Rajcaš me. Na hard. In ti to veš. In to mi gre na kurac. Ampak samo zato, ker si neznan, prepovedan. In to mi dela pičko tako mokro!!! Med šihtom, ko se peljem domov, ko popoldne klepetava. Sploh pa zvečer. Vedno so me rajcale dogodivščine na prepovedanih mestih, s prepovedanimi ljudmi.

Vsak večer, preden zaspim, je nov scenarij. Še od takrat, ko sem te poznala samo pod vzdevkom. Božam se, ko pomislim, kako se srečava. Kako me po kratkem sprehodu nepričakovano potisneš ob drevo, zagrabiš moje velike ritnice in me zažvališ, da se mi zašibijo kolena. Kako potem nonšalantno nadaljuješ sprehod, kot da ni nič. Kako se stisneš k meni od zadaj, da začutim tvojega nabreklega tiča in se še bolj naguzim. Potem se zasmeješ, da nekako si pa moral skrit trdega tiča, če so nama šli ljudje nasproti.

Vse to, ko prstki že spolzijo med nabrekle ustnice proti utripajočemu ščegetavčku.

Pelješ me po gozdni stezici in kar naenkrat začutim eno roko pod majico, kako mi ljubkuješ bradavičke, drugo pa med nogami. Tvoj hudomušen nasmešek v smislu “I told u so”, ko začutiš poplavo v moji pičkici. Med tem se jaz trudim kazati kar najmanj prizadeto, čeprav se mi meša v glavi. Slečeš svoje hlače in si ga drkaš, ker veš da rada gledam. Porineš mi ga v usta in jaz se davim od užitka. Z očmi te prosim, da me pofukaš. Da mi zapičiš svojo kajlo v tamalo in ne nehaš… porineš me na klopco ob poti, na vse štiri in ga z enim sunkom porineš v vročo pičkico, da zacvilim od užitka, Pa me utišaš. Ker se ne daleč stran sprehajajo ljudje. In to mi je sploh všeč. Zato mi še hitreje pride.
Potem pa… vsa tresoča odprem oči in potegnem prstke nad odejo. Najdem primerno pozo za spat in se nasmejem…

Vse zgoraj napisano ti že veš. In se vrjetno samo nasmihaš, ko tole bereš. Zdaj sem ti odgovorila na vsa vprašanja. Kljub temu boš ostal moja fantazija…in samo fantazija.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!