»Zdravo, eej sorry sem malo pozen. Delo se je zavleklo.«, se je opravičil Joni. Položil vrečko s hrano na mizo in si vzel flašo pira iz frižiderja. »Pozen ja. Spet si »delal« v baru s prijatelji, a ne?«, je osorno odvrnila Lea in gnetla testo na pultu. »A si prinesel vse iz trgovine, kar sem ti naročila?«. »Ja sem, ja.« je leno rekel Joni. Usedel se je na stol zraven mize in si privoščil požirek piva. Lea ga je pogledala nazaj: »A si imel listek s sabo?«. »Ja sem.«. »Jutri pridejo starši in sestra z družino. Dobro bi bilo, da pospraviš tisto svojo kramo na hodniku.«. »Ja, bom.« je še vedno leno ponavljal Joni. Lea je še naprej govorila o »velikem« družinskem obisku jutri z vsemi navodili za Jona, a on je že zdavnaj nehal poslušati. Samo kimal ji je in jo gledal s stola, kako je hitela gnesti testo za štrudl.

Naporni meseci dela in vse to urejanje njunega skupnega stanovanja so izčrpali sleherno koncentracijo iz Jona. Zadnje čase tudi nista bila več intimna v spalnici, kakor je bilo prej v njuni vezi. Jon je komaj dohajal Leo in njena stalna navodila. Navodila, bolj ukazi. Vsako jutro ga čaka Lejin listek s seznamom opravil, ki jih mora nujno opravit za tisti dan. In seznam je postajal vedno daljši iz dneva v dan. Vse skupaj je postalo že precej dolgočasno in naporno. Nobene zabave, kot je bilo prej.

Ko je Lea še govorila, jo Joni v svoji tišini opazoval. Vročina poletje, oblečena samo v kratek roza top, kjer so ji joškice poplesavale levo in desno, ter kratke sive hlače visoko potegnenjene navzgor, elastične da se je oblika njene zadnjice opazila takoj in gole noge, ki so se od časa do časa rahlo priklonile v kolenih. Gnetenje testa je zahtevalo od Leje vedno večji napor in je morala že krepko pritisnit s svojim malim telesom. Zato je noge razkoračila za boljši odriv in njena ritka se je zdaj prosto kazala Joniju. Ni dolgo razmišljal, položil pir na mizo in se v dveh lahkih korakih kmalu znašel tesno za Lejinim hrbtom. Lea je še naprej govorila, Joni pa je samo ponavljal »Aha… Aha … Aha..«. Toliko, da je dajal vtis da jo pozorno posluša.

Gledal je v njen čop blond spetih las zadaj, ki se je premikal po njenem hrbtu in ga za levo roko umaknil in jo poljubil rahlo po vratu tik za uho. Prislonil se je s svojim telesom na njeno in jo z levo roko objel okoli pasu in se rahlo stisnil. Leji je izgledalo, kakor da se Joni misli samo malo pocrkljati. Vendar je kmalu dobila drugačen vtis, ko so se njegove dlani znašle na joškicah. »Ne zdaj no, moram štrudl naredit.« je potihoma rekla Leja. »Dej no, samo malo.« je rekel Joni. S poljubi na njeni občutljivi točki na vratu jo je kmalu utišal in nadaljeval naprej. Slišal je Lejino globje dihanje in ona je začutila pritisk njegovega kurca na zadnjici. Bil je zelo očitno vzburjen in že trd. Leja je še izdavila » Ne zdaj lubi, res ne, moram štrudl…«. Joni je ni slišal ampak hitro potegnil s sebe trenirko in spodnje hlače in nato še spustil njene hlačke do kolen.

Stisnil se je k Leji in ji še parkrat poljubil na vrat. Z levo roko ji je potegnil top navzgor in začel gnesti njene joškice. Z desno dlanjo je segel v njeno mednožje in začutil toplo vlago na pičkici. Stisnil jo je k sebi, da mu ne bi zdaj pobegnila. Lea se je naslonila z rokami za pult, da ne bi izgubila ravnotežja. Testo je obstalo samo. Joni je zdaj poslinil svoj trdi kurac in ga porinil v Lejino drobno pičko. »Aaahh, mhmm. Ne tako hitro. Bolj počasi.« ga je zaustavljala Leja. Joni jo je z obema rokam objel okoli pasu in jo pritiskal v počasnem ritmu nase vse bolj močneje, kakor da bi jo hotel stlačiti v sebe. Topla Lejina notranjost, ki jo je čutil na kurcu je pognala vročico v njegovo glavo in za njega ni bilo več ničesar razen ta »quickie«. Pospešil je ritem in Leja je občutila bolečine. » Ne tako hitro lubi, bolj počasi, počasi.«, ga je poskušala umiriti, a je bilo zaman.

Joni je v vročici naslade navalil s vsemi silami in še pospešil ritem. Lejina ritka je tleskala na njem in hotel je doseči svoj cilj. Začutil je vrhunec in zagrabil močno Lejine joškice, kakor da jih bo raztrgal in nabijal Lejo na sebe. »Aaahhh, boli me! Ne tako močno lubi!« je zastokala Leja in kmalu zatem začutila v sebi močne curke vroče sperme. Oba sta obstala tesno objeta in lovila sapo. Joni se je odlepil od Leje, sedel na stol in vzel pir za požirek. Leja si je jezno oblekla hlačke in popravila top, »Kakor vedno, samo zase poskrbiš.« Šla je do mize in pogledala v vrečko iz trgovine. »Kje pa je sladkor, pa vanilija? Spet si odšel brez lista, a ne. Pa sem ti rekla, da ga daj v žep takoj, ti pa Ja saj bom.« »Pa saj bom šel v trgovino, draga. Sej ni treba težit. Sam ta pir še spijem, pa grem«.

Nenadoma so na Jonijevem obrazu z udarom pristale njegove gate. »Halooo! Trgovina se zapre čez 10 minut! Spokaj se zdaj takoj!« se je zadrla Leja. Joni je leno odložil pir in se počasi z gatami spravil obut v hodnik. »Pa obleč se! Kaj misliš takle gol v trgovino!«. »Da draga.« »Oh, idiot!« Leja.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3 / 5. Število glasov: 10

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!