Jutro, povsem običajno… vendar že začne se povsem lepo, ko me pozdravi po facebooku, malce poklepetava in med vrsticami razberem, da si želi mojega kosila. Za katerega sam pravi, da je najboljše.
Z motivacijo odhitim v službo, po njej pa hitro domov…. Priprave na kosilo. Zrezki, ravno prav veliki že pripravljeni na dunajski način. Ja tudi riž in grah… na svojih pozicijah… samo on še manjka… in že je na dvorišču.
Vstopi, lep kot vedno, njegov lep obraz, še lepše oči… ko se mi preprosto zamajejo tla pod nogami. Pristopi, me objame (kot me ne zna nihče drug) in poljubi… občutek neprecenljive vrednosti. Prijetno klepetava, jaz zraven pripravljam kosilo… občasno se mu približam ga poljubim… se zazrem v njegove lepe oči… nato zopet nadaljujem z delom.
Nenadoma začutim njega za sabo, tesno se mi približa, me strastno poljubi. O ja, že čutim trdoto, ki prihaja iz njegovih hlač… rajca me, ampak tega ne upam pokazat … začutim njegovo pospešeno dihanje, potrebo… njegove roke polzijo do mojega pasu na hlačah… ga zgrabi, odpre, mi sleče hlačke, me strastno prime, malce prisloni na kuhinjski pult in že ga čutim globoko v sebi! Nor občutek, čutim kako mu prija, kako mu je všeč moja muca, njegov korenjak pa tako trd… najino dihanje postaja vse močnejše, glasnejše, na bokih čutim njegove močne roke …mmmm ko me prime za lase, mi glavo približa k sebi, ko najine oči povedo več kot besede, ko je užitek najboljši… prihaja mi… pa ne samo enkrat… za tem še več manjših orgazmov… všeč mu je (in seveda meni tudi, da ne bo pomote)… upočasniva, ker sva najino prvo potrebo potešila (no v bistvu je bila potešena moja…njegova še ne).
Joj… posvetiva se dunajskim, ki so se vmes ravno spekli do konca, riž pripravljen… postrežem nama s kosilom…
Obožujem pogled na to kako uživa v moji hrani, ko jo je z užitkom… res sem vesela. … kosilo pospravljeno…čas za počitek …
Odpravi se na posteljo, kjer me počaka, med tem ko jaz skočim pod tuš. Rada imam občutek, da ležem k njemu, ko sveže dišim. Pohitim seveda in že sem ob njem… tako rada se stisnem v njegov objem, ko se najine noge prepletajo, ko me njegove roke božajo…
Ne morem, da nebi moje roke ušle po njegovem telesu, vse nižje, … ooo njegov korenjak je že v pripravljenosti, splazim se nižje, moje ustnice si želijo njega, moje grlo hoče občutit njegovo velikost… pričnem..počasi mu ga ližem z jezičkom, zraven ga drgnem z rokami, v meni se nabira adrenalin, ko počasi zgubljam nadzor, ko moja muca že komaj čaka,da ga čuti globoko v sebi… zberi se si pravim… opazujem ga kako mu prija, ko na rahlo vzdihuje… to me še dodatno navdušuje… moj ritem pa postaja vse hitrejši… prime me, me povleče k sebi, me poljubi…o ne ne…nisem še končala…in že se mu izmuznem nazaj, kjer sem bila. K njegovemu korenjaku, ki je še vedno pokončen, trd… moje ustnice si drgnem po njegovi glavici, nočem nehat, ker vidim kako mu paše. Prime me za glavo in mi ga zarine globoko v grlo… všeč mu je. Sam se boji, da me boli, vendar me ne, ne pustim mu tega zato, ker je to on, ne tudi meni je všeč, da ga čutim globoko! Nadaljujem … ves je že vznemirjen… »pridi zaj sem« in me povleče k sebi, me zagrabi, poljubi in že čutim njegovega korenjaka kako prodre v mene… božanski občutek! Moje telo drhti, moja pohota na višku, všeč mi je ko mi ga »suva« globoko, da ga čutim, še bolj mi je všeč, ko čutim njegove roke kako me grabijo, močno… ko me zna tako »pokvarjeno« prijeti za vrat, še bolj mi je všeč, ko njegove oči tako zelo žarijo… uživava…
Menjujeva položaje, se poljubljava, zreva v oči… njegov korenjak se drgne po moji muci, ki je že povsem navlažena…meni prihaja…enostavno ne zmorem zadržati orgazma…všeč mu je, da mi prihaja…vedno poskrbi, da dosežem orgazem…pa kaj enega…to ni nič…tu lahko pišem v množini… ne moreva se ustavit… najina potreba je tako velika… počasi ga izvleče iz moje muce… že vem kaj si želi… vedno vpraša, če lahko…. Prvo mu še ne dam občutka, čeprav ve, da si to tud sama želim… in že se približa moji ritki…počasi ga poriva vanjo, ne boli me… ve kako mora… in že ga ima v moji ritki, občutek fenomenalen. Prav nič me ne boli, čeprav mi ga »zarine« celega v ozko luknjico… njegovo telo je že povsem ogreto… želim si, da mu »pride«… občutim, kako se stopnjuje ritem… tudi meni prihaja…komaj zadržujem, ker želim, da oba doživiva orgazem skupaj… vse bližje je… želim si da mi napolni ritko s svojo spremo, da čutim kako mu teče iz »kurca« ….
Najin »krik« pove vse… oba popolnoma zadovoljena…. Ni potrebno nič več dodati….
Z nasmeškom na obrazu se odpraviva se pod tuš, da se osveživa…
Ko se vrneva v sobo opazi, da je ura že pozna ter da se mu mudi. Počasi se obleče, me stisne k sebi, me objame in poljubi…it moram. …
Vem, da mora it… ne more ostat pri meni, doma ga čaka njegova čebelica. Hud občutek, tudi vednost, da ni prav kar počneva, ampak enostavno živim za te najine čudovite trenutke, ki mi jih nameni. Za nič na svetu jih nebi zamenjala… preprosto imam ga resnično rada!
In tako je zame dan popoln… in zopet bom odštevala dneve do naslednjega najava na moje kosilo… z dodatki, se razume 😉

Pozdravček….

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 1.5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!