V čakalnici sem bil še precej nestrpen, ker tako kot vsi ne maram k zobozdravniku, a ko sem sedel na stol je bilo takoj bolje. Moja zobozdravnica jih ima res že skoraj petdeset, ampak ima pa krasne joške. Kadar se povsem skloni nad mene, ji vedno lahko vidim za majico, še veliko boljši pa je vonj. Dišijo ji po nekih tropskih sadežih in vsakič si rečem, kako bi bilo noro, če bi ji lahko vanje vtrl ta mila s kokosom in melono in ji jih umil in polizal ter pocuzal.
Kljub letom tudi v obrazni napačna, ampak vedno si nadene tisto grozno masko, ki ji pokrije usta, in danes me je ob vonju po njenih joškah kar zamikalo, da bi ji jo snel. Ker sem videl, da ima z rdečo namazane ustnice, preden jo je nadela. In rad bi si predstavljal, kakšen bi bil občutek, če bi ji tiča porinil v usta. Ona vedno brska po mojih, morda bi moral tudi jaz raziskati njena in s tičem preveriti, če je v njih vse ok. Stavim, da ga znajo zobozdravnice dobro potegnit, in če bi si upal, bi jo potisnil na kolena, ali pa ji pokazal skupno vožnjo na tem zobozdravniškem stolu.

Ko sem ugotovil, da lahko moje misli pomenijo, da bom imel prav na stolu erekcijo in mi bo štrlel pod strop, je bilo na srečo že konec. Zalivka je bila za mano. Snela je masko in umaknila svoje joške in sestri naročila, naj me naroči na kontrolo čez pol leta.

Avtor: Žiga

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!