Žena odide na službeno pot in otroci na počitnice, končno sam doma… grem v omaro in enega zvijem, ter si odprem steklenico vina… čisti relax…
Ne vem kaj me je prijelo, ampak bil sem vedno bolj zrajcan… nisem vedel kaj bi počel s sabo, da bi si potešil to gonjo… malo brskam po internetu in pristanem na porničih… gledam in začne se mi dogajati fantazija… same packarije so mi šle po glavi in pridem na idejo, da naredim nekaj drugačnega, čudnega, ker še nikoli nisem in res… slečem se do nagega in hodim po hiši… kmalu zatem vidim v ženini omari polno ženskih stvari in si rečem probati ni greh.
Popolnoma gol, vzamem njen lak za nohte in si z rdečim lakom nalakiram nohte na nogi ter si oblečem njene pegice… joj kako se mi je začelo dogajati… fantazija mi dala miru zato v kuhinji poiščem en velik korenček in si ga počasi zavrtam v ritko in vedno bolj sem vzburjen… usedem se na stol in se guncam, medtem pa mi korenček lepo vrta po ritki in fantazija mi vedno bolj dela… ne zdržim, več in že brskam po oglasih »on išče njega«… ne traja dolgo in najdem starejšega moškega ter ga po nekaj sporočilih povabim k sebi domov… čakal sem samo dobre pol ure in pozvoni zvonec, malo živčen oblečen samo v pegice z nalakiranimi nohti in korenčkom v ritki, si ogrnem kopalni plašč in nataknem copate ter odprem vrata in pred mano stoji pravi macho, zelo postaven, urejen moški… povabim ga naprej in mu ponudim deci vina. Spregovorila sva nekaj besed in že sem mu sedel v naročju ter se počasi in na rahlo poljubljal. Počasi mi je slekel kopalni plašč in me poželjivo gledal, nato se je vstal in me naslonil na steno ter mi do kolen slekel pegice, me obrnil proti zidu in mi iz ritke počasi izvlekel korenček (moram reči, da mi je bilo nerodno a hkrati sem bil zelo vzburjen).
Bila sva brez besed, le njegova navodila sem slišal in ga brezpogojno ubogal.
“Pojdi na vse štiri” mi je s toplim glasom zaokazal in že sem ga ubogal. Potem sem čakal, kaj bo… slišal sem samo kako se slači in nato začutil njegov jezik kako mi obdeluje ritko in s prstom počasi vrta vanjo… po nekaj predigre, mi je nekajkrat pljunil v ritko in počasi zarival svojega ogromnega kurca vanjo.
Želel sem razširiti noge, ampak mi slednje niso dopuščale pegice, katere sem imel potegnjene nad kolena… Ko sem začel stokati, mi je rekel »kaj prasica te boli?«, zajamral sem ja, ampak ga hkrati prosil naj ne neha in naj mi čim prej cel kurac nabije v ritko, saj sem bil zrajcan čisto do konca, nato mi je odgovoril »če hočeš pa celega, si moraš to zaslužiti« in ga je vzel ven ter se vstal in prijel v roke kozarec z vinom. Počasi sem se ustal tudi jaz in si slekel pegice, nato sva nazdravila in malo spila.
Seveda sem bil čisto zrajcan in komaj sem čakal, da mi ga spet vtakne nazaj notri, a on se skuliran usede na stol… nisem zdržal, zato sem šel do njega in se mu usedel direktno na kurac, sedaj se ni mogel več izmikati in kmalu sem imel v sebi celo njegovo batino. Moram priznati, da me je za trenutek zabolelo, a kmalu se je bolečina prevesila v užitek. Objel sem ga, ga začel nežno poljubljati in hkrati s polkrožnimi gibi jahal njegovega zmaja… med fukanjem me je lepo držal za pas in boke, vmes poljubljal vrat in lizal bradavičke in me tako zrajcal, da mi je prišlo po njegovem trebuhu… Ko sem končal, mi je rekel »sedaj sem pa jaz na vrsti«.
Dvignil me je in me položil na kavč ter šel do jakne, ki jo je imel v predsobi. Nazaj je prišel z oljem, s katerim mi je namazal ritko, da je kar teklo iz nje… nato pa me je začel noro nabijati v misijonarski pozi… počutil sem se, kot največja pička in kurba hkrati in noro mi je bilo všeč… vse kar sem slušal so bile njegove jajce, kako so tolkle po mojih ritnicah in njegovo stokanje. Res ni trajalo dolgo, ko mu je začelo prihajati in tik pred orgazmom je izvlekej svojo veliko batino iz moje ritke ter zaključil po mojem obrazu… Nato mi je razmazal spermo po obrazu me poljubil in spet sva se pogovarjala in pila vino. Seanso sva še dvakrat ponovila in proti večeru je odšel domov.
Takega norega fuka še nisem nikoli prej doživel.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.3 / 5. Število glasov: 32

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!