ko pomislim za nazaj, me je vedno vzburjala ideja, da grem z starejšim moškim v hribe in medtem, ko hodim pred njim si on ogleduje mojo ritko in se slini ob pogledu nanjo in mislijo, kako bi mi ga zaril notri (seveda jaz to opazim)… ko prideva do planinske koče, kjer bova prespala se namestiva v sobo in uživava dan (nekaj pojeva in spijeva). Jaz sem dobrih 20 let, on pa nekje 40+. Jaz sem navaden fant, neporaščen z lepo napeto ritko, on pa malo močnejše postave (ne debel, ampak s trebuhom) in rahlo poraščen po prsih, trebuhu, z brki ter kratko brado, urejen in umirjen.
Zvečer, ko se vse umiri in gremo v sobe, on sedi na kavču in gleda TV, jaz pa grem v kopalnico, da se uredim. V kopalnici se stuširam, si namažem nohte z rdečo barvo in oblečem pegice, ki imajo luknjo na ritki. Ko se uredim, se zavijem v kopalni plašč, stopim iz kopalnice pred njega in on; on samo gleda in ob pogledu name se začudi, z rahlo odprtimi usti in skoraj izbuljenimi očmi me gleda in požira sline… ne more verjeti očem, da se to dogaja, saj nihče on naju ni spregovoril niti besede ali nakazal, da bi počel kaj takšnega (seveda z izjemo prikritih pogledov in mimike telesa skozi dan).
Počasi se mu približam, srajco ima odprto in sedi samo v spodnjicah na udobnem fotelju. Ko stojim pred njim, me lepo poboža po riti, nogah in v hlačah mu vidno narašča izboklina. Jaz se samo smehljam in oba sva brez besed. Počasi se prepognem, mu ga potegnem iz hlač in začnem rahlo božati, ga stiskati in podrkavati, da mu naraste v polno velikost… glavico ima čisto trdo in vzdihuje od vzburjenja. Nato odprem kopalni plašč, ampak ga ne odvržem. Tudi meni stoji, ampak ga pegice zadržujejo, da bi štrlel. Pokleknem in ga počasi oblizujem, slinim, tako, da je ves masten od sline in napet… nato grem na njega, prvo z eno nogo na fotelj nato z drugo in čepim nad njim tako, da se njegov korenjak rahlo dotika moje ritke. Sklonim se in začneva se lepo počasi poljubljati, on pa me drži za pas / boke / ritko in ves zrajcan čaka, kaj bo… počasi se naslonim nanj, da začutim njegove dlake na svojem trebuhu in z svojim tičem se rahlo drgnem ob njegov trebuh in med tem počasi drsim navzdol, dokler ne začutim njegove glavice kako se dotika mojega anusa in želi penetrirati… za vsakič, ko dvigne boke, da bi me nasadil se dvignem tudi jaz in ga rajcam… Ko sva oba že v nekakšnem transu, se počasi, med tem, ko se poljubljava, spuščam vedno nižje z ritko proti njegovemu korenjaku… prvo se počasi nasadim tako, da dobi celo glavico v mojo ozko ritko, ko začutim njegovo toplino in vzburjenost ga počasi, milimeter za milimetrom, vedno bolj spuščam vase dokler ni cel notri in jaz na polno sedim na njemu… umiriva se, se poljubljava in telesa sta tik drug ob drugem. Nato začnem polkrožno krožiti in jezditi njegovega tiča, vedno bolj in bolj… po nekaj vzgibih začnem stokati in v transu jezdim njegovega trdega tiča… paše mi… oba globoko dihava in uživava… Ko stopnjujem z mešanje in rahlim podrsavanjem gor in dol mi začne prihajati, med globokim vzdihovanjem prihaja tudi njemu, kar tudi čutim v ritki, saj se njegov kurac trša in raste… Pride nama skupaj, meni skozi pegice po njegovem trebuhu, on pa me napolni v ritko in izprazni vso zalogo sperme vame… po orgazmu se ponovno umiriva, jaz ga počasi razjaham in iz ritke mi kaplja njegova sperma, noro je… odideva v kopalnico, se urediva, nato pa se uleževa v posteljo, me stisne k sebi (se stisne za mano), me objame in zaspiva…

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.2 / 5. Število glasov: 20

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!