Prvič v Swinger klubu

Zadnji dan na morju se zbudim v sončno jutro. Že včeraj sem spakiral stvari, tako, da je bil avto že pripravljen. Pripravim zajtrk in med srkanjem kave pogledam kaj bo danes dogajalo okrog domačega kraja.

Pogledam mail… Opa, swinger klub v katerega zahajam, ima danes zvečer “couple and gangbang party”, to bi lahko bilo zanimivo. Seveda imajo pari cenejši, ženske pa prost vstop.

Ravno končujem z zajtrkom, ko na hangouts dobim sporočilo. “Jutro, kako si kaj?”. Odgovorim ji da malo žalosten, saj odhajam z morja, ampak se mislim zvečer razvedriti  v swinger klubu.

Med potjo se ustavim na počivališču, spotoma pogledam na telefon in se nasmejim… Ponovno je Samy:”Joj, že dlje časa si želim obiskati swinger klub… Ampak do zdaj nisem imela ne poguma, ne možnosti… Bi pa šla”. Brez obotavljanja jo povabim zraven. Po dveh urah vožnje hitro pogledam, če se je Samy odzvala na povabilo… Aja, mimogrede – Samy… Tako jo imenujem, saj jo imam shranjeno pod “Samo Užitki”.

Obleka za swinger klub

Zanimalo jo je, kdaj in kako naj bo oblečena. Odgovorim ji da jo poberem okoli 18 ure in da lahko obleče karkoli, za swinger klub pa naj ima nekaj erotičnega. Pogledam na uro in vidim, da je že 16h in odhitim v kopalnico, da se uredim in pobrijem ter očedim korenjaka. Ob 17h pridem iz kopalnice  in sporočilo “Ok, poberi me pri City centru na avtobusni ob 18h”. Joj ta ura se vlekla da je blo joj in vendar sem jo dočakal. Zavijem na avtobusno pred City centrom in na koncu avtobusne jo zagledam točno takšno, kot se je opisala,  oblečena v sexy kavbojke, ki so bile prav lepo raztrgane in oprijete k njenim sexy a močnejšimi nogami in večji ritki. Moja erekcija je bila zagotovljena. Bila je malce močnejše postave, ampak ravno pravšnje, prava sexy piška. Prisede v avto, se predstaviva in se odpraviva naprej proti Grazi. Med vožnjo se pogovarjava in opazim, da je Samy precej nervozna. Vprašam jo, če se ustaviva na kakšni pijači prej in mi reče: “Joj, ja bi bilo fajn ja” in tako se ustaviva malo pred klubom. Naročim si pijačo, kot tudi ona, z alkoholom. “Mi lahko malo opišeš kako to poteka”, mi reče. “Seveda”, ji odgovorim in začnem. Najprej bova plačala vstopnino, do 21h je 25 evrov za par.

Jaz plačam, potem stopiva naprej in se v garderobah urediva v sexy erotično perilo ali fetiš. Znotraj imaš prostor, kjer smo vsi oz. so mize in klopi. Tam so potem tematsko urejene sobe, to pomeni soba za bdsm ali podobno in če rečeš ne, je ne, če ne želiš sodelovati lahko le opazuješ. Če se zeliš pridružiti nakažeš tako, da dobiš povabilo in  to je vse kar moraš vedeti. In tako se odpraviva do kluba. Trema ji je malo popustila in tako vstopiva, plačam vstopnino in se odpraviva v garderobo. Čez čas se pred mano pojavi wow prava sexy mačka, skoraj da domina. Prelep usnjen steznik, samostoječe nogavice, lepe, prav fukis čipkaste tangice, ki že ob dobrem pogledu razkrivajo obrito mucko in lepe čevlje s petko.

“Sem ok jaaaaaaaaaaa”,  ji samo odgovorim in tako se usedeva za mizo, dobiva pijačo in tako počasi srkava, se pogovarjava ter opazujeva. Meni sta v oči padla dva para, ki sta sedela pri sosednji mizi in ti namignem. “Bi jih mogoče opazovala?  “mi rečeš. In res se jim pridruživa. Kmalu se odpravimo v sobo, kjer se ti namestiš v fotelj in nas opazuješ. Najprej sta ženski uprizorili pravi Lesbo show. Moški smo opazovali in si jih drkali, ti pa si tudi vse to lepo opazovala. Pokažeš mi, da greš na wc, mi pa nadaljujemo. Po skoraj pol ure opazim, da te še ni, pogledam iz sobe in te opazim za mizo z dvema zelo simpatičnima moškima. Stara sta bila nekje 30 do 40 let, eden malce močnejši, drugi pa kar lepo nabildan.

Opazil sem, da si zelo sproščena. Vrnem se nazaj k parom in čez kako  uro se vrnemo iz sobe. Pogledam k mizi in ni vas nikjer. Pogledam v eno sobo in drugo, tretjo in vas nikjer. Na koncu pogledam še v sobo za fetiš in te zagledam, kako ležiš na postelji s privezanimi rokami, moška pa te oralno obdelujeta. Eden drži noge, drugi liže, da se ti meša od užitka. Oba v lateks spodnjicah z že lepo trdima kurcema. Slišim te, kako govoriš: “Dajta, pofukajta me že”, ko ti eden od niju  odgovori: “Ne še, smo še pri predigri”. Eden od niju iz mizice vzame japonske kroglice, ki ti jih lepo nežno porine v pičko, ki je bila že vsa mastna in mokra. Bile so na daljinsko upravljanje in videlo se je, da ti jih je prižigal in ugašal. Drugi pa se je igral s tvojimi prsmi in lizal bradavičke, mesil prsi, te mazal z erotičnim oljem.

