Bilo je že njuno tretje srečanje na kavici. Oba Vinko in Nadja si nista mislila, da se bosta srečala po večletnem blodenju na erotičnem portalu za spoznavanje parov in posameznikov. Meseci napornega iskanja ustreznega partnerja za sprostitev v sexu, dopisovanja, popisovanja in odpisovanja raznih sporočil, oglasi in da ne omenimo celo paleto neverjetnih oseb, od katerih so bile samotne kave s potrato časa še najmanjši problem. Danes je res neverjetno najti ustrezno osebo. Človek mora imeti vse odprte čute in sposobnosti komuniciranja, da ne govorimo o živcih in potrpljenju. Ko sta Vinko in Nadja prišla skupaj na portalu, so verjetno bili vsi planeti astrološko urejeni v izjemni situaciji. Prej bi človek zadel loto, kot pa dobil to kar sta ona. Hitro sta se ujela in zadeve so stekle brez problemov. Prva spoznavna kavica, druga z daljšimi pogovori o tem in onem ter o željah v spolnem svetu. Zdaj na tretji sta se že dogovarjala za prvo njuno intimno srečanje v spalnici.

Oba ne še čisto v srednjih letih, ločena, samska sta iskala najboljše možnosti, kje si bosta privoščila svoje želje. Vinko: »Pri meni je problem mama. Stara je in moram skrbeti zanjo, zato sva skupaj v stanovanju. Rad pa bi imel res mir in sproščenost.« Nadja: »Jaz tudi. Ampak v hotelih ali najetih sobah ne bi bila rada. Počutila bi se nesproščeno, saj veš kako je z nami, ki smo navajeni na bolj poznano okolje. Pa če si v hotelu izgleda, kot da nekoga varaš in se skrivaš. Lahko pa poskusiva v četrtek popoldne pri meni. Takrat bom sama doma. Bivši bo imel otroka pri sebi. Bi bilo to v redu?«. V.: »Če bova res sama pri tebi, bi šlo. Sem za.« N.: »Prav. Reciva ob pol petih pri meni?« V.: »Ja. Se še slišiva v sredo.« N.: »Velja super, dogovorjeno. Moram hitet naprej.«. Kavica je bila že plačana in Nadja je pograbila torbico ter položila svojo dlan na Vinkovo: »Lepo se imej in se vidiva. Komaj čakam na četrtek.« V.: »Enako.«. Njen nagajivi nasmešek pri odhodu je Vinku prineslo gomilo veselega pričakovanja na ta srečni četrtek. Gledal je za njeno čudovito žensko postavo z ozkim pasom in lepo zadnjico, dokler ni izginila za vogalom. Če je kaj pritegnilo Vinka, je bila to Nadjina hoja. Tako popolne ženske hoje, kjer se je njeno telo brez zadržkov gladko sprehajalo v petkah in v krilu še ni videl.

Minila je sreda in prišel je četrtek. Dan za prvo intimno srečanje. Ura je bila že tri in Nadja je že hitela z pripravami. Frizura je bila zrihtana, make up bo še na koncu. »Samo še uro in pol. Moram pohitet. Še posteljino zamenjat v spalnici. Pripomočki in kondomi so na omarici. Malo še erotike, dve dišeči svečki na okensko poličko.« Zatem je bila na vrsti obleka. »Pa saj ne vem. A naj oblečem celo obleko ali samo črno čipkasto spodnje perilo in haljo čez. Eh, kar perilo. Itak že oba veva zakaj sva tukaj. Samo ne preveč pornografsko, da ne bom izgledala kot ena hotnica, vsaj ne za prvič. Oh, pa še noge si moram pobrit.«

