Vsak dan prebiram zgodbice na tem blogu. Berem eno prav posebno. Bolj berem, bolj znana se mi zdi in pomislim, ne po vsej verjetnosti ne piše ONA tega bloga. Odjadram do rubrike “Kdo smo” in vidim znano fotografijo. Prebral sem prispevek “Vodka za pogum“.

Šok. Res je ONA in v zgodbici torej nastopam jaz. Iz zgodbe dobesedno lije vsa ljubezen, ki je bila prisotna tistega večera in si sam pri sebi rečem, nisem samo jaz tega čutil, je ONA tudi. In končno vidim vzrok njenega vedenja potem, njene zavrnitve, njenega zavračanja. Sam sebi sem govoril, verjetno je bil kriv alkohol in sedaj ji je žal. Verjetno sem šel predaleč. Verjetno je razburjena, ker imam punco in verjetno misli, da je bila zame le popestritev moje dolgočasne zveze. Ne me razumeti narobe, svojo punco imam rad, a z NJO se pač ne mora primerjati.

Takšne punce ne spoznaš vsak dan. Jaz bi celo rekel, da je edina in da njej ni enake nikjer. Je vse v enem paketu. Najboljša prijateljica, ki ji lahko zaupaš življenje. In je prava nimfomanka, ki uživa v seksu in nobena stvar ji ni čudna. Je takoj za.

Torej moja draga PUNCA IZ BLOGA, če to bereš, se oglasi. Jaz se ne strinjam, da seks pokvari vse med prijateljema. Jaz bi celo rekel, kaj hočeš boljšega, kot pa biti v zvezi s svojo najboljšo frendico? Kaj je boljšega ko lahko svojega beer buddyja nabijaš v rit in ga vlečeš za lase, kasneje pa objameš in ji rečeš da jo imaš rad? 😉

Se mi zdi pa edino fer če je že ONA objavila svojo zgodbico, da objavim še jaz svojo različico. 🙂

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!