Ta zgodba potrebuje uvod. Pred nekaj trenutki smo ekipa Bloga 69 na mail prejeli tole sporočilo:

Ne zmrznem ob besedah, katere ste napisali. Imam 45 let, ženska sem  in ponorim velikokrat kako naši letniki obsojajo vse stvari, kakor, da sami niso nikoli sexali, nikoli varali … Napisala sem eno kratko zgodbico!

Gre pa takole:

Poletna noč, višek vseh mojih fantazij. Enkrat eno poletno noč bom doživela najboljši sex v živlenju. Saj ne, da sedaj ne sexam, ampak enkrat v poletni noči pa bo. Najboljša bi bila kresna noč. Stari ljudje so govorili, da če imaš to noč v žepu praprotna semena slišiš vse živali govoriti. Sodobna genetika pa je dokazala, da se praprot ne razmnožuje s semeni, spet nič.

Ostane samo misel in želja na najboljši sex v živlenju med kopicami sena z polno luno na nebu in pohotnim moškim ob sebi. Bila sva prvo leto poročena. To je takrat, ko sexaš vsepovsod in ob vsaki uri. Seveda je prišlo poletje in moja namigovanja na poletno noč so mu počasi že presedale. Nekega večera, ko mu je bilo dovolj fantaziranja, me je pograbil za roko in popeljal na seno.

Vrag to sodobno kmetijstvo nas je zafrknilo, nimamo več kopic sena, vse se zbalira le del sena se hrani na senikih. Sva pač lepo počasi se po lojtri vzpenjala na senik. Že sam vzpon na senik je tvegal dobršno mero poguma. Luči nisva smela prižgat, da naju ne bi kdo opazil, luna pa se je prav takrat izdajalsko skrila med oblake. Končno sva našla primeren mehak prostor za najino avanturo. Seveda sva v tisti vnemi, da prideva do sena, vsaj jaz pozabila oddejo ali koco.

Prežela naju je strast,v trenutku sva bila brez oblačil, obležala so v temi kdo ve kje, moje roke so bile vsepovsod, njegove tudi. Klečala sem pred njim mu ga fafala tako z dolgimi požirki, kakor se za poletno noč spodobi. Ulegel se je z hrbtom na seno kot pravi kavalir, jahala sem ga kot pravi kavboj, saj smo vendar na kmetih.

Nato je mene položil na seno z hrbtom. Seveda je bilo potrebno z jezikom obdelat mojo luknjico in mojega nagajivčka. Saj je bilo lepo, kmalu mi je prišlo, samo neko čudno zbadanje se mi je po hrbtu širilo. Nato je svojega korenjaka dal v mojo razgreto in vlažno luknjico, mislim, da po parih minutah je bilo igre konec. Zašepetal mi je v uho, draga to bova pa še ponovila. Meni pa se je ščemenje širilo boleče po mojem hrbtu, ritki in nogah.

Sredi noči me je moral odpeljat na urgenco, cel hrbet, ritko, noge sem imela v mehurjih. Dva dni sem preležala v bolnici na trebuhu z golim hrbtom, odkrito ritko in nogami.

Ko je prišel zdravnik na vizito in vprašal kaj se je zgodilo, kaj drugega sem mu odgovorila, sen kresne noči … Zdravnik pa je smeje odvrnil, da pač poletna noč ima svojo moč. Tako še vedno čakam na svojo poletno noč in na najboljši sex v živlenju.

Vmes pa pridno vadim!

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!