Medtem je Vinko doma opravil še britje. »Ma saj bo. Gladka brada. Malo kolonjske.« Zatem si je še pretirano dodal deodoranta, za vsak slučaj, če bo še kaj švical na poti. Urno se je še oblekel in odšel na pot.
Nadja je prinesla v spalnico še dva kozarca in takrat se je zaslišal zvonec. »Oh, je že tukaj.« Hiter pregled pred ogledalom. Temno rdeči lasje so bili speti zadaj navzgor, da so poudarili njen nežen vrat, rahel makeup samo toliko da so prišle zelene oči in nežno rdeče ustnice do izraza. Popravila si je zeleno svileno haljo z zlatimi cvetovi v pasu in spodaj pri kolenih, da je bila vidna ženska postava ter si malo povzdignila nedrček za dekolte njene jedre dvojkice. Za piko na i pa še copatki s petko in belim cofkom. En pritisk na domofon : »Prosim«. Vinko: »Zdravo, sem že tu.«. Nadja: »O zdravo, kar gor pridi, tretje nadstropje, druga vrata levo.«. Še en zadnji pregled pred ogledalom in pogled, da so vsa vrata v hodniku zaprta in v tišini.
Vinko je stopil noter in krenil po stopnicah. Kmalu je bil že v tretjem nadstropju. »Zdaj pa samo še tretja vrata levo… Ali je rekla druga vrata? Kako mi to hitro uide. Pa ravno zdaj. Ma probam najprej pri drugih.«. Mali pritisk na zvonec, vrata so se odprla in Vinko je zagledal obraz Nadje. »Zdravo, kar noter stopi hitro.« je rekla potihem. Vinko je vstopil in skupaj sta se na kratko objela: »Živjo. Nadja izgledaš res sexy.« Kaj dosti Vinko ni imel besed, saj ga je Nadja povsem presenetila. »Ooh, hvala. Ti si tudi zelo čeden. Vidim da si bil celo pri frizerju. Luštno frizurico imaš.« se je veselo Nadja zahvalila in si z levico popravljala lase za uho. »Prinesel sem penino in še majhno presenečenje zate.« Vinko. V rokah je imel še škatlico Ferrero Roche čokoladnih bonbonov. »Ja hvala. Pa ni ti bilo treba, ampak res si zelo prijazen. Bova imela za potem na koncu.« je rekla Nadja z nasmeškom in pomežiknila. »Se boš preobul, boš še stopil v kopalnico? Ti dam brisačo?« »Ja, samo toliko, da se na hitro oprham.« je rekel Vinko z rahlo rdečico v licih.

Nadja je odnesla stvari v spalnico in se vrnila do Vinka na hodniku z brisačo, ki je medtem že obesil jakno in se preobul v copate. »Tukaj je kopalnica. Jaz pa te bom pa počakala v spalnici. Pa ne zadržuj se preveč, saj veš zakaj.« je Nadja v parih zapeljivih korakih izginila v spalnico. Vinko je še presenečeno zagledan obstal za par sekund potem pa se končno spomnil – prha. Kmalu se je pojavil v spalnici, sveže oprhan in z brisačo ovit okoli pasu. Nadja je tokrat videla prvič njegovo telo. Čedna postava srednje visokega moškega rahlo kosmata prsa in močne roke, predvsem pa jo je zabavala njegova sramežljivost in lep moški glas. »Obleke,ee kam pa lahko odložim?«. »Kar tam na stol odloži, pa usedi se tukaj k meni.« je Nadja narahlo potrepljala po postelji. Vinko je kmalu že sedel zraven nje. Bila mu je res prelepa, odrasla ženska z lepoto in kančkom hudomušnosti, ki je v zeleni haljici skrivala svoje krasote. Le kaj bi bilo še bolj perfektno v tem trenutku. Nadja je vstala in pograbila kozarca s penino. »Nazdraviva na najino prvo …« »…Intimno erotično srečanje.« jo je dopolnil Vinko. Nadja se je zasmejala in že sta trknila kozarca. Kratek požirek je bil dovolj za oba. Zdaj sta sedela drug ob drugem na robu postelje. Nadja si je potihoma slekla haljo. Pogled na njeno telo v črnem čipkastem perilu je zaustavilo vse Vinkove misli. Za trenutek se je tišina razlezla po sobi. Tedaj sta se oba naenkrat nagnila za poljub, a bilo je iznenada in trk z čeli je bil neizbežen. »Joj oprosti.« je hitel Vinko in ji z dlanmi objel lica. »Upam, da si v redu.« » Vse je v redu, samo malo sem bila nerodna.«, Nadja. S pogledom sta se ujela in Vinko jo je počasi poljubil na ustnice. Bilo je dovolj, da se je led končno prebil. Sledil je še drugi poljub in Nadja ga je potegnila k sebi in počasi nazaj polegla na posteljo. Vse se je naprej odvijalo skoraj brez besed. Vinko jo je poljubljal po vratu in vedno bolj nižje. Nadjino dihanje je postalo bolj globoko.

