Dolgoletna prijatelja sta prišla v naključno fazo, kjer sta se oba istočasno razšla vsak s svojim partnerjem. Ona s svojim in on s svojo. Dolgi pogovori, da bo svet boljši, čas zacelil rane, tolažba na vse načine, jima pomagajo prebroditi vsak svojo žalost.
Pa še malo alkohola zraven, ki jima vlije pogum, da vključita v njuno enačbo prijateljstva še seks- zakaj pa ne, oba ponovem samska in pogrešata seks od prej iz zveze, ki sta jo imela. Tudi če je bil seks redko na sporedu, naprimer kdaj samo enkrat na mesec, drugič pa nekajkrat na teden… Da ga ni več se občuti ob stanu samskega človeka. Pa se začne klasični friends with benefits, normalni seks nič posebnega, mogoče na trenutke deluje njun seks, kot da bi bila v resni zvezi- dolge predigre, si vzameta čas za raziskovanje, saj sta se zmenila da bo seks kvaliteten in ne samo spraznjenje. Obenem tudi ne želita ogroziti njunega prijateljstva, ter se zmenita, da je samo seks, nič več. Nič omembe vredno, dva človeka zgolj zadovoljujeta osnovne potrebe.
Omembe vredno je en dogodek. Zgodil se je še v času, ko sta bila še vsak v svoji zvezi in seksa med njima ni bilo. Med skupnem ogledom nekega akcijskega filma z vojaško tematiko, on si ga seveda interpretira na svoj moški način, samo da se dogaja in strelajo, pa da zmagajo najboljši. Zanjo bi se seveda pričakovalo, da se dolgočasi in bo že kmalu zaspala, ker ni romantična komedija. Ampak ženska preseneti, ko mu zaupa svojo poredno skrivnost: če ima privlačen tip vojaško uniformo na sebi, jo pa res pali. Zasmejal se ji je, ker je prav on po poklicu navadni vojak že več let in prvič sliši kaj takšnega. V bistvu ni verjel njenemu stavku. Domneval je, da je to le zato, ker v filmu igra vojaka igralec, po mnenju žensk top številka ena, ko si ga prikličejo v misli med samozadovoljevanjem, da dosežejo orgazem. Prvič je tudi slišal, da bi ženski bil lahko privlačen moški, le zato ker nosi vojaško uniformo. On jo nosi vsak dan in se jo je že naveličal, prav gabi se mu že. Sedaj pa mu prijateljica pove, da jo uniforma pali… Krivil je flašo rdečega in igralca. Ta bi se preoblekel še v smetarja pa bi ga kamera naredila sexy. Ženske palili vojaki, tiste grde odvratne zelene barve? Ni šans mu je odmevalo po glavi.
Tega potem nista več omenjala dokler se on ni spomnil med preoblačenjem v uniformo na šihtu, kaj mu je prijateljica že pred časom takrat povedala. Da ji je tip v vojaški uniformi privlačen in sedaj, ko se je njuno razmerje spremenilo, ter dodala še začimbico seksa, pa bi dejansko to lahko preveril, si je mislil sam pri sebi. Komaj je čakal, da bo oddelal tistih osem ur, potem se bo zapeljal direktno do nje. Tik pred koncem se še stušira, da bo zanjo svež. Še dobro, da se je prejšni dan obril po celem telesu, da je tudi spodaj gladek. Namesto v običajna oblačila se v garderobi ponovno obleče v uniformo. Ampak tokrat jo z veseljem oblači. Hlače,pas, majica in čez bluzon. Zaveže si masivne škornje in na glavo baretka. Pa da vidimo, če bo tole res palilo, si misli. Med vožnjo proti njej ji še telefonira, da se bo čez pol ure oglasil pri njej, pod pretvezo nujnega pogovora, ker spet dobiva domotožje po bivši. Dobra prijateljica kot je, mu pomoči ne bo odrekla. V resnici samo njegov korenjak v hlačah rabi pomoč.
Prispe pred njen blok in pozvoni na zvonec. Ve, da ne bo pogledala preko kamerce kdo je, ker se je že prej najavil. Niti ne vpraša, le odpremu mu vrata in tip ima prost dostop do njenega stanovanja. Pride v nadstropje v katerem živi, opazi priprta vrata. Odpre jih in vkoraka notri. S polnimi rokami pladnja sveže skuhane kave jo zagleda, kako nosi na mizo. »Skuhala sem nama kavo« je še njen stavek, ki ga uspe izreči in glavo obrne proti njemu. Ko ga zagleda v vojaški opravi je zanjo velik šok. Pladenj s kavo pade po tleh in rjava tekočina obarva tla, glasen zvok pa oznanja, da so se skodelice razbile.
