Uf, jebemtiš! Pomlad se niti pričela ni kot je treba, po planjavah leži še sneg, spodaj menda že brstijo in rinejo na plano zvončki in kar je teh znanilcev pomladi.
Nekako tako je bilo videti tudi današnje prebujanje. Na pol sem še spal, skozi žaluzije so kukali topli sončni žarki, pod belo odejo pa mi je kurac stal, kot bi hotel užiti sonce na svoji glavici.

Vstal sem, odprl okno na stežaj, se kot kak pristaniški delavec počohal po bauhu in vdihnil hladen zrak. Lenobno in počasi sem se pretegnil, da sem sam sebe spominjal na starega sivega mačkona, ki bi z veseljem s svojimi majavimi zobmi zagrabil mikavno mlado mucico za vrat in ji v sunku zaril tiča v špranjo.

Prekleta pomlad! Kot bi ne bil že tako pohoten!? Marec prinese poleg toplote in petja ptičic tudi vedno več