Na naredi napake. Tako sem si govoril ves čas. Ne naredi napake in ne skoči nanj kot kakšna navijačica na fuzbalerja. Počakaj, zdrkaj si ga v kopalnici, ohladi živce, kontroliraj tiča. Če boš prehiteval, te bo nasadil in šel nazaj k tisti bejbi, ki se mu že cel večer meče pod noge. Ne vem, kdo jo je sploh povabil. Zagotovo pa ne ve, da je Toni biseksualec. In ravno zato bi šel najraje naravnost do njega, odprl gumbe na hlačah in mu pred obraz pomolil svojega tiča. Tako bi jo zagotovo odgnal.
Hladil sem se, si na obraz vrgel hladno vodo in se trudil, da ne bi razmišljal. Kako provokativno bi bilo, če bi prišel iz kopalnice brez majice? Bi me Toni zagrabil, vrgel preko mize in me nabil? Ali bi se začele po meni kot običajno obešati punce in me spraševati, če dvigujem uteži? Ja, dvigujem, mala. Lahko te dvignem na tiču. In tudi tebi bi se podalo, če bi se ti rit malo manj tresla.
Sedel sem na rob kadi in se spraševal, česa vsega so se že nasnifali v sobi. Jebenti, brez drog ni več niti enega žura. In še nekaj mesecev nazaj bi tudi sam vlekel vse, kar bi postavili predme, zdaj pa se moram predvsem zbrati. Biti priseben. Toni je tu. Jaz sem brez Nataše, za katero običajno mislijo, da je moja punca, čeprav se čez teden redno daje dol s poročenim tipom iz službe. Nocoj je pravi trenutek.
Ne naredi napake. Ne naredi napake. Ne naredi napake. Ponavljal sem si svojo mantro in se skušal obvladati. »Kakšne napake?« se je zarežala blondinka, ki je prišla na stranišče. Očitno sem nevede govoril na glas.
»Maticu dogaja,« se je zadrla nazaj k drugim.
»Kaj ti je? Si v redu?« je prišel vprašat Toni.
»Stari, nič mi ni.«
»Se nisi preveč navlekel?« je rekel.
»Ne.«
»Pridi, te spravim v posteljo,« je rekel. »Pustite ga, preveč je imel,« je odgnal druge in me pričel vleči po stopnicah navzgor.
V sobi me je hotel vreči na posteljo, pa sem ga prijel in potegnil za sabo. Madona, pa sem zasral. Pristal je na meni in moj trd tič ga je bodel naravnost med noge, sam pa sem ga buljil kot prikrajšana gospodinja, ki že leta ni dobila seksa. No, pravzaprav nekaj mesecev, odkar sem ugotovil, da od žura do žura razmišljam samo o tem, kako bi se mu pustil našeškati, kako bi mu ga pofafal, kako bi si ga želel čutiti v svoji riti. Rad bi njegovega krasnega kurca, da utripa v meni, in ob misli na to imam tako trde bradavičke, da mi štrlijo skozi majico.
Nerodna situacija.
Vstal je z mene in sedel na rob postelje. Saj sem vedel. Zajel je sapo in hotel že nekaj reči. Da ni vedel? Kje je Nataša? Ali je le moja krinka? Od kdaj vem, da sem gay? Potem pa si je premislil. Obrnil se je k meni, mi dvignil majico in mi začel lizati bradavičke. Spustil se je do popka, mi odpel hlače in potegnil ven mojega Edija. Če bi mu povedal, da svojega kurca že od malih nog kličem Edi, bi gotovo rekel, da je to tipično pedrsko.
»Ti ga poližem?« je vprašal in pokimal sem. »Ne bom ti ga potegnil. Samo polizal. Kaj več si boš moral prislužiti,« je rekel in se z jezikom igral z mojimi jajci. Ga vlekel vse do glavice in na njej obliznil vsako celico posebej. Prijel me je za glavo. »Zdaj pa ti,« je rekel in spustil sem se na tla, med njegova kolena. Odpel sem mu hlače in se zazrl v njegovo zdepilirano batino. Lepa dolžina, a predvsem me je prevzela debelina. Navdušeno sem ga pogledal. »Fafaj, Matic, gotovo ga potegneš bolje kot vsaka baba,« mi je rekel in dal sem ga v usta. Saj ni treba, da ve, da je prvič. Da sem v preteklosti prelizal nekaj pičk, celo nategnil nekaj nadebudnih študentk, a da nisem še nikoli polizal tiča. Ga nikoli čutil v svojih ustih. Da sem si slinil prste in si z njimi dražil ritno luknjico, da mi je kurac tako bolj stal in sem si ga lahko zdrkal.
»Vleči, mali. Liži in vleci,« je rekel, in ugotovil sem, da ga imam celega v ustih, da se vsakič, ko mi ga porine v grlo skoraj davim, a da je nor, dober občutek. Upiral sem se refleksu, da bi se umaknil, in obstal z odprtimi usti, on pa me je z roko držal za zatilje in počasi drsel v moje grlo in ven.
»Ti paše?« je vprašal. Pokimal sem. Z roko mi je segel do riti in mi s prstom pritisnil na luknjico. »Zdaj pa resno, Matic. Bi rad tole?« je vprašal in mi prst potisnil navznoter. Zaječal sem, pa ne vem, ali od bolečine, ali od ugodja, in fafal, in fafal, in fafal. Dokler je imel prst v moji riti, je bil njegov kurac v mojih ustih nekaj najbolj božanskega na svetu.
Hotel se je umakniti, pa sem se spet pomaknil bliže k njemu. »Še,« sem rekel. »Rad imam okus v svojih ustih.« In sem mu ga ponovno pričel fafati, v tiču pa me je čedalje bolj ščemelo in njegov prst mi je v riti povzročal pravi ogenj. Izvlekel ga je, oslinil, in v naslednji rundi sem dobil dva. Potisnil ju je navznoter in navzdol, da sem iz notranjosti čutil, kako se obračata proti mojemu tiču, in odločil sem se, da mu ga potegnem do konca, da mu ga pofafam tako, da mu pride v moja usta.
Vlekel sem in mu s prsti masiral otrdela jajca, da je vzdihoval, on pa je prste potiskal vse globlje in vse močneje in mi z njima nabijal v rit, dokler nisem skoraj kričal in doživel takšnega izliva kot prej z nobeno žensko. Med krikom sem ugotovil, da imam tudi sam v ustih peno. Peno njegove sperme s slanim okusom, ki mi je čudovito božala brbončice.
Obležala sva eden od drugem. Brez besed. Čez kakšne pol ure je vstal. To je to, zdaj je konec, sem si mislil. Šel bo nazaj na žur, jaz pa bom res ostal tu kot pojebana navijačiča, ki je padla takole mimogrede, za zabavo.
Pri vratih je obstal in nato obrnil ključ. In prišel nazaj v posteljo.
»Zdajle mi boš najprej nekaj stvari razložil,« je rekel. »In potem, če ti ni samo do seksa, mi boš obljubil, da ne boš več porival pičk.«
»Razen, če jo boš hotel ti,« sem rekel.
»Nobenih pičk,« je ponovil in prikimal sem. »Dobro.« Roko mi je položil nazaj na tiča, ki je bil spet trd, njegovega, ki je ravno tako štrlel, pa je z glavico prislonil ob mojo luknjico in jo rahlo masiral. Sklonil se je nad mene in me poljubil, šel z jezikom v moja usta, me lizal kot majhno punčko, in lizal sem ga nazaj, in med lizanjem čakal, da pritisne svojo glavico v mojo rit in nato pritisne do konca.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.9 / 5. Število glasov: 12

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!