»Nisi prišel k meni tako oblečen….« Si ga zdaj ogleduje s presenečenim nasmeškom na obrazu, njena prijateljica spodaj pa oznanja, da je vesela kar vidi. Njen prijatelj se ji zdi v uniformi vojaka tisočkrat bolj seksi kot sicer. Če je njen nasmešek presenečen, je njegov poreden. Stopi do nje, v tej opravi se ji zdi tisočkrat bolj možat, kar ga dela še tako bolj prekleto seksi. Ogleduje si ga od navzdol do gor. Škornji so izmed bolj kritičnih delov, dajejo mu pridih avtoritete, nadvlade in ga avtomatsko postavijo v višji položaj v primerjavi z njo. Tudi sama oprava poudarja ravno prave moške poteze, ramena in trebuh. Prikaže moškega v vsej svoji veličini. Vzorec je čisto pravi kot se za vojaškega spodobi. Baretka na glavi je še pika na i. Ja to je najbolj seksi na vojaku, uniforma mu daje moč, ki jo kot vojak vsekakor mora imeti. Zelo primeren za profil ženske, ki se v postelji rada počuti packo in izpolni vse želje moškemu z največjim užitkom.
Ona vsekakor je taka, tale vojak pred njo pa ji pošteno meša misli. Z roko se dotakne njegovih ramen in počasi centimeter za centimeter potuje navzdol po rokah. Ne more verjeti, da ima resničnega vojaka pred sabo, nikoli ga še ni imela. Niso samo sanje, si želi potrditi z vsakim dotikom njega. Pretakne vsak kotiček njegovega telesa pred njo. Roke, prsi, trebuh in s časom se ji nikamor ne mudi. Ko se prepriča realnosti vojaka pred sabo, mu začne odpirati gumbe pri vratu. Eden za drugim, on pa jo ves čas opazuje kaj bo storila. Nima pripravljenega posebej načrta zanjo kako bi si zamislil tale potek, ampak mu njena dejanja in pogled na obrazu dokazujejo o zatrjevanju fetiša na vojaško uniformo, kar ga preseneti. Njegov zgornji del je popolnoma odpet, odpet bluzon razkriva temno zeleno oprijeto majico spodaj. Na prsih leži kovinska ploščica, njegov identifikacijski obesek.Tudi tega se mora dotakniti in si potrditi priostnost vojaka. Med dotikanjem jo zmoti njegov prijem za njene roke in jo ustavi med tem opravilom. »Miška si me želiš?« Se zgodi preobrat v njegovi glavi, ko se spomne ideje kaj bi lahko počel z njo.
»Ja« je njen skromni, tihi odgovor in ga pogleda v oči. Njene so na široko razprte, spominjajo na prestrašeno miško, ki se skriva pred mačko.
»Kako zelo si me želiš?«
»Močno si te želim.« Izreče z malo več poguma.
»Miška, če si me res močno želiš, boš morala izpolniti ukaze.« Porogljivo se ji smehlja, poredne misli so obrodilo nove ideje v njegovi glavi. Kot, da bi ji stavek vzel spet ves pogum, ga presenečeno pogleda. Njen drugi jaz, si želi tega. Želi si, da bi mu izpolnjevala ukaze. Želi si biti packa zanj.
»Boš izpolnjevala moje ukaze?« Izreče z ostrejšim tonom glasu, njej pa celota pojave pred njo in misel na ukazovanje že pridno nataka sokove na njene hlačke.
»Da, bom izpolnjevala ukaze… vojak.« Pogleda jo izpod čela, zadovoljen kako je izrekla besede.
»Pridna. Obrni se in pojdi do postelje. Sleči vse kar imaš na sebi, ter leži na hrbet.« Ni mu treba dvakrat reči, ko ona že koraka proti spalnici. Naredi naročeno, on pa že prihaja za njo. Korakanje škornjev odmeva po lesenem podu. Pride do nje in si jo ogleduje, žensko telo ga lahko vsakič znova vzburi. Tokrat pa je prvič, da on ukazuje ženski, nikoli se ni zavedal moči, ki bi jo lahko imel nad žensko. Prizna, rajca ga tale igrica, spoznava svoj notranji svet, za katerega še vedel ni. Do zdaj. Hodi okoli postelje in si jo ogleduje. Tako mila, nežna mu deluje, ampak majhne malenkosti izdajajo njeno potrebnost, ki iz tenutka v trenutek bolj narašča. Njene oči kar žarijo, ko ga gleda kaj bo naredil v takšni vlogi. Še zmeraj oblečen, pride na posteljo in se počasi uleže na njeno golo telo, da se telesi drgneta drugo ob drugo in ju vmes loči le uniforma. Z svojima močnima rokama jo prime še za njena zapestja in tišči navzdol. Že čisto malo njegove moči je potrebno, pa ne more ona niti rok premakniti. Čisto mu je podrejena. Gleda jo še nekaj časa v oči, potem začne počasi poljubljati njen vrat. Doda še nežno grizljanje, hkrati pa se s korenjakom drgne ob njeno muco. Nemalo težav ima pri doseganju njegovega korenjaka skozi hlače, muca je že tako potrebna in si ga takoj želi notri. Še bolj suva z boki navzgor, ko jo njen vojak prinese naokoli in ne spusti več svoje medenice na njo. Z nasmeškom na obrazu jo gleda, kako se zaman trudi doseči.
