Poklicala me je, ker je imela težave s fantom. Spet jo je razočaral in v takih situacijah se zaupa samo meni. O svojih težavah ne govori s prijateljicami, ker pravi, da ji je ob njihovih privoščljivih pogledih še bolj hudo. Poznava se že štiri leta, vendar se od tedna, ko sva se spoznala še nisva videla. Ko ima kdo težave, se pogovoriva, potem pa spremeniva debato in se nasmejeva vsakodnevnim stvarem. Dobesedno tekmujeva kdo bo povedal najbolj noro zgodbo, čigava dogodivščina bo najbolj zabavna in podobno. Torej vrnimo se k zgodbi.

Danes dopoldne me je z žalostim glasom spet klicala, da sta bila zmenjena, da se dobita zvečer in da je odpovedal, ker dela. Jokala je in se naglas spraševala kaj dela narobe, da jo tako zanemarja, da se izogiba njene družbe in podobno in še in še.

Naveličal sem se že govoriti stavke v smislu: »Popolna si, veš da te ima rad, ničesar ne delaš narobe…..« zato sem kar tako za hec rekel, da če želi jo pa jaz peljem na kalamare.

Štiri leta se je upirala mojim vabilom na kavo, sok, rekel sem, da jo peljem na Bled, ker sanja o čarobnem slovenskem otoku že dlje časa in vedno je našla izgovor, da nima časa. Danes pa je rekla, da bi šla. Zmenila sva se, da pridem po njo ob 19.00 in se poslovila. Cel dan sem čakal njen sms, da mi napiše, da nima časa, da jo kaj boli in zato sem jo malo prej poklical, češ, če še velja. Odgovorila mi je, da je že oblečena.

Skočil sem v avto, brez jakne, z mokrimi lasmi, samo da bi bil čimprej pri njej. Divjal sem kot zmešan, v meni pa je bilo polno adrenalina. Ko sem jo zagledal mi je vzelo sapo. Oblečena je bila v mini krilo in usnjeno jakno. Ko sva se spoznala je bila 16-letna smrklja z velikimi joški in ravnim trebuhom. Danes je pred mano stala odrasla punca s fantastičnimi nogami in ženstveno izoblikovano postavo.

Prisedla je in me objela: »Živjo, Nejc.«

Ta prijateljski objem bližine, ko rabiš zaupanje in tolažbo, je meni pognal kri po žilah. Dvignil se mi je, ko se je s svojimi joškami naslonila name.

Klepet je kot običajno stekel in vozila sva se približno 3 minute, ko je vzkliknila.»Ej Nejček, tuki sem pa jst nedolžnost zgubila.« V gozd je peljala majhna makadamska pot in prišla sva na nek travnik. Njen vonj, bližina in vse me je omamljalo in nujno sem rabil cigaret, da bi se vsaj malo pomiril. Stopila sva ven in prižgala vsak svojo cigareto.

Nenadoma je vzkliknila in me prestrašila: »O moj bog, kravato imaš. Že od nekdaj sanjam kako moškega povlečem za kravato in ga poljubim.«

Samo prijela me je in nakazala kako bi to naredila, vendar ni pričakovala mojega odziva. Sklonil sem se naprej in jo poljubil, strastno. Vodil me je moj nagon in moj kurac, ki ga je razganjalo v hlačah. Z jezikom sem raziskoval njena usta. Čutil sem njen odziven jeziček, ki se je odzval tako strastno in potrebno. Upal sem, zares sem upal, da ni več poti nazaj, njene roke so me potrebno objemale. Po ekstra dobrem poljubu sem ji šepnil naj mi oprosti. Odvrnila mi je: »Točno tako sem si predstavljala. Hvala! Zdej mam eno fantazijo v glavi manj.«

