Teji je še pred nekaj trenutki prihajalo na mojem kurcu skupaj z Majo, ki se je gonila na Danovem. Fukala sva ju od zadaj oni dve pa sta se v na pol pokončnem položaju poljubljali in božali po joškah in ščegetavčkih. Ko je začelo prihajati eni, je to tako zrajcalo drugo, da sta potem druga drugi kričali v usta med tem ko sta se lizali in si fafali jezike. Maja se je po tem odšla osvežiti v kopalnico, Teja pa je obležala na postelji.

Dan mi zdaj namigne, da se umaknem. Sname kondom in dvigne svojo drago ženo nazaj na kolena ter ji ga nastavi na še vedno utripajočo luliko.

»Ne še,« zastoka Teja.

»O ja!« ji odvrne, »zdaj sva pa še midva na vrsti. In ker Maje ni boš pač ti poskrbela za oba.«

Tudi sam snamem kondom. Majo zgrabim za lase, ji dvignem glavo in podrgnem kurca po njenih ustnicah. Voljno jih odpre. Pogledam Dana in skupaj porineva svoja kurca v Tejo z obeh strani. Zadrhti. Uide ji rahel stok, ki pa je pridušen, ker ji tiščim tiča do jajc v usta. Ko na roki začutim, da hoče odmakniti glavo, ker se že duši, jo počasi odmaknem in spustim. Globoko zadiha. Pogleda me v oči, nato pa vzame mojega kurca v roko in ga začne fafati. Dan jo že poriva. Počasi in globoko ji ga daje od glavice do jajc v njeno mokro pičko. Teja pridušeno stoka in mi ga še naprej fafa.

Odprejo se vrata spalnice in vstopi Maja. Najprej je malo presenečena nad prizorom, potem pa me pogleda v oči in se namuzne. Všeč ji je kar vidi. Odide do predalnika in iz zgornjega predala vzame svoj naprstni vibrator. Usede se na fotelj nasproti postelje, razširi noge in poslini vibrator ter si ga nastavi na ščegetavček.

Pogledam Dana. Za Majo se sploh ne zmeni. Verjetno niti ni registriral, da je prišla nazaj v sobo. Njegov pogled je fiksiran na Tejo in na njena usta v katerih izginja moj kurac. Zgrabim jo za lase in ji ga vzamem iz rok. Glavo ji rahlo obrnem, tako da lahko Dan vidi cel njen obraz.

»Daj jezik ven.« ji rečem.

Ubogljivo mi ustreže. S kurcem jo dvakrat udarim po licu, potem pa ji nastavim glavico na jezik in si ga začnem hitro drkati. Na robu sem. Pogledam Dana. Še vedno ne more odvrniti pogleda od svoje lepe žene in tega, kako si ga jaz drkam v njena usta. Pogledam Majo, ki sedi na fotelju. Njena pička je razprta, kolikor je lahko. Z vibratorjem si koži po ščegetavčku. Z drugo roko se ščipa za bradavičko. Suva z boki in stoka. Prihaja ji.

Zdaj tudi jaz ne morem več. Drkam si kurca vse hitreje in tiščim luknjico na vrhu glavice na Tejin jezik. Dan z odprtimi usti in skremžen od užitka fuka Tejo in gleda kako jo bom vsak čas popackal. Fak ja! Čutim, da mi prihaja.

»Aaaaaaaah!« zavpijem, ko me preseka.

Prvi curek sperme ji zleti z jezika v globoko grlo. Sune z glavo in jo hoče odmakniti, a jo pretrdo držim. Drugi curek ji zleti preko jezika čez lice in nato mimo oči v lase. Nato jo začnem zalivati po celem obrazu.

»O ja! O kako te je pošprical! O ti pokvarjenka moja!« začne stokati Dan in vse hitreje nabijati.

Vem, kako ga vzburja gledati mene in Tejo. S kurcem začnem brisati večje kose sperme s Tejinega obraza in ji jih nositi v usta, pogleda pa ne umaknem z Danovega obraza. Ko vidi, kako Teja voljno požira vse kar dobi in zraven vse bolj glasno stoka in ječi od njegovega nabijanja, mu začne glasno prihajati. Ko ji zalije pičko, to vrže čez rob še njo in pride ji tik za njim z mojim poltrdim kurcem globoko v ustih.

Dan in Teja omagana padeta na posteljo. Dan jo objema v žlički in ji govori kako zelo jo ljubi. Pogledam proti Maji. Napol leži v fotelju. Ena roka ji mlahavo visi čez naslonjalo, druga počiva na njenem stegnu s še vedno prižganim vibratorjem. Stegna ji tu in tam še trznejo. Perverzen nasmešek ima narisan čez njen utrujeni obraz. Vrnem ji ga in ji pošljem poljub. Ljubim jo.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.7 / 5. Število glasov: 6

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!