Spoznala sva se po naključju. Zmotil se je pri tipkanju prijateljeve številke in tako dobil mene. Redko kdaj se javljam na številke, ki jih ne poznam, a njemu sem se javila. Ko je videl, da se je zmotil, se je opravičil in prekinil. Kmalu zatem sem dobila njegov sms, kjer je napisal, da mu je zelo všeč moj glas in tako sva si začela pisat. Bil je leto starejši od mene in oddaljen več kot 100km. Kljub temu sva se vsak dan slišala in čez čas sklenila, da se spoznava še v živo.

Prišel je do mene in odšla sva na pijačo. Bila sem rahlo živčna, a je vseeno pogovor lepo stekel. Kmalu naju je minila začetna sramežljivost in tako sva šla na sprehod do bližnjega jezera. Sprehajala sva se z roko v roki in odšla do bolj skrite klopce. Začela sva se poljubljati, najini poljubi so postali kmalu bolj strastni, roke so nama uhajale pod majico. Kar naenkrat si je odprl kavbojke in na plan je pogledal njegov tič. Bil je resnično velik. Največji kar sem jih imela. Roko mi je položil na njega in jaz sem mu ga začela drkati. Bila sem že čisto mokra, ko mi jo je začel božati čez hlačke. Ko je začutil mojo mokroto, je iz žepa povlekel kondom. Čeprav sem bila proti seksu na tako javnem mestu, si ga je nataknil na tiča. Seveda sem popustila, si dvignila krilo in se usedla na njega. Držal me je za rit, ko sem ga jahala. Zelo hitro je končal, a se je opravičil, da že dolgo ni in da bo drugič bolje. Zavrgla sva kondom in odšla do avta.

Ker je bil v naših krajih prvič, je želel malo raziskovati. Zapeljal je na stransko cesto, kjer po navadi ni veliko prometa in se ustavil kar ob cesti. Spoznala sem, da je njegovo raziskovanje le izgovor in da bi spet rad seksal. Vsega trdega ga je spet povlekel ven in skoraj v istem trenutku sem bila že na njem. Jahala sem ga, on mi je medtem slekel majico in modrc. Začel mi je sesati bradavičke, z rokami pa me držal za rit. Prišlo mi je pred njemu. Orgazem in krči so bili močni, zato sem malenkost počakala, da sem prišla k sebi in potem nadaljevala. Kar hitro je prišlo še njemu. Oblekla sva se in odpeljala sva se proti mojemu domu. Bilo je že kar pozni in njega je čakala še dvourna vožnja do doma.

Parkiral je na sosednjem parkirišču in nekaj časa sva se še menila. Noč je bila topla in pred blokom na klopi so sedeli moji sosedje. Še vedno sem čutila njegovega velikega tiča v moji majhni pičkici in spet sem si ga zaželela. Čeprav je bilo parkirišče osvetljeno in so malo stran sedeli moji sosedje, sem si slekla majico, mu porinila joško v usta in ga prijela za tiča. V trenutku je bil spet trd. Odprla sem mu kavbojke, ga potegnila ven in se usedla na njega. Tako zelo ga je pasalo imeti v sebi. Popolnoma je zapolnil mojo ozko pičkico. Čutila sem, kako se avto pozibava, videla kako se okna rosijo, a mi je bilo vseeno. Vse kar je štelo, je da ga imam ob sebi oz. še bolje, v sebi. Porinil mi je prst v rito in to je pospešilo moj orgazem. Tokrat sva ga dosegla skupaj. Sedela sem na njemu še nekaj časa, v upanju, da bodo sosedi šli in da ne bodo videli, da sem bila jaz v avtu. Žal nisem imela te sreče in njemu se je že mudilo domov. Poslovila sva se in jaz sem šla iz avta. Popravila sem bi krilo in odšla naravnost proti sosedom.

Čutila sem vse poglede na sebi in čeprav sem upala, da niso opazili kaj se je dogajalo v avtu, sem vedela, da je moje upanje zaman. Bila sem preglasna in predivja, da ne bi opazili. Ko sem šla mimo, sem se le nasmejala in pozdravila. Za hrbtu sem takoj zaslišala šepetanje in spoznala sem, da mi je vseeno zanje. Vseeno mi je kaj si mislijo in vseeno če se bodo kmalu širile govorice. Nekateri ljudje enostavno morejo opravljati, ker so njihova življenja preveč dolgočasna.

Ela

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.4 / 5. Število glasov: 8

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!