Razmišljal sem, o njenih fantazijah, kaj mi je govorila, da pogreša, katere vrste dotikov si želi. Za kaj prosi svojega dragega, ki ga iskreno ljubi pa ji ne ugodi. Nežno sem se sklonil do njenega vratu in jo nežno začel poljubljati in nakazovati, da jo bom ugriznil. Samo naslonila se je na moj avto in se mi prepustila. Spuščala je nežne in tihe zvoke užitka. Svoje roke sem položil na njen trebuh in jih počasi začel premikati proti njenim ogromnim joškam. Njeno dihanje se je samo stopnjevalo in vedel sem, da mi danes nebo rekla ne. Še vedno z jezikom na njenem vratu sem ji slekel jakno, da bi ji lahko slekel še pulover in končno prišel do bluze. Brez najmanjšega upora mi je dovolila in ko sem končno prišel do njenega rdečega, čipkastega modrca se mi je skoraj zmešalo. Kurac v hlačah mi je nabreknil do najtrše stopnje in če nebi tako uživala v mojem ljubkovanju vem, da bi ji samo potegnil dol žabe in hlačke in ji ga zabil v njeno potrebno pičko do konca in jo pofukal kot noro. Tako pa sem svojo potrebo potlačil in se lotil odpenjanja njenega modrca. Ljubkoval sem ji bradavičke in prisežem, da se je skoraj zlila z mojim avtom, samo razširila je roke in mi omogočila pot do vsega njenega bogastva, jaz pa sem ljubkoval joški, na kateri sem drkal še kakšno leto po tistem, ko sva se spoznala. Ljubkoval bi jo celo življenje, vendar očitno je bila tako potrebna, da tudi ona ni mogla več zdržati. Slekla mi je mojo majico in jo odvrgla. Presenečeno je pogledala moj trebuh in me samo obdolžila, zakaj ji nisem povedal, da hodim v fitnes. Z jezikom in rokami je drsela po mojih radijatorčkih in jih občudovala.

Nisem in nisem zdržal več, odpel sem pas in gumbe in postavil pred njo moj kurac. Brez besed ga je vzela v usta in nežno sesala. Bil sem na robu alarma, ona pa ni in ni nehala. Moral sem jo ustaviti preden bi bilo prepozno. Začel sem še njej slačiti krilo, žabe in hlačke. Tako zelo mokra je bila, da nobena predigra nebi bila potrebna, vendar sem rabil par minut, da se pomirim, in sem se lotil njene pobrite pičkice. Tedaj je šele začela stokati in uživati. Rotila me je, da naj ji ga dam noter, da jo spravljam ob živce, da si želi nečesa konkretnega, jaz pa je nisem poslušal in sem samo lizal, da bi jo pripeljal do prvega orgazma. Njeno telo se je zvijalo pod mano in po njenem orgazmu me je samo potegnila v avto. Porinila me je za sprednji zic in me zajahala. Fukala se je kot nora, se nabijala na moj trdi kurac in sproščala svojo energijo, jaz pa sem se skušal zamotiti, da mi nebi takoj prišlo. Sram me je bilo, vendar res nisem mogel več zdržati. Prosil sem jo če lahko zamenjava položaj. Rabil sem par sekund, da se pomirim in relaksiram. Potem se je ona obrnila spodaj, dvignila svoje noge in začel sem jo fukati kot prasico. Brezobzirno sem porival svoj kurac v njo, do konca, ni mi bilo mar, če jo boli ali uživa, izživljal sem se nad njo, na vsake toliko pa sem ga vzel ven, se za silo pomiril in nadaljeval. Njeno doživljanje orgazmov je bilo zaporedno, včasih nisem vedel ali je doživela dva, ali je bil to samo eden zares dolg. Vprašal sem jo, kam si želi, da mi pride, kajti nisem želel »onečastiti« svetišča za njenega fanta, vendar dejala je, da v njo. Rekla je, da bi rada čutila utripanje mojega kurca kako mi pride. In pustil sem svojo spermo v njo. Potem sem jo objel. Povedal sem ji, da je bilo fantastično, ona pa mi je odvrnila, da je bil to najboljši fuk njenega življenja. V očeh so se ji nabrale solze in jokala je, ker je prevarala svojega fanta jaz pa sem vedel, da si je to zaslužila. Večkrat mi je govorila kako neromantično predigro imata, da se je le enkrat z jezikom dotaknil njene pičkice, da jo ne poljublja nikjer drugod kot po ustih, in da jo vsako predigro mine do seksa, ker ima občutek, da se mu gnusi, kajti njegova usta se ne sprehajajo po njeni koži. Mokra je iz čiste ljubezni do njega. Ker bi bila rada zadovoljena od njega, se fuka z njim vsak dan, vendar njen orgazem ni nikoli tisto kar bi moral biti. Jaz pa se sprašujem če je njuna zveza tisto kar bi morala biti.

Po »fuku njenega življenja« sva se še malo pogovarjala, potem pa sem jo odpeljal domov. Kalamarov ta večer nisva jedla in verjetno jih tudi nikoli ne bova. Sedaj bom jaz tisti, ki bo imel izgovore, da nima časa, kajti vem, da se ji naslednjič, ko se srečava, ne bom mogel upreti . Ker ima tistega fanta tako zelo rada ne bom jaz razlog za njun razhod in njeno žalost, ampak ta fuk bo pa v mojem spominu za vedno. Zvečer sem dobil sms: »Sedaj vem tapravo definicjo TAPRAVGA prjatla!!«

#1Dreamer

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 2.8 / 5. Število glasov: 4

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!