodo samo še tisti, ki potrebujejo neko spodbudo, da si ga zdrkajo. Tisti, ki ne cenijo dobre zgodbe. Ki jim je vseeno za razne slovnične napake. In tui ti bodo počasi odhajali… DRUGAM.

TheOne

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4 / 5. Število glasov: 4

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!