Uživaš ob branju kratkih, minutnih žgečkljivih zgodb, ob katerih se lahko počutiš povsem sproščeno? Te zanimajo vsakdanje dogodivščine erotične narave, ki lahko popestrijo dan?

Pridruži se nam pri branju žepnic!

Drobne zgodbice, ki jih lahko spraviš v žep in prebiraš vselej, ko si želiš posebnega vznemirjanja, razvajajo čute in vodijo v svet naslade. Privošči si jih!

Žepnice, ki prinašajo užitek in zadovoljstvo, so povsem unikatne in niso bile še nikoli objavljene, saj jih hranimo ekskluzivno za naše najboljše bralce. Tiste, za katere želimo, da bi se počutili zares posebni. Torej za tiste, ki jim želimo nameniti še posebno pozornost. Namenjene so tebi!

Dostop do žepnih zgodb, v katerih so na voljo seksi avanture s »straight« in LGBT vsebinami, si lahko naročiš za krajšanje osamljenih večerov, ali pa za napeto branje v dvoje – poželenje, prelito v besede, je lahko predigra, ki vzdrami domišljijo in vzbudi željo po novem.

Sta ti všeč pričakovanje in napetost, ob katerih nabreknejo bradavičke, v dimljah pa se občuti ščegetanje? Naroči se na naše žepnice, ki ti bodo vedno znova prinesle okoli 30 slastnih zapisov, ob katerih ti bo vrela kri – in ob katerih bo naraslo hrepenenje po potešitvi.

Si želiš pokušine? Prve žepne zgodbe ti podarjamo – naj ti zadišijo in za prvič nasitijo tvojo čutno plat.

Želiš še? Naroči se! Prvo žepnico ti bomo poslali gratis, nato pa te bomo redno razvajali s svežimi in sočnimi žepnicami, polnimi unikatnih seksi avantur za vse okuse.

Naročiš se tako, da nam pišeš na: info@blog69.si 

Uredništvo Blog69.si

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!