»Ne mala, tako zlahka pa to ne bo šlo. Sedaj te hočem gledati, kako se sama samozadovoljuješ. Pokaži mi.« Reče in spusti njene roke, usede se na konec postelje. Opazuje ali bo izpolnila ukaz. Seveda ga bo, vseeno malo se zaustavlja, toda nadaljuje izpolnjevati naslednji ukaz. Rahlo razpre noge, z roko počasi potuje po telesu do točk užitka med nogami. S prstki poišče ščegetavčka, nežno izmenično pritiska, njen užitek se poveča in to počne pred njim. Najraje bi si takoj potisnila prste notri, toda jo zadržuje njegov pogled. Ne upa si še. K vragu z vsemi predsodki, od samega užitka se bo kmalu razpočila kot balon. Prav nedamsko si porine prst notri kot prava packa in si dovoli uživati. Poriva se v ritmu, vojak pred njo, pa jo dodatno vzburja. Pade notri v svoj svet uživanja, da ne opazi niti, ko ji je vojak prišel čisto blizu. Začuti samo korenjaka ob svoje lice. Zdrzne se, ampak hitro dojame namig, če nabrekli kurac štrli ven iz vojaških hlač. Razpre usta, ter ga lačno pogoltne. Pusti, da ji napolne usta vsa, porine globoko v grlo kolikor more. Želi se izkazati kaj vse zmore, z jezičkom liže točko ob glavice, hkrati še zmeraj fafa. Doda še roke, drsijo po njem in drka v ritmu fafanja. Za nič na svetu se ne želi ustaviti, hoče mu dokazati, da je vredna, da zmore. Njeni muci se pridružijo njegove roke, nadaljujejo delo tam kjer je ona končala. Zariva prste v luknjico in njeni sokovi se pocedijo navzdol, premočijo rjuho. Z usti skuša ujeti vse kar pride iz muce in popiti njene slastne sokove. Toliko mokre je še ni imel. Ustavi se in se uleže na hrbet. Veli ji, naj pride gor, pustil ji bo uživati, da ga vzame kolikor si želi. Usede se nanj, na njegovo trdo stoječo batino. Gola je, on še zmeraj v uniformi. Zajaha vojaka pod seboj, jaha brez prestanka. Ozračje, je polno erotike, nabito s prvinskim seksom in čas, ne prostor tukaj ne obstajata. Ko ga že vsa izmučena objaha, da so noge že čisto trde od krčov, se jo usmili. Dvigne jo v naročje in nese ob steno. Na srečo je lahka kot peresce, zato ta položaj ne povzroča težav. Spet se dokaže s svojo močjo, dvignjeno v naročju ji povzroča užitke. Ona se ga oklene okoli vratu in prepusti njegovemu tempu. Je nekoliko sunkovitejši od njenega, toda ji kljub temu paše.Morda še bolj. Ni ji mar, ko jo ugrizne v vrat, paše ji. Paše ji. Poriva ji prste ene roke v usta, lahko še občuti svoj lastni sok, ko ga je prej izpuščala po njegovih prstih. Cuza vsakega posebej, ki ga dobi v usta, zraven pa se ji iz grla izvijajo stoki, ki ji ne more kontrolirati. Nato ga zaliže, porine jezik njemu v usta, igrata se z jezikoma, kot da bo konec sveta, če se ne.
Ko je vsega konec, ko pustita, da frekvence orgazmov napadejo njuna telesa, možgane… Popadeta izčrpana na posteljo. Nimata niti kančka atoma energije za kakršnokoli besedico. Le zaspita, možgani niso sposobni funkcionirati niti za sekundo vnaprej. Spanec ju takoj premaga in zbudita se pozno naslednji dan. Še dobro, da je sobota, ni treba iti v službo. Besede med njima kar ne morejo steči normalno, kar se je zgodilo ponoči, tako dobro v takšni meri se še ni. Ponudi se, da ji bo prijazno naredil zajtrk in oddide proti kuhinji cvreti jajca nevedoč, da ima še zmeraj vojaške hlače na sebi.
»Današnjo rundo bi pa jaz lahko ukazovala vojaku« se zadere hudomušno za njim, ko mu iz samega presenečenja pade jajce iz rok na tla.

strawberry

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.4 / 5. Število glasov: 5

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!