Ne, ne bom pisala o prvem orgazmu, teh je bilo ogromno. Zelo kratki, manj intenzivni, takšni, da te pahnejo čez rob realnega sveta za par ur,pa do tistih, ki trajajo po malem ves čas seksa.

Zelo sem potrebna. V bistvu se mi včasih zdi, da sem najbolj potrebno bitje na tem svetu, seveda če se primerjam z ljudmi, ki me obkrožajo. Torej, sem ena tistih, ki jo malo počohaš, vtakneš penis vame in že sem tam, a sama si tega nikoli nisem znala naredit. Samozadovoljujem se vsaj enkrat na dan, vendar se nikoli nisem pripeljala do tistega pravega, velikega O-ja.

Po zelo dolgem času sem imela čas danes zjutraj se premetavat po postelji kolikor dolgo sem želela. Zbudim se, najprej pomislim na penis svojega dragega, a on je bil že zdavnaj v službi. Takoj sem slekla hlačke, se obrnila na trebuh in dala noge narazen tako, da sem se nekako drgnila z venerinim hribčkom v posteljo. Moj bog, kakšen občutek. Malo sem si pomagala s prstki in kar naenkrat tisti hudičevo dober občutek! Usedem se na rob postelje in obliznem dva prsta ter ju zapičim naravnost vase, z drugo roko pa se začnem drgniti malo višje. Spet obliznem prste, da se okusim, moj bog kako dober okus ima moja pička! Spet potisnem kazalec in sredinec vase in se začnem fukat z vedno hitrejšim tempom, prstanec pa si potisnem v rit. Pomagam si še z vsemi prsti druge roke tako da si zdrgnem vse okoli luknje in in … Aaaaa! Faak, kako dober občutek!

Še nekaj časa ležim v postelji in se nagradim za svoj prvi O! Božam se vse od svojih dojk pa do svojih luknjic tako, da mi še enkrat pride z vso močjo.

Pa če ni danes dober dan!!

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!