Šli sva na pico. Ko me je klicala mi je rekla naj nosim krilo, ker ga bo tudi ona oblekla. Ko sem prišla na mesto, kjer sva bili zmenjeni, me je že čakala. Noro je lepa … pa ta njena postava.

Ljubim njeno postavo. Njeno atletsko postavo je tako še boljšo naredilo oprijeto krilo. Ko sem prišla do nje, sva se objeli in ko sem jo prijela za ritko, sem občutila, da nima na sebi spodnjic. Amapk nisem nič rekla. Prišli sva v gostilno naročali in se sproščeno pogovarjali, Kar nenkrat pa je ona z nogo začela rajcat mojo muco.

Noro sem bila vzburjena, zato sem jo samo prijela za roko in jo odvlekla na wc. Zaklenili sva se v enega iz med njih in začeli strastno poljubljati. Začela me je lizat, nežno ampak vedno bolj posesivno je začela sesati moj ščegetavček. Paše mi!

Samo ona zna to najbolje.

Bolj ko me je lizala, zmeraj bolj mi je pasalo. Nato je še v mojo sočno, mokro muco zarila dva prsta, poiskala g-točko in mi jo masirala. Prišlo mi je, nato je zapustila wc, jaz pa ji blaženega občutka sledila.

Sedli sva, pojedli, kasneje tudi plačali, kot da se nič ni zgodilo. Vprašala sem jo, če je sama doma. Pritrdila mi je in odšli sva k njej. Komaj sva prišli mimo vrat kjer živi njena babica, sva se začeli strastno poljubljat in slačit, ko sva vstopili v hišo sva bili nagi. Ljubim njeno telo, otrdele bradavičke, popoln trebuh in najslajša je seveda njena mokra muca.

Zate, draga moja!

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.3 / 5. Število glasov: 4

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!