Začelo se je poletje, starša, brat in sestra, vsi na dopustu in jaz sam doma. Po nekaj dneh mi je začelo zmanjkovati perila in jaz seveda nisem imel pojma od pojma kako se pere cunje. Ko sem surfal po netu, me je na chatu kliknila prijateljica, ki mi je bila od zmeraj všeč. Stalno me je dražila s svojo lepoto in pohotnostjo. Zanimalo jo je, če imam čas za kavo. Rekel sem ji, da lahko, in že sva se dobila v priljubljenem lokalu čez kakšno uro.

Ko sva prispela v lokal, mi je v penis v hipu butnila vsa kri. Oblečene je imela ohlapne modre hlače, kot nekakšne hipijevske. Bile so zelo tanke, tako, da so se skozi blago videle njene tangice. Lase si je spela v čop, nadela si je očala, nohte pa nalakirala na črno. Vedela je, da me črni nohti vzburjajo, in me takoj vprašala, če sem jih opazil.

Po nekaj pogovorih, spiti kavi, šlatanju trdega penisa skozi hlače, vsakič ko se je obrnila stran, sem ji povedal, da sem sam in da ne znam prati cunj. Rekla je, da mi jih bo že ona, ker sem bil tako prijazen in odšel z njo na kavo. Ko je vstala, da bi šla, so ji cigareti padli po tleh, in kot da bi slutila, se je nagnila pred menoj, napela svojo ritko v moj obraz, jaz pa sem v istem trenutku vstal in se s kurcem podrajsal po njej. Vedela ja, da imam trdega, ker se je glasno zasmejala.

Zapeljala sva se do mene, pokazal sem ji kje je stroj in začela je prati. Tisti dan je bilo zelo vroče. Stopil sem do nje in ji rekel, če lahko opere še dva kosa oblačil in privolila je. Slekel sem se pred njo do spodnjega perila. Opazil sem, da gleda mojga kurca in si rahlo grizlja ustnico. Cunje sem dal v stroj in ji prišepnil na uho: “Ko boš konec, pridi gor na sladoled.”

Takrat sem odšel v zgornje prostore in si ga rahlo mencal. Po pol ure je priskakljala gor čisto mokra, ker ji je bilo vroče in se je vrgla v sosedov bazen kar z oblekami vred. Videl sem njeni čisto trdi bradavički, naredil pa se ji je tudi tako imenovani ”camel toe”. Prosila me je za brisačo, zato sem jo odpeljal v spalnico, ji dal brisačo, in jo vrgel na posteljo. Najprej sem jo strastno poljubil, ona pa me prjela za kurca. Z zobmi sem ji dol potegnil hlače in tangice. Imela je lepo pičko z zelo kratko črtico. Bila je čisto vroča in začel sem jo lizati. Vzdihovala in stokala je tako glasno, da se jo je slišalo tudi pri sosedih, ker so bila okna odprta. Bila je čisto mokra, in vsakič, ko sem jo pogledal v obraz, si je grizla ustnico. Nadaljeval sem z lizanjem in kar naenkrat je močno zastokala. Pršlo ji je. Rjuha je bila čisto mokra. Tudi ona me je slekla in mi ga začela fafati. Bilo je božansko. Bolj trdega kurca še nisem imel. Obrnil sem jo, ji glavo porinil navzdol, in ji ga uvalil v vročo pizdico. Čudno je pojamrala, rekla je da jo boli, ampak po nekaj minutah je tudi ona stokala od užitka in naslade. Tako močno sem jo nabijal, da ni več spuščala glasov in prišlo mi je v njena usta. Kot pridna punca je vse pogoltnila.

Ko sva opravila, se je oblekla, me poljubila na čelo in rekla:  “Naslednji teden pa ti prideš cunje prat!”

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 1 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!