Moja sexy MILF soseda

Že dlje časa opazujem sosedo, ki se je pred kratkim preselila v naš blok. Pred kratkim se je ločila in z hčerko sta se preselili v naš blok. Stara je 46 let in zelo sexy postave. Priznam že nekajkrat sem drkal ob mislih nanjo. Pred dnevi mi pozvoni in me prosi da ji pomagam v stanovanje nesti neko manjšo omaro, ki so ji jo dostavili. Že ko se je priklonila da bi zagrabila omaro in jo snela sem skozi ovratnik raztegnjene majice opazil da ne nosi modrčka ter videl lep del njenih prekrasnih jošk in že sem začutil da se moj korenjak prebuja.

Trda erekcija

Po končanem delu me je za zahvalo povabila na kavo in ker je bila moja v službi sem se odločil da ostanem malo pri njej. Klepet ob kavi je bil prijeten in na enkrat mi postreže se z vinom da nazdraviva njeno vselitev. Opazil sem da je zaradi vina postala zelo sproščena in da sedi zmeraj bliže pogovor pa je počasi začel zahajati na sex.

Po nekaj minutah je bila z glavo samo se nekaj centimetrov od mene in izkoristil sem priliko in jo poljubil. Opazil sem da se ne brani zato sem nadaljeval. Začutil sem kako je začela vznemirjeno dihati. Med poljubljanjem sem jo božal sprva po hrbtu potem pa sem se preselil na njene krasne joške. Zacel sem jo poljubljati po vratu, ji vzdignil majico in se z jezikom počasi lotil njenih bradavičk. Pogledala je na uro in ko je videla da hčerke se nekaj casa ne bo domov mi je predlagala da greva do konca. Slekel sem si hlače in v usta je vzela mojega korenjaka ki je bil že trd kot kamen.

Fafanje in drkanje kurca obvlada kot profesionalka. Slekel sem hlače in mokre spodnjice der zagledal prelepo pičko obrito na črtico kako me vabi. Polizal sem jo od pičke do anusa. Ker nisva imela kondomov se je sedla na mojega kurca in se začela nabijati. Kakšen lep pogled ko se tako nabija in ji joški skačejo.

Grabil sem jo za rit in občasno z prsti prodrl v anus ki se nič ni upiral. Začelo ji je prihajati in začutil sem njene krce kar me je tako zrajcalo da sem bil tudi jaz na koncu kar je opazila in mi rekla špricni vame brez skrbi zaščitena sem in res sem ji napolnil pičko s spermo. Ko je sla dol iz mene se ji je sperma usula iz prefukane picke in je šlo vse po meni. Nasmehnila se je in rekla nic ne bomo metali stran in vse polizala kar je kapnilo ven. Ko sva se po fuku pogovarjala sem ji omenil da sem med igranjem z anusom opazil da se je kar lepo odpiral.

Zasmejala se je in mi rekla kaj je sosed bi me rad pofukal v rit in mi jo lepo nastavila. Ker je bila spodaj se vsa mokra od sperme in pičkinih sokov sem samo malo razmazal čez anus nastavil kurca na vhod in prodrl vanjo. Vidi se da ji ni prvič da ga ima v riti. Nabijal sem jo od zadaj in končal vanjo. Skupaj sva odšla pod tuš kjer pa za enkrat še nisva seksala. Pri odhodu sva se zopet strastno poljubila in se dogovorila da še kdaj ponoviva. Izmenjala sva si tudi telefonske številke in občasno mi pošlje kakšno sexy sliko. Nadaljevanje sledi.

 

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.3 / 5. Število glasov: 44

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!