Še v študentskih letih sem na nekem kratkotrajnem jobu spoznal to punco. Simpatična rjavolaska, postavna in odlična sogovornica. Hitro sva se ujela in po nekaj pijačah postala fuck frenda.Oba še relativno neizkušena in rahlo zadržana sva se dobivala v študentskih sobicah, ko ni bilo cimrov. Seks z njo me je vedno popeljal v nebesa.

Nekega večera, ko se spet vse poklopi se dobima pri meni. Na vratih pozvoni in vstopi v sexy usnjeni jakni in oprijetih kavbojkah. Pod jakno pa majcka z globokim dekoltejem samo še poudari njene popolne joške.
Sedeva na posteljo, zaližem jo, grabim za joške, božam po stegnih. Z roko hočem pod hlačke a me ustavi “Se vedno je malo tistih ženskih dni”. Sam pri sebi pomislim in zakaj mi nisi tega prej povedala, a me presune z naslednjim stavkom ” Bo kul če ti danes naredim blowjob?”. Vedno ga je rada vzela v usta ampak samo na mojo pobudo in samo pri predigri. Zalizeva se spet, slecem si majico. Počasi gre na kolena, odpre mi pas in ga vzame ven, slece mi hlace. V tistem trenutku dobim idejo “kaj te lahko pospricam po obrazu”, do takrat še tega nisem doživel pa me je vedno nerealno rajcalo. Ona samo tiho z nasmehom reče ja. Prime ga v roko, poljublja me povsod okrog, z jezickom gre cez jajcka ” so pa polna hihi” mi reče in začne fafat. Božansko je, uporablja jezik, sesa jajčka. Sredi fafanja, si potegne majčko čez joške “da nebom cela zalita haha”. Skoraj se mi zmeša, pogleda me v oči in fafa dalje, z nohti mi boža jajčka. Ne zdržim vec dolgo, “špricnil bom”, primem jo nežno za glavo in si ga začnem drkat. “Daj si duška” mi še reče, ko mi začne prihajat. Pri prvem curku zamiži in malo trzne. Potem pa pridno počaka še ostalo. Oblizne mi ga in in si s prstki nese malo sperme v usta. Za konec mi samo še reče “Prvi facial si mi nardil”.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.4 / 5. Število glasov: 23

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!