Jesen je že, ja pa še vedno sedim v samoti.
Počutim se osamljeno.
Vsak pisk telefona me spravi pokonci v upanju, da pišeš/kličeš ti.
Znova in znova sem razočarana. A upanje po letu dni še ni zamrlo.
Rada bi, vsaj še enkrat okusila tvoje strastne poljube, občutila tvoje vroče telo, dotike polne nežnosti in poglede polne ljubezni in poželenja.
Da, po tem mučnem leto še vedno hrepenim po tebi, prav tebi ja!
Zmešal si mojo glavo in mi obrnil svet narobe.
Spomini me vedno spravijo v smeh in solze.
Znal si ravnati z mano in uresničiti vsako mojo malo fantazijo.
Hočem reči, sex je bil čudovit, božanski, strasten, čuten, orgazmičen.
Točno si vedel, kaj mi paše, kaj me vzburja, kaj si želim in kaj hočem!
En sam pogled pove več kot tisoč besed. To je med nama veljalo kot pribito. Vsi ti pohotni pogledi, polni nagajivosti so me spravljali ob pamet. Bila sem srečna, ljubljena in imela sem vse kar sem si želela.
A kaj ko si me zapustil. Zapustil se me po treh čudovitih letih. Pustil si me v bolečini in upanju da se vrneš.
Minevali so meseci in spomin nate je bledel.

( leto dni kasneje )
Ura je 6.00 in budilka je zvonila kot nora. Predramim se, pogledam na telefon in vidim da je petek. Jupii si mislim, in odtečem v kopalnico, se hitro umijem oblečem in že hitim v službo. Na poti se ustavim še v pekarni. Oh ta Ljubljana, gost promet in rdeče luči.
Dan je minil hitro, dolgočasno in stresno. Odpravim se domov, se oprham in malo spočijem. Nato se odločim, da si pripravim nekaj za pojest saj me čaka naporna noč. Prijateljica praznuje 26 let in gremo malo žurat. Zmenjene smo bile ob 20.00 pri meni da se spravimo, nekaj spijemo za začetek in gremo v lajf . Oblekla sem temno rdečo obleko z odprtim hrbtom in obula 16 cm črne pete, ki jih obožujem. Na ustnice sem si namazala rdečo šminko, saj pravijo da se zelo poda k črnim lasem. Ko smo bile vse spravljene, smo odprle steklenico belega vina in nazdravile.

Lahko si začutil vznemirjenost v prostoru, srečo in ženske hormone. Poklicale smo taksi in odhitele v noč.
Odpeljale smo se do diskoteke, v kateri je prijateljica že rezervirala VIP prostor. Bilo je polno ljudi, vse je dišalo po alkoholu. Lahko si čutil napetost v zraku. Sama pa sem se počutila fenomenalno po dolgem času. Rekla sem si danes grem do konca.
Vodka je tekla v potokih, vse smo bile že rahlo omotične od alkohola ko se je zgodilo nekaj najbolj nepričakovanega na celem svetu. Zagledala sem te, bil si ti. Obstala sem, v prsnem košu sem čutila samo bam bam bam. Nisi me videl. Nisem vedela ali sem srečna, da me nisi opazil, ali sem hotela da bi me videl da stojim sredi plesišča in strmim vate.
Pogrešala sem ga. Frapirana sem divjala od adrenalina. Ampak v trenutku, ko sem se odločila, da odidem, si se obrnil in me zagledal. zazdelo se mi je da je glasba v prostoru utihnila. Videla sem kako ti je zastal dih, moje oči so preplavile solze, na tvoj obraz pa se je narisal ogromen nasmešek, in že naslednjo sekundo si bil ob meni.
Živjo, je rekel s toplim mehkim tonom.
Jaz pa sem samo pokimala, saj sem ostala brez besed. Spraševal si me vse mogoče, jaz pa sem samo stegnila roko in te klafutnila. Čutila sem da me prijateljice opazujejo in to mi je dalo dodatno moč da sem to storila. Nasmehnil si se s svojim najlepšim nasmehom. Bila sem zmedena. V glavi se mi je vrtelo. Ko me je vprašal če želim malo na zrak, sem si mislila, dobra ideja, saj sem ravno to potrebovala. Usedla sva se na klopco v bližini.
Beseda pa je tekla in tekla, ure so minevale in midva sva še kar sedela na klopci in se pogovarjala. Vse mi je razložil se mi neštetokrat opravičil, in spet ponovno razložil zakaj me je zapustil. Vsa zgodba je dobila nekakšen smisel. Ampak nisem čutila žalosti, nisem čutila nič razen nore pohote. Bilo mi je kar malo nerodno. Mislim, da je bil kriv alkohol. Ali pa on.
Noč se je začela počasi prevračati v jutro. Oh, kako je lepo. Toplo. Sem rekla na glas. Zahihital se je in me povabil na kavo. Brez premišljevanja sem vzkliknila ‘seveda’.
Na poti, se je odločil da greva raje k njemu saj živi v bližini in ne verjame, da je kaj že odprto. Tiso noč mi je bilo za vse na svetu vseeno. Pa če bi šla kar na luno na tisto kavo.
