Divja prekmurska fantazija o tebi‌

Zdaj že tretjič, četrtič, sem srečal na klopci ,te tam. Sončnemu zahodu si svoj pogled namenila. V takšni svetlobi si neverjetno lepa in mirna. Malo podobna si Pušlarjevi Nini… zato, ko grem proti tebi, mi v glavi njena ” lepa si, lepa si”, pesem zveni. Pozdraviva se. Tvoj nasmeh ni le lep, je nebeški.

Par besed izmenjava,par stavkov. V tebi je mirnost, dobrota ter lepota. A sam sem svojo ljubezen že našel. Ljubezni ne iščem. Ob tebi me je le strašna pohota popadla, bi peljal te daleč od ljudi, v objem svojih dlani. Strastno bi ljubil se s tabo ,cel dan.

Bradavički, klitoris, lizal bi goreče, da izvabil bi iz tebe, zvoke, krike sreče, užitka. Jezik, prste ter trdonjo imam. Orodja ,za orgazme tri. Vse to bi ti vsakič ponudil,ko le ti, za to bi bila. A v tebi vidim, samo dobroto. Zato pokleknem pred tvojo lepoto, kot kakšen najstnik ter zbežim daleč stran. Ne morem ti sanj, s pohoto izbiti.

V meni v moji glavi ,ko grem proč od tebe ,mi zaigra pesem;”ne morem ,ne smem, Magnifiko je peder, Magnifiko je peder”. Jebenti ,pa saj to nisem…”morem in smem”!
‌Bom drugič rekel ,da v horizontali užitka, si te želim.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3 / 5. Število glasov: 4

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!