Že nekaj časa pomanjkanje strasti v najini spalnici nadomeščam z obiskovanjem plesnih uric tanga.

Za letošnji pust smo se v naši mali plesni skupini odločili, da skupaj obiščemo zabavo v maskah. Tega večera sem se veselila že dolgo v naprej in fantazirala o tem, kaj bom oblekla in s kom bom plesala. Na pustno soboto sva z možem odšla vsak po svoje; on na pivo s prijatelji, najino hči sva pustila pri starih starših, jaz pa… Že ko sem se pripravljala, sem čutila nekašno hecno vzemirjenje. Najbrž, ker že toliko časa nisem bila zunaj.

Pustno okrašena dvorana je bila že skoraj polna, ko sem prispela. S prijatelji iz plesne skupine smo se zbrali na kupu in spili aperitiv. Nisem mogla spustiti oči z mojega najljubšega soplesalca. Vedno, ko sva plesala, me je močno stisnil za pas in privil k sebi, da sem čutila njegovo telo in razmišljala o maričem, nesprejemljivem za nekaj let poročeno žensko. Tudi tokrat je bilo tako. Plesala sva strastno in z občutkom, pustila sem mu, da me je vodil in nisem spustila pogleda z njegovih oči, ki so se medtem nagajivo sprehajale po mojem dekolteju.

Na neki točki naju je ustavil neznani moški in z vljudno gesto prosil za ples z mano. Nič ni rekel, jaz pa sem se spraševala, kdo bi lahko bil – več kot pol obraza je imel prekritega z masko. Nasmehnil se je in jaz sem z le z rahlim nagibom glave privolila v ples. Njegovo vodenje ni bilo tako spretno, kot vodenje mojega najljubšega soplesalca. Čakala sem, da bo konec pesmi in da se bom lahko vrnila v tisti samozavesten objem. Nato pa se me je neznanec dotaknil. Točno tam, nekje na mojem hrbtu, še sama ne vem točno kje in pognal kri v moj obraz. Moja skrivna, najbolj občutljiva točka na telesu, močnejša od vseh konvencionalnih erogenih con, je začela utripati. Čutila sem mravljince in kaj kmalu tudi vlažnost med mojimi nogami. Soplesalec me je vodil počasi, skoraj previdno in ni spustil rok z mojega hrbta. Po nekaj pesmih sem komaj kontrolirala svoje globoko dihanje. Moje stisnjene prsi so se premikale skupaj s korzetom, vedno hitreje.

Ustavil se je in še preden sem uspela kaj reči, me je potegnil za roko in odpeljal ven iz dvorane, gor po stopnicah, kjer je bil prostor še malo bolj zatemnjen. Stisnil me je kot, v senco in z zvil roko za hrbet, z drugo pa me je zgrabil za vrat. V nenadni paniki sem lovila zrak in poskušala zakričati, a me je za vrat držal tako močno, da nisem mogla niti dobro zajeti sape. Nagnil me je in poljubil mojo golo ramo. Čutila sem njegovo vročo sapo na svojem dekolteju, ko se je iz rame premaknil na moj sapnik. Sedaj je držal le še mojo roko, z drugo pa ni več stiskal za vrat, le pokril je moja usta. Ko je spustil roko in se spet dotaknil mojega hrbta, nisem več zdržala. Prepustila sem se. Poljubila sem ga na usta, zgrabila za hlače in potegnila za pas. V tistem me je zasukal, porinil stran o sebe in s prosto roko pritisnil med moje lopatice, da sem se nagnila naprej. Slišala sem cingljanje njegove zaponke na pasu. Bila sem tako mokra, da je kar zdrsnil vame. Globoko sem vdihnila, ko sem ga začutila v sebi in potem dihala skupaj z ritmom njegovega nabijanja. Ni se ustavljal, samo pospeševal je svoj tempo in jaz sem zavijala z očmi od užitka in dejstva, da nisem mogla kričati. Sledili so moji krči ob orgazmu, tako močnem, da sem za trenutek popolnoma izgubila tla pod nogami. Kmalu za mano je s krčem in tihim izdihom končal tudi on. Spogledala sem se in takrat sem počasi spet začela dojemati svet okrog sebe…in se narahlo zdrznila ob spoznanju, kaj sem ravnokar storila.

Vedno zvesta, ljubeča žena in mati, sem se kot največja pohotnica prepustila čarom popolnoma neznanega moškega, mu pustila, da se me dotakne, mu pustila, da me pofuka in še bolj voljno pustila, da konča vame.

