Čas, kot da se je ustavil.

Minute se vlečejo v neskončnost in pričakovanje je z vsako, ki mine, večje. Ne vem kaj bi sama s sabo, postopam, nesmiselno prelagam stvari, kadim.

Pogledujem na uro … Jebemti!

Ščemi me v trebuhu, pa malo nižje tudi, roke mi drhtijo, v lica mi sili rdečica. Obnašam, počutim se trapasto. Kot najstnica pred zmenkom, čeprav se takrat nisem vedla tako prismojeno. Verjetno je k temu doprineslo to, da nisem hodila na zmenke, pa dobro.

Stopim pod tuš. Vroča voda mi oblije telo. Najprej si umijem lase.

Opazujem, kako se pena zliva med prsmi, preko trebuha in stegen. Z dlanmi zdrsim po koži, dotik je prijeten, predstavljam si, kako bodo po mojem telesu drsele njegove roke. Glavo nagnem vznak, zaprem oči, vdihnem. Sežem med stegna … Oh!
Pičko imam povsem premočeno. Vedno znova me preseneti, kako je to možno, od kod se jemlje vsa ta vlaga?! In to v sekundi, preden tleskneš s prsti, totalna poplava med nogami. Noro je, kako vpliva name.

Zastokam in umaknem roko. Ne smem. Obljubila sem mu. Vedno, preden se dobiva, padajo takšne obljube, pravzaprav zahteve. Odvisno s čigavega zornega kota gledaš. On ne sme zdrkati do konca, hočem polno dozo, s katero mi bo napolnil usta. Tudi jaz ne smem doživeti orgazma, ves čas pa stopnjujeva napetost, se vzburjava, si govoriva packarije, kaj in kako si bova naredila, vse skupaj je absolutno nevzdržno!

Namilim se, počepnem in široko razprem stegna.Nekaj potegov z britvico in premočenka je povsem gladka. Nasmehnem se in zavzdihnem. Britje me vzburja, sploh ker vem, kako obožuje mojo gladko, toplo pičko. Zapodil se bo vanjo kot manijak!

Sežem po brisači in se obrišem, namažem si telo z oljem, lepo se vpije v kožo in jo naredi žametno mehko, gladko. Spet bo robantil, ko me bo poskušal obdržati pod sabo, nad sabo, poleg sebe.
”A morš pacat tole po sebi, sploh te ne morem zagrabit, ko te lovim po postelji, ti žival podivjana!” se bo jezil. Narejeno seveda.

Oblečem se. Hlačke in majico, ne kompliciram. Ne bom napravljala vtisa nanj s stilsko dovršenostjo, hočem da mi čimprej sleče, kar bom imela na sebi. Oh, upam da me bo prvo sekundo prislonil ob nekaj, mi zabil kurca do jajc in me pofukal kot žival. Ali pa me posedel na mizo, mi razkrečil stegna, se mi zalizal v pičko in si jo prav po gurmansko privoščil. Morebiti bi mu na mizo nastavila prtiček, v katerega si bo vsake toliko lahko obrisal brado, povsem premočeno od mojih sokov? Zahihitam se in zavijem z očmi.

Saj ne vem, česa si želim bolj, prej. Njegovega kurca ali jezika?

Mogoče pa se bo naslonil na zid, me potisnil na kolena in izvlekel kot kamen trdega kurca, skoraj plaho in ljubeče ga bom prijela v roko in željno obliznila tisto prelepo glavico.

Oh! Ura!!! Daj že no!

We fuck like pornstars! Njegove besede. Ampak ne, še boljše je. Ker je pristno, karkoli si že počneva. Jebemti, kako me bo pofukal! Zna z mano, točno ve kaj in kako mora storiti, kot bi mu nekdo prišepnil vse skrivnosti. Meša se mi ob njem, zapusti me vsa razsodnost, užitek, ki mi ga povzroča, je na trenutke prav nesramno nevzdržen, a temu navkljub si želim vedno več in več.

Grem na čik. Ponovno. Že tako preveč kadim, tole danes pa je sploh pretiravanje. Najboljše, da se predoziram z nikotinom in mi bo, trapi, ves čas slabo! Nogi položim na stol pred sabo, pogladim se po stegnih. Mehka so in topla. S prsti zdrsnem pod rob hlačk, čisto so premočene, pobožam toplo, mehko, vlažno pičko, zdrsnem prek ščegija, vztrepetam. Še malo, pa se bo tu sprehajal njegov jezik, prisesal se mi bo na ščegija, ga oblizoval, grizljal, mi zabijal prste v pičko in izvabljal orgazem za orgazmom iz mojega telesa.

Ne smem!!

Umaknem roko, ugasnem čik. Razmršim si še vedno vlažne lase. Razmišljam, če bi si preoblekla hlačke. Ma ne bom! Všeč mu bo, ko bo segel vanje in ugotovil, da sem se ves čas medila samo zanj.

Kazalci na uri se približujejo tako težko pričakovanemu trenutku. Vsak čas bo poklical. Pograbim čike in telefon, grem ga pričakat. Najraje bi ga popadla, kot sestradana zver, pa bom najverjetneje stala tam, kot malce bebava tepka, ki ji ena polovica možganov deluje zelo počasi, druga polovica pa je odmrla že davno!

Jebemti, jebemti, kaj mi je storil …!?

MoodyBlues

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!