Če hočeš, te lahko mučim. Če si želiš, ti jo še malo poližem in ti v tamalo namažem še malo sladoleda, ki sem ga kupil za naju, da se posladkava. Ampak ti moram priznati, da je tvoja pička bolj sladka, nisem zdržal, da je ne bi polupčkal. Kdaj si pa kupila te hlačke, a so zame ali za kakšnega bivšega nesrečneža? In ti praviš, da imaš rada čisto pobrito, tole je zakon, pika me. A sem pikčast po licih? Pizda, če pa … Če se pa tako zaženem, da me nič ne boli. Ne morem verjeti, kako si sladka. Ej, ti si boljša kot vse naše češplje z velikega češplja za hišo. Ali je pač sliva, po pravici povedano sploh ne vem, v čem je razlika. Pa mi je tudi vseeno. Daj pusti nogi narazen, rad gledam, kako se počasi tvoja odpravlja spat. Poglej, cela je dremotna. Heh. Pička, to ti je eno čudo.

Sem ji bluzil, medtem ko sem ležal med njenimi nogami po kvalitetnem lizu male Brigite. Še dobro, da ji je fejst prišlo, ni me sploh poslušala. Hotela si je nazaj obleči hlačke, a sem se trudil, da bi jo prepričal, da še ostane malo točno tako gola, kot je bila. Predobra je, da bi bila oblečena. Njena rit je avokadasta. Sočna. Gibka. In boke ima, kot jih mora ženska imet. Tam so, da jo lahko zagrabiš, pofukaš od zadaj, ona pa ti ne uhaja naprej. Na kurca se mora hudič nabijat, ne pa natikat.

Daj, ti si totalno pokvarjen. Jaz bom kadila, ti me boš pa gledal v pičko? A si normalen? A jo vidiš prvič v življenju?

Prvič ne, je pa nisem že nekaj časa. Ja, mislim, da sem normalen. Normalen sem, ker takšno fračo cenim in če sem prvi, ki se z njo tako ukvarja, se raje vprašaj s kakšnimi drekcipekci si se stiskala do zdaj. To niso dedci. To so egoisti. Pravi moški ni egoist, je malo prašiča, malo je epicentričen, ni pa egoist. In ceni dober mušl. V tistem trenutku jo še malo zagrabim (Brigitko), jo stisnem in razkrijem strehco na knofku, da lahko še on zadiha. Mogoče so jih imeli pa preveč. Kaj se pa vedno na te kurčeve kurbirje obešaš.

Potem sem raje počasi utihnil. Spet bi prišla do debat kurbe – kurbirji, ki so tudi mene že dolgočasile. A če mi je kdo govoril o neki lepi različici sveta, ki je čisto drugačna od moje zafustrirane teorije, sem enostavno popizdil, posledično povedal preveč s pregrdim tonom. Pa je šlo vse v en mali klinčič. Z Brigito sva bila stara prijatelja, v postelji sva se znašla slučajno, razmišljal sem že, da je morala imeti pošteno krizo, da se je tako daleč spustila z mano. Ne vem, ali sem bil ravno v tistem, ko pravijo »friendzone«, ali pa sem ji bil le manjši grduh, mogoče pana splošno samo nisem bil njen tip. Kar je pa tako lepši prevod za biti nekomu grd.

 

Pušlc, če mi ne težiš, da se boš ubil, pa hočeš, da ti kažem tamalo.

A ni podobno. No. Malo napačno je prišlo tole ven.

Prosim?

Ciljal sem na orgazem. To je itak ena taka mala smrt, še Francozi mu tako rečejo, oni že vejo. Hmmm, če bova tole delala le danes in se boš potem igrala še naprej prijateljstvo brez faking benefic, me boš verjetno tako ali tako fentala. Kar pa pričakujem, da se bo res zgodilo. Ja, delam nekakšen samomor.

Pušlc, ne rajcaš ravno.

Sori, da živim.


Zaključim debato, se zarežim in zopet prisesam razgrizene ustnice na mednožno trampolinko.

 

No, saj se splača živet, ji pomežiknem lepljivega obraza. Pa sem si spet premislil in simbolično zaključil pomembno obdobje življenja, srečnejši, kot sem mislil, da bom. Z leti pride sproščenost in sladke jesenske češplje. Z leti je jesen lepša, z leti so ženske slajše.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!