Prispela sva v njegovo stanovanje moderno urejeno. Ogledovala sem si stanovanje, on pa je iz kuhinje zakričal ‘tako kot vedno, ane?’. Bila sem šokirana da se še spomni in mu z nasmeškom odgovorila, ‘tako kot vedno, ja’.
Usedla sva se na kavč in pila kavo, izza skodelice pa se nagajivo spogledovala. Čutila sem da je to moja noč moj dan. Bili so pogledi, bil je filing, bil je popoln občutek, bila je čista edinstvena sedanjost, bila je lepa strast, bilo je »to«.
Z roko si mi šel skoz lase, moje telo so preplavili mravljinci, v trebuhu sem začutila metuljčke.
Čutila sem kako me je dražil s pogledom in hkrati gladil moje lase.
Nisem vedela kako dolgo bom še zdržala, ne da bi ga napadla.
Svojo glavo je počasi začel premikati proti moji, in najine ustnice so se srečale.
Čisto nežno, skoraj neopazno so se dotikale. Lahko sem čutila njegov dih.
Bila sem v sedmih nebesih.
Roka je spustil niže do mojega vratu. Jaz pa sem sedela kot kip, saj se nisem mogla premikati.
Dobila sem poljub, bil je navaden mamin poljub. A v meni je prižgal ogenj.
Začela sem ga poljubljati strastno, kot bi bil to moj zadnji dan na zemlji. Čutila sem njegove vzdihe. Vedela sem da mu ugaja, zato nisem hotela končati. Njegova roka pa je polzela po mojem razgretem telesu. Nisem vzdržala, začela sem ga slačiti in mu odpirati pas na hlačah. Oh kako sem ga pogrešala!
Bil je v spodnjicah z nabreklim tičem v njih. Mmm vedela sem kaj me čaka, in misel na to me je begala.
Rekel je, da ni fer in me začel slačiti, kar naenkrat pa sem bila gola pred njim. Oči so se mu zasijale. Jaz pa sem bila srečna in pohotna. Želela sem akcijo, in videlo se je da on tudi.
Privije se k meni in me začne počasi ljubčkati po hrbtu. Najine ustnice so se komaj dotikale in raziskovale vsak kotiček obraza. Malo bolj strasten poljub, je povzročil, da so se mi nohti počasi zarili v hrbet in prijeten vzdih mu je ušel, ko sem se spustila s poljubi do njegovega premoženja. Poljubljala sem ga in nežno stiskalla, on pa je vse bolj užival in vzdihoval.
Videlo se mu je, da se je v njem prebudila živalska strast in brezumno poželenje. V tem stanju sva se ujela s pogledi in si brez besed dovolila vse, v kar naju je silila strast, naslada, poželenje,..
Obrnil me je in objel od zadaj, da sem začutila njegovo veliko batino. Občutila sem kot neko drugo energijo nekega neznanega dotika, ki je bil enak poznanim a vendarle povsem drugačen v pričakovanju neznanega. Položil me je na posteljo. Ležala sem na trebuho z rokami stegnjenimi naprej, svojo ritko pa sem privzdigovala, kot da imam tiča že v svoji pički. Začel me je božat.
Strast in poželenje je naraščalo. Od neskončnih užitkov sem bila dobesedno zadeta, pijana, omotična, zadrogirana in absolutno nezmožna razmišljanja.
Ko sem imela dovolj, sem se mu izmaknila in mu sedla v naročje. začela sem podivjano in seksi izzivati strastno željo po poljubu. A ko se mi je približal, sem ustnice umaknila.
O, moj bog, kako je dišal. Dišal po Njem. Kar celega bi ga požrla. Izzivala sem ga še dalje, roke sem zapičila v njegove goste lase, kasneje na vrat, prsi, hrbet, trebušne mišice in ga medtem podivjano lačno gledala, čutno sexyy lizala in poljubljala. Povsod.
V sebi sem čutila prav vse, kar mi lahko da. Ponovno.
Prasička mala je zašepetal, in si me vzel celo. Začela se je prava akcija.
Nabijal me je vedno bolj in vedno je zabijal do konca. Kar hitro sva ujela ritem in nabijal me je, kot da je to zadnji seks mojega življenja. Vzdihljajem ni bilo videti konca. Vmes me je udarjal po ritiki, kar je v meni sprožalo neverjetne občutke. Poskusila sva vse mogoče poze, bilo je božansko. Čutila sem ga celega. Čutila sem njegov utrip v meni. Nekajkrat je zamrmral kako sem božanska, in da sem še vedno tako noro ozka. Poljubom ni bilo videti konca. A vendarle ker sva oba bila zrajcana še od prej, vrhunec ni bil daleč. Prišlo mi je po njegovem velikem debelem kurcem in on je bil takoj za mano, prišlo mu je po meni. Vroča tekočina je preplavila moje telo. Tekočine je bilo ogromno, kot bi hranil vse to samo zame.
Spet sem se počutila njegovo, vseeno mi je bilo če samo za ta dan.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!