Dlani so mu krenile od njenih ramen proti prsim. Nadja ga je na hitro zaustavila, »Počakaj si bom nedrček hitro snela.« Kmalu je Vinko že videl njene jedre joškice. Pogledal je proti Nadji in videl kako je nežno zaprla oči in ga z rokami narahlo pritisnila k sebi. Vinkove dlani in usta so se nežno sprehajala po njenih prsih. Občutki ugodja so bili vedno večji. Ko pa je Vinko prišel do bradavičk, je Nadjo oblila vročica. Dihanje je bilo še bolj jasno in globoko. Igra se je nekaj časa še odvijala, ko pa je Vinko z dlanjo krenil proti njenim hlačkam je Nadja od užitka potihoma zastokala in stisnila z bedri dlan, da ji le ne bi ušla. Ni želela več počasi. Potisnila ja Vinka navzgor in ga položila na hrbet ob sebi. Snela si je hlačke in se postavila nad njim. Zdaj je ona prevzela vodilno vlogo. Z dlanmi in poljubi je potovala od Vinkovih prsi vedno bolj navzdol. Umaknila mu je brisačo in pred njo je stal kurac. Že rahlo vzburjen. Prijela ga je nežno z dlanjo in se mu približala z ustnicami. Pogledala je Vinka v obraz, ki jo je nemo opazoval. Potem pa ga poljubila na vrhu glavice. Vroče ustnice, ki jih je Vinko začutil na kurcu so ga obnorele. Glavo je potisnil nazaj na posteljo in zamižal, samo da lažje vzdrži. Nadja je nadaljevala s poljubi navzdol potem pa se preselila z jezikom spet na vrh kurca. V prijemu je čutila, kako se veča in postaja trd. Z ustnicami je objela glavico in kmalu je Vinko začutil toplino njenih ust. Rahlo premikanje Nadjine dlani in samo občutek njenega jezika na kurcu je bilo dovolj, da je popolnoma otrdel. Nadja je vzela kondom z bližnje omarice. Vinko je samo pogledal kaj počne in je vedel kaj sledi. Nadja mu je s prstom zaprla usta in nakazala naj se zdaj prepusti do konca njej. Kondom je že bil na njem in Nadja si ga je približala do mednožja. Čisto počasi se je usedla in kurac je do polovice zlezel v vlažno notranjost pičke. Potem se je naslonila z dlanmi na njegova prsa in se z boki potisnila počasi do konca navzdol. Bil je zdaj v vsej dolžini v njej, popolnoma njen. Nadja je pogledala proti Vinkotu. Oba sta se gledala drug drugega v oči nasmejana. Bil je krasen trenutek.

Naenkrat so se odprla vrata spalnice in zaslišal se je moški glas: »Oprosti draga,da motim, ampak ne najdem tega mešalca, da naredim palačinke za otroke.«. Vinko je nemo gledal, kaj je zdaj to. Nadja se je prestrašena obrnila proti vratom, potem pa hitro ukrepala: »Pa saj sem ti že povedala, da je na policah nad zmrzovalnikom. Pa kje ti gledaš. Oprosti Vinko za tole, počakaj tukaj, bom kmalu nazaj.«. Poljubila je Vinka na čelo, da ga nerodna situacija ne vznemiri preveč in si oblekla haljo. »Oprostite za tole gospod Vinko, jaz sem Tone bivši od Nadje.« in mu podal roko. »Mi je resnično žal, da sem vaju zmotil. Bova hitro z Nadjo, pa boste spet lahko nadaljevali.« je hitel s pojasnili Tone. Oba sta kmalu izginila iz sobe v kuhinjo, Vinko pa je še vedno nemo ležal na postelji in poskusil doumeti, kaj se je sploh zgodilo. Ker se mu kaj pametnega ni porodilo v mislih, se je kar odločil počakati pa bomo že potem naprej, karkoli že bo. Slišali so se glasovi in ropot loncev v kuhinji in minila ni niti druga minuta, ko so se vrata spalnice spet razprla in pred njimi je stal deček z bagrom. »O groza.« je Vinko hitel se pokrit z rjuho. »Odkod pa zdaj tale mulec?« si je mislil. Deček ni spregovoril nič, njegov pogled na Vinka se je ujezil. Svoj bager je čvrsto postavil na posteljo in ga začel šofirati proti Vinku. »Brrrr! Vrum! Vrruum, vruummmmm!« deček. Vinku je postalo hitro jasen dečkov namen. Kmalu se bo znašel pod njegovim bagrom. Vstal je pokrit z rjuho in instinktivno posegel po nečem za pomoč. V dlani je zagrabil prvo stvar na mizici za sabo. Bil je velik svetleč vibrator. Ni bilo časa za izgubljati, deček je bil že skoraj pri njem. Hitro je pritisnil gumb in vrgel vibrator pred dečkov bager. Oba sta debelo gledala v stvar, ki je začela brneti in svetila z lučkami, kot pobesnela žival na postelji in to je bilo dovolj za odvrnitev dečkove pozornosti, ki je radovedno gledal kaj je to. Vinko je hitro izkoristil trenutek, stekel čez posteljo, pograbil svojo obleko in se pomaknil v hodnik ter zaprl vrata spalnice. Iz kuhinje so se še vedno slišali glasovi Nadje in Toneta. »Očitno še iščeta ta mešalec. Najbolje da se oblečem.« Hitro si je potegnil spodnje hlače, oblekel srajco in začel vleči hlače nase, ko so se odprla sosednja vrata na hodniku.

