Stala sem pred kafičem in obotavljivo gledala proti vhodnim vratom. Končno ga bom spoznala v živo. Srce mi je noro divjalo, v želodcu pa me je zvijalo. Na sliki je bil luškan tip ampak….kaj, če to sploh ni on. Preko spleta se dogaja marsikaj in čeprav sva vse večere zadnjih dveh mesecev pretipkala in spoznavala, je napočil trenutek resnice.

Odločno sem vstopila in se razgledala. Lokal je bil kar poln in v kotu sem ga zagledala. Bil je še bolj luškan kot na sliki. Opazil me je in na pol vstal, ko sem stopila proti njemu. Dal mi je roko in se mi nasmehnil. Bilo je tako, kot da se poznava že 100 let. Popila sva kavo, poklepetala in naenkrat se je nagnil proti meni. „Samo nekaj bi rad poskusil,“ je dejal in me poljubil na usta. Presenetil me je, ampak takoj sem sprejela njegov poljub in mu ga tudi vrnila. V trebuhu sem začutila metuljčke in noge sem trdno stisnila eno ob drugo, ker sem začutila ščemenje tudi tam dol.

Prijel me je za roko in odšla sva ven do avta. Odprl je vrata in brez besed sem se usedla. Ko je speljal me je pogladil po kolenu in zalil me je val vročice. Prsi sta mi nabreknili in čutila sem, da se mi pička še bolj vlaži. Pobožala sem njegovo izboklino v hlačah in zastokal je. Odpela sem mu zadrgo in spustila njegovega korenjaka na svobodo. V rokah mi je utripal zelo trd in kar velik tič. Brez besed sem se spustila k njemu in polizala lepo glavico. Zopet je zastokal. Polizala sem ga po celi dožini in se igrala z njegovo glavico. Čutila sem njegovo dlan, ki me je božala po hrbtu navzdol in zlezla za hlače. „U kako si vroča in mokra,“ je zašepetal jaz pa sem samo zastokala in ga vzela v usta. Pohlepno sem ga fafala in uživala ob zvokih, ki jih je spuščal. „To mi delaj ja,“ je stokal in še z večjim žarom sem ga jemala v usta, ga lizala in vlekla. Trdno sem ga stisnila z ustnicama in potovala po njegovi celi dožini globoko v usta. Še bolj je zastokal. „Prišlo mi bo,“ je zašepetal in me prijel za glavo, da se nisem mogla umakniti. V grlu sem začutila vroč slap njegove sperme in nisem mogla drugega, kot da sem vse pogoltnila.

Sploh nisem opazila, da je ustavil na gozdni poti. Odprl je vrata in me potegnil ven. Položil me je na deko zraven avta in mi že vlekel hlače dol. Razprl mi je noge in že sem čutila njegov vroči jezik na svoji pički. Raziskoval je moje globine in si pomagal s prsti. Zarival mi jih je v vročo pičko in kar teklo mi je iz nje. Tiho sem stokala in se zvijala v užitkih. Čutila sem njegove prste, ki so me odpirali in njegov jezik na ščegetavčku je bil noro dober. „Ne morem več, pofukaj me,“ sem zavpila in že sem čutila njegovega trdega kurca na vhodu moje vroče, potrebne pičke. Zakričala sem od užitka, ko mi ga je celega zarinil v pičko in me strastno fukal. Migala sem z boki in ga sprejemala željno in strastno. Slišala sem, da je kričal moje ime in kako je dobro in najini vzdihi so se mešali. Še močneje mi ga je zarival v mojo pohotno pičko in čutila sem, da mi prihaja. Nor vroč val orgazma me je zagrabil in še močneje je suval vame in naju pripeljal na vrhunec.

 

Obležal je na meni in me trdno objemal in poljubljal. Božala sem ga in si želela, da bi trajalo večno. Vedela sem, da me bo še poklical. Želel si me je tako, kot sem si jaz želela njega. Pohotno in brez tabujev. O ja ljubi, marsikaj boš še doživel z mano….

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.5 / 5. Število glasov: 12

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!