Zunaj se je delal dan, ptički so peli, jaz pa sem se počasi prebujal. Del mene je iz trdnega spanca prešel v trdno stanje in me žulil v tebuh.

Obrnil sem se na hrbet in pokukal pod rjuho. Štrlel mi je pokonci in privzdigoval lahko posteljno pregrinjalo, s katerim sva bila pokrita, saj so bile noči tople in soparne. Pogledal sem na njeno stran, a je ni bilo tam. Ko sem malo bolje prisluhnil sem slišal teči vodo v kopalnici.

Zaspal sem nazaj.

Čez nekaj časa sem na obrazu začutil prijeten dotik kože in vonj po sveže umiti, dišeči in vabljivi muci, ki si jo je ravnokar tudi obrila. Vdihnil sem njeno pičko, vso toplo in mehko, jo narahlo poljubil in se prižel med njeni ritnici s celim obrazom ter se dobrikal s poljubi po riti in po češpljici. Potegnila je rjuho z mene mi začela ljubkovati batino, ki je vmes sicer že uplahnela, sedaj pa se je ob dotiku njenih ustnic  zopet prebujala in tiščala kvišku.

Komaj predramljen sem imel jezik namočen v njeno slastno pičkico, ki mi jo je drgnila ob obraz, da sem bil ves moker  od njenih sokov, moj nabrekel kurac pa je bil globoko v njenih ustih, na jajcih pa sem čutil nežno gnetenje njenih rok. Odmaknila mi jo je z obraza, se premaknila z ritjo prek mojega prsnega koša čez trebuh in se mi povzpela na kurac, ki si ga je lepo pripravila s svojimi mehkimi ustnicami.

Okobal je sedla  nanj, se z rokama oprijela mojih stegen, se nekajkrat močno nasadila nanj, potem pa je tako nasajena ritala gor in dol. Opazoval sem njen hrbet kako se sloči in poravnava, njeno krepko rit, ki me je kar vabila naj jo zagrabim. Z levico sem segel po njeni ritnici, jo pogladil ter ljubeznivo in nežno udaril po njej, kakor bi jo spodbodel pri ježi. Začela je mešati z ritjo, me božati po jajcih, jaz pa sem ji vračal z božanjem hrbta, ramen, bokov, riti.

Ko je nekajkrat na kratko trznila, se je naslonila nazaj in skoraj potiho sama sebi odobravala svoje početje z mrmrajočim: »ja,ja, ja, uuuh, jaaa …« Staknila se je s kurca, legla poleg mene, si obliznila ustnice in zrla v strop z zunanjo strano dlani na čelu ter zadovoljno sopihala. Planil sem kvišku, si naložil njeni nogi na rame ter ga z vso močjo potisnil vanjo. Med lahkotnim jutranjim drncem sem jo poljubljal po nogah ter narahlo grizel v njeno gladko kožo.

Čutil sem kako sem v dveh ali treh intervalih izbrizgal seme, ob vsakem pa sem se zdznil, kot bi dobil s šibo čez hrbet. Legel sem poleg nje in lovil sapo.  Z dlanjo me je pobožala po mojem potnem obrazu in me poljubila na ustnice.

»Dobro jutro …«

»Jebemti da res!« sem vzkliknil in se pričel režati.

Prižela se je k meni, jaz pa sem se ji med smehom umikal in vztrajno ponavljal:« Ne, ne, ne, kar pri miru  me pusti, mi je že tako zadosti vroče!« Legla je name, si otresla mokre lase na moj obraz in me poljubila.

»Daj vstani, daj. Pa zobe si pejt umit!«

Vstal sem, stopil v kopalnico si ščetkal zobe, vmes pa sem jo gledal med tuširanjem. Kurac se mi je spet dvignil, stopil sem za njo, ji ga položil med ritnici, prijel za obraz, jo obrnil ter zalizal. Nikoli mi ni bilo jasno, kako se lahko v ameriških romantičnih filmih poljubljajo s kosmatimi čekani, kar takoj ko se zbudijo.

That’s like sooo unromantic, I must say!

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!