Ob tem opazovanju se mi pridruži še ena opazovalka, ki jo je prav tako zelo zanimalo vaše početje. Vpraša me, če si moja žen in ji odgovorim da prijateljica. “Aha ok”, odgovori in se namesti v fotelj ob strani, opazuje ter se začne s prstkom božati po pički. Medtem si ti že popolnoma mokra od užitkov. Opaziš me, kako pomagam gospodični v fotelju, kako ji ližem pičko kleče medtem, ko ona lepo sedi v fotelju z nogami široko narazen. Tvoja maserja ti odvežeta roke in eden ti poda roko. Primeš jo in pomaga ti do gugalnice. Namestiš se nanjo in vzameta ti kroglice iz pičke. Eden nastavi v swinger klubu resnično trdega, kakšnih 20 cm dolgega kurca, na vhod pičke in te začne jo fukat. Ti sediš na gugalnici in te lepo odriva od sebe, da prav lepo klecka in cmoka. Ob vsem tem slišim samo še tvoje krike užitka.  Frajerja se menjavata in čez čas obrneta tako, da te en fuka, drugemu pa ga fafaš. Orgazmi se ti kar vrstijo, medtem, ko se jaz trudim s prijateljico.  Občasno se spogledujem s teboj.  Le nasmohava se, saj oba uživava.

Tvoji kriki užitka so privabili še dva moška obiskovalca. Eden se je pridružil meni in prijateljici, drugi pa vam. Tako se uležete na posteljo, eden od moških leži,  ti na njem, drugi se ti pridruži od zadaj. Zdaj si v sendviču, medtem, ko ga novemu drkaš in fafaš. Mesijo ti joške, te polivajo z oljem in mažejo. Z drugim sva tudi prijateljico položila k vam na posteljo in jo v sendviču fukava. S pičko se spogledata in moškemu, ki mu drkaš in fafaš se pridruži tudi ona. Kmalu skupaj fafata in drkata, občasno se celo zaližeta in neizmerno uživata med moškimi.

Enostavno nimata dovolj, a medtem vsi moški že končamo, tako da vama sperma teče iz pičke. V pičko dobiš spet kroglice. Urediš se, oblečeš in vi skupaj gremo k mizi na pijačo, kjer pa ti še vedno prižigamo in izklapljamo kroglice. In ure je komaj ob enajst zvečer. Hmm ob srkanju pijače se mi poraja vprašanje, kako bo šele naprej proti jutru. Ko bo gang bang Show ob polnolči…………😉😉

Tako se zabavamo ob mizi in vidimo, da se prične gang bang show. Lepa medicinska sestra in šest moških pacientov pride v sobo in tako se počasi prične zgodbica. Obdelujejo jo na vse načine in opazim, da tudi ti precej uživaš ob tovrstnem opazovanju. Na drugi strani še dva prijatelja opazujeta. Opazil sem, da si ju tudi ti že pregledala od glave do peta. Hudomušno se nasmihaš. Kmalu nas povabiš v sobo, saj te je show naredil kar pohotno in tako skupaj odkorakamo do sobe, v kateri je okrogla postelja. Vsi trije te obkrožimo in naše roke so povsod po tvojem telesu. S kančkom oči opaziš dva opazovalca in jima takoj nakažeš z roko, da se lahko pridružita. Tako si imela kar pet lepih korenjakov na voljo.

Od olja si bila vsa mastna, saj smo te polivali, mazali in masirali, tako da si bila na koncu že vsa drhteča in potrebna. Hitro si dobila prvega tiča v pičko in enega v usta,  trije pa so te božali in masirali. Eden ti jo je lizal, medtem,  ko te je drugi fukal. Zajahaš mene, eden ti ga da v ritko, tretji v usta in dva v roke. Uživala si že samo ob pogledu na trde tiče pred tabo in si želela še … 😉😉

Vsakega od nas si želela v prav vsaki luknjici in po več kot dveh urah uživanja se uležeš na posteljo. Vsi se postavimo nad tabo in si jih zdrkamo in pošpricamo spermo po tvojem telesu. Prav nesramno se nasmejiš in razmažeš spermo po telesu.  Malo še obležiš na postelji in me vprašaš: “Se lahko kje stuširam?”. “Seveda”! Pokažem ti kje je tuš, nato se oblečeva in odpraviva domov.  Samz res praznimi jajci, ti pa pofukana, kot že dolgo ne. Pripeljem te do doma, izstopiš iz avta se obrneš in mi rečeš: “Hvala, da mi pokazal swinger klub. Grem lahko še kdaj zraven v swinger klub?” “Ja seveda, draga Simy, z lahkoto😉😉😃😃”

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4 / 5. Število glasov: 22

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!