Ne vem ali se to dogaja tudi vam? Opažam, da moje poželenje niha in se mi za fuk ali sex včasih rahlo jebe. Pač ni neke potrebe ali volje zato je takrat sex povprečen.

Drugič pa je potreben samo pravi sprožilec, ki je lahko slika, film, oglas, e-mail sporočilo ali mimoidoča bejba, ki jo srečam na pločniku, da nato norim še nekaj dni. Včasih name naredi tak vtis tudi fotka iz bloga 69 🙂 in energija se prične sproščati.

Takrat sem ves razrajcan, med nogami napet, gate so mokre, sok od mene kar teče, zato moram ves čas pogledovati proti orodju, da se ne bi na hlačah prikazal kakšen neprijetni madež… pofukal bi vse živo.

Draga moja, takrat bi hotel, da postaneš moja domina, fukiš prfoksa ali policistka. Zakleni me v temačno klet, učilnico ali zapor. Zveži me, položi me, preliži me. Hotel bi, da me opiješ z omamnim pičkinim sokom in me nato prefukaš, ližeš kurca od jajc do glave in mi tiča goltaš do grla. Da mi nastaviš svojo sočno rit in se name natikaš, da vidiš vse zvezde. Namaži me s čokolado, sladoledom ali pokapljaj z vročim voskom, lahko me tudi namlatiš z bičem recimo. Če želiš mi v rit zabij štil od metle, samo, da zaleže.
Na meni se nasajaj ure in ure, da znorim. Tik pred orgazmom se vsakič ustavi ter me muči po zgoraj opisanem scenariju in tako znova in znova, dokler resnično ne popizdim, ko me končno pustiš do sladkega konca. Jajca mi izmolzi do konca in to večkrat, če je možno.

Verjemi, da ti ne bi ostal dolžan, če ne takrat pa naslednjič. Zate bi priletel iz Amerike, Avstralije ali Sibirije samo, da bi ti vrnil nekoč podarjeno. Uresničil bi ti vse prikrite sanje in želje. O tebi bi sanjal kot o boginji, kraljici… popravljam, o tebi sanjam kot o boginji 😉

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!