Pogledala je glava mladega dekleta z ukazovalnim glasom: » Oči, mami, nehajta se dret, sploh ne morem poslušat glasbe!« Tedaj je dekle opazilo, da je na hodniku nekaj prisotnega in sta se s pogledi ujela, ona in Vinko. Dekle je videlo na pol oblečenega moškega, ki poskuša s kislim nasmeškom skriti svoj nerodni položaj. »Pa en goli moški se sprehaja po hodniku. Dejta to uredit prosim!«, se je zadrlo dekle in zaloputnilo vrata za sabo. Zdaj je Vinko bil odločen: »Čim prej se oblečt in zapustit to stanovanje. Vedno bolj nevzdržno ratuje. Kdo ve kaj bo še prilezlo ven, če bom še tukaj.« Ko je še zvlekel nase jakno in si na hitro nataknil čevlje, je potihoma začel odpirati izhodna vrata. In ravno v trenutku, ko bi že bil skoraj zunaj je za sabo zaslišal Nadjin glas: »Vinko, pa saj ne mislite že oditi?«. Videl je Nadjo in Toneta z mešalcem pred vrati kuhinje, deček je stal z bagrom pred spalnico in tudi dekle je pogledalo iz sobe, kaj se dogaja. Vsi so gledali v Vinka in čakali na njegov odgovor. »Veste, saj bi ostal, pa eee …. se mi zdi da moram iti… amm vidim, da imate aaaa … je že, eee vse v redu, se bom javil, no in …. », popravljal si je obleko na sebi in potem na hitro »Želim vam vsem lep dan in nasvidenje.« izginil skozi vrata. Hitel je po stopnicah dol, samo da ne bo še koga srečal, ko ima tako na pol odprte hlače in srajco ter drži vsak štunf v eni roki. Na srečo ni bilo nobenega mimoidočega. Usedel se je v svoj avto in končno prosto zadihal v miru. Tedaj se je oglasil telefon za sprejem sporočila. »Oprosti za tole, mi je resnično žal. Vendar v zadnjem trenutku mi je Tone sporočil, da mu stanovanje špricajo za faraonke. Pa so on in otroci prišli do mene. Tako sem si močno želela najino prvo srečanje, da nisem imela moči za prestavit, Mislila sem da bova imela mir in čas zase v stanovanju. Oprosti mi, nisem mislila nič slabega. Prosila bi te, če bi se lahko dogovorila za res zdaj srečanje v miru samo za naju.

Saj veš kako težko najdeš primerno osebo na portalu. In res mislim, da bi bilo dobro, če dopustiš za naju še eno možnost. Lp Nadja« je prebral Vinko. Nekaj časa je sedel v tišini in gledal v sporočilo. Potem pa vtipkal: »Nadja, je že v redu. Te razumem. Mislim, da imaš prav, da probava še enkrat. Pravzaprav si resnično to želim, ker sva si res idealni par. Za naslednjič mislim, da je najbolje, da se srečava pri meni.« Čez par minuto je prispelo novo sporočilo: »Pri tebi? Resno misliš? Kaj pa tvoja mama?« Vinko je vtipkal: »Ne bo problema. Bom že zrihtal, da naju ne moti. Bo v sosednji sobi in bo gledala žajfice na TV.«.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.4 / 5. Število glasov: 8

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!