Predstavljam si te. Že dolgo nisem imela nobenega zraven sebe, že dolgo nikogar v sebi in morda je to razlog, da si vsak dan predstavljam kaj vse mi delaš.

Zjutraj, ko še nisem čisto prisebna, je moja domišljija na vrhuncu. Zamislim si samo delček prizora, kjer sva v akciji, in to je dovolj, da mi naraste utrip in počutim se budno. Počutim se budno, samo moje telo mi po hormonih sporoča, da še nekaj rabi. Rabim tisto vsakdanjo dozico zadovoljitve za lastno funkcioniranje, kakor narkoman drogo. Zelo sem potrebna in predstavljam si te.
Zamislim si, da mi z ruto povežeš oči.

Svilnat dotik rute me malo pomirja, toda vem, da hkrati povzroča tvoj nadzor nad mano. Dela me nemočno, ampak nič zato. Z užitkom pričakujem kaj bo naslednja poteza. Roke mi boš zvezal s še eno ruto za hrbet. Ne branim se, vežeš me z nežnim občutkom in tudi ne zategneš grobo. Ravno prav, da me lahko kontroliraš.

Sedaj sedim na postelji, oblečena le v brazilke in modrc. Nemočna sem, ničesar ne vidim in poskušam se zanašati na ostale proste čute. Vonjam te, slišim, da se slačiš in začnem čutiti tvoje roke. Od zadaj me začneš masirati, moja ramena so ti hvaležna. Spreten si v vseh tehnikah masiranja. Kaj me šele čaka, če že tole tako paše. Nasloniš si moj hrbet na tvoj trebuh in zdaj ti sediš, jaz pa ležim na tebi. Poskušaš me maksimalno sprostiti, da ti lahko popolnoma zaupam. Roke primasirajo od vratu, prsnega koša in do jošk. Samo narahlo jih zaobjameš, da se prilagodijo tvojim rokam, ko začutim rahel ugriz na ušesni mečici. Ugriz me preseneti, toda kmalu pomiriš z rahlim sesanjem ust moje ušesne mečice. Joške še bolj stisneš in vzporedno se poveča intenziteta tvojega sesanja. Meni tale predigra res ustreza, saj je vse odvisno od tebe. Znaš delati z mano, kar mi dokazuje vlažnost muce spodaj. Ne maram, če imam oprijeto blago na muci, ko se vlaži. Ob tvojemu početju je že vse mokro in najraje bi si slekla spodnjice, pa ne morem. Potegneš modrc navzgor, da osvobodiš joške in se z usti preseliš na otrdele bradavice. Čutim, da ponavljaš igro sesanja iz ušesa, le da je sedaj bradavica v ustih. Po drugi prosti s prstom krožiš okoli nje, ko jo nato še z jezikom zaokrožiš. Z rokami jih še vedno gneteš, jaz pa se ne morem več kontrolirati. Iz ust mi prihajajo nenadzarovani stoki, kot posledica tvojega početja. Poleg poplave tam spodaj, pa si zaželim da bi mi kar takoj potisnil notri svojega korenjaka. Vem, da ne boš tega naredil na začetku za nobeno ceno in razočarano se zadovoljim s tem kar sedaj počneš. Bo pa potem toliko boljše.

Od mojih jošk se nekaj vlažnega pomika proti popku, takoj ugotovim da je to tvoj poreden jeziček. Ne sediš več, ker ležim na postelji. Če si slep je precej čudno, ko si lahko samo predstavljaš kako te partner obdeluje. Ugibam, da si v pozi 69 nad mano in z jezikom se poigravaš po moji luknjici popka. Kaj bi dala, da bi to že počel tam spodaj. Kot da bi mi bral misli, se nekaj dotakne moje muce čez hlačke. Verjetno si se je z roko dotaknil in prekleto je pasalo. Hlačke mi odmakneš in čutim kako z vročo sapo pihneš vanjo, da mi mravljinci stresejo telo. Pacek kot si, mi hlačke postaviš nazaj na svoje mesto in pustiš muco v čakanju. Na ustnicah začutim samo kožo in vem, da je tvoj korenjak v najbolj pokončnem stanju. Z usti mu dam nežen poljub na glavico, potem pa mu dam še več poljubov. Z usti ga zaobjamem, ko me šokiraš in ga potisneš kolikor globoko lahko v moje grlo. Dušim se in težko ujamem ritem tvojega nabijanja. Težko sem ga zmožna še sesati, ampak vseeno se trudim. Nekontrolirano izpuščam še gag glasove. Uslugo mi vrneš s tem, da v muci začutim tvoj prstek. To sem prekleto potrebovala in z usti se lotiš mojega ščegija. Najprej ga ližeš v ritmu porivanja prstka, potem pa vse hitreje vrtiš svoj jeziček, da prehiti ritem porivanja prstka.

Vsak v svojem ritmu obdelujeva drug drugega še dolgo časa, dokler ti nisi že na meji. Saj vem, prijazno po kavalirsko boš še malo počakal in tvoj korenjak izgine iz mojih ust, muco spodaj pa osamiš za nekaj časa. Čakam na naslednjo potezo, in nočem, da dolgo traja, ker me razganja da ga fašem notri. Pričakujem tvojo moško palico, da jo boš kmalu sunkovito zabil vame, ampak nič od tega se ne zgodi. Zgodi se naslednje; zgrabiš me močno za ramena, ter posadiš v sedeč položaj. Ni kar tako zvezane nemočne ženske z eno potezo posesti. Sedim pa na tebi. »Zajahaj me,« mi rečeš in že poiščem položaj, da si te vzamem vase. Pomagaš s svojo roko nastaviti kurca vame in že izgine v globine moje mokre pizdice.

Prvič te jaham zvezana in slepa, težko je ohranjati ravnotežje na tebi, in pomagaš mi, da me primeš za boke. Padem notri v situacijo, začne mi pasat, ko tvoj kurac polni luknjico. Kot, da je narejen samo za mojo muco mmmm… Glavica je taka, da mi lahko draži g točko. Ravnost kurca pa daje dodaten užitek ob vsakem zabijanju. Nevem kakšne zvoke spuščam iz sebe, vem pa da so precej podobni živalskim. Paše se mi takole nasajati nate in najbolj všeč pri tebi je tvoja neomejena vzdržljivost. Sposoben si porivanja celo uro, pa ti še kar ne bo prišlo. Obožujem te tvoje kvalitete.

Preselim se v realnost svoje postelje, roka me že boli od samozadovoljevanja, toda je vredno. Orgazem že komaj zadržujem in odločim se mu pustiti. Hudo dobro me strese. Ne vem kaj točno se mi takrat zgodi, ampak je nebeško dober občutek. Ta občutek rabim vsak dan, včasih tudi po večkrat. Nekaj pa je jasno, v moji domišljiji imaš vedno glavno vlogo poleg mene ti. Saj vem, da ne veš in tudi ne boš nikoli izvedel. Ne želim uničiti prijateljstva, čeprav sva si tu pa tam privoščila seks brez obveznosti. Krivda je na moji strani, da sem začela komplicirati s čustvi, ampak saj ne boš izvedel.

Strawberry

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!