Nisva dolgo stala tam. Nerodno se je prestopil, me pogladil po obrazu in izginil v druge sence. Sama sem odhitela v toaleto in se poskusila na hitro očistiti. Zelo se mi je mudilo domov. Od slabe vesti sem se potila in panično pregledovala izpostavljene dele svojega telesa. Je kje kakšen madež? Kakšna rdečica, ki me bo izdala?

Ko sem prispela, je moj mož že spal. Skoraj prenaglas sem si oddahnila in hitro smuknila pod tuš, da bi s sebe sprala sledi svoje naslade. Še vedno se mi malo meglilo pred očmi, tako dobro mi je prišlo. Pozabila sem že, kako dober je lahko seks. In kako sladek je seks z neznancem. Nato sem zaslišala moža, kako je zaloputnil vrata kopalnice in se zdrznila.

Pred tremi meseci…

Že nekaj časa nama z mojo ni šlo najbolje med rjuhami. Tisto najbolj nujno sem moral pač izmolsti sam. Vendar pa to žal ni tisto, kar bi moškega izpraznilo in zadovoljilo.

En dan sem opazil, da ima moja odprt email, v katerem jo tango šola vabi na ples v maskah. Moje nagajive misli in moji možgani, ki se že utapljajo v spermi lastnika, seveda najdejo vedno kakšno nagajivo zamisel. Izkoristiti bo potrebno tale ples v maskah.

Tako sem z izgovorom, da s kolegom hodim na večerno plavanje, začel obiskovati obnovitveni tečaj tanga. Seveda pri konkurenčni šoli, katero obiskuje moja draga. Ker sem včasih že poznal korake, mi je šlo kar hitro, pa tudi časa do plesa v maskah je bilo še dovolj.

Hitro je minilo in že je bilo potrebno pripraviti masko, v kateri me moja ne bo spoznala, saj sem pripravljal prav posebno presenečenje. To je pri parih, ki so že dalj časa skupaj, že kar manjši izziv. Na dan plesa sem se seveda izgovoril na pijačo s prijatelji, otroka pa so prevzeli stari starši. Misel na to, da bom zapeljeval lastno partnerko in da me pri tem ne bo spoznala, mi je pognala kri po žilah kot še nikoli.

Dvorana je bila že polna ko sem prišel, in tremo je bilo potrebno ukrotiti z malce pijače. Ni je bilo težko najti. Plesala je in to z nekim mačo tipom. Prav videlo se je, da jo v mislih že nabija, pa tudi njej se je videlo, da nima prav nič drugačnih misli. Težka bo, sem si mislil, potrebno bo hitro v akcijo.

Takoj ko je bila priložnost, sem jo prevzel. Nasmehnila se je, in vedel sem, da moram takoj izkoristiti svoje skrite adute. Takoj sem jo prijel za magično točko na njenem hrbtu. Vedel sem, da me ne bo spustila, če jo pritisnem in dražim točno tam na hrbtu. Kmalu sem začutil, da so se ji začela šibiti kolena, stiskala se je k meni in vedel sem, da sem zadel terno. Bila je v popolnem transu.

Po nekaj plesih sem vedel, da bo potrebno storiti korak naprej. Potegnil sem jo za roko, jo vodil gor po stopnicah in stisnil v prvi temni kot. Zvil sem ji roko za hrbet in jo stisnil za vrat. Zdelo se mi je, kot da hoče nekaj reči, zato sem jo prijel za usta in jo začel poljubljati po ramenu. Ni trajalo dolgo, da se je zlomila in me začela strastno poljubljati. Za trenutek sem se streznil in se spomnil, da sem jaz dejansko neznanec. Nisem več vedel ali je to dobro ali slabo. Takšnega občutka še nisem doživel, po eni strani me je ta misel neznansko vzburjala, po drugi pa nek nedefiniran občutek, ki je variiral od pohote do jeze. Med tem me je že potegnila za pas. Pofukal jo bom, prasico, sem se odločil. Zasukal sem jo, si odpel pas, ji privzdignil krilo. Ni imela hlačk, pa vedno mi je govorila, da ne more brez njih. Takoj sem ji ga zaril do konca, tako je bila že mokra. Nabijal sem jo, ona pa je sopla v mojem ritmu. Ni trajalo dolgo, da sem začutil njene krče. Iz vse pohote in jeze sem končal vanjo. Kaj takšnega še nisem doživel.

Za trenutek sem še pomislil, da bi snel masko. Nisem je. Na hitro sem jo še pogladil po obrazu, se pomešal med množico in odšel proti izhodu. Pot do doma je bila kar dolga, saj so mi misli delale na polno.

Slišal sem jo, ko je prišla domov. Delal sem se, da že spim, in po pričakovanju je takoj smuknila v kopalnico. Šel sem za njo in vstopil v kopalnico. Zaloputnil sem z vrati, da se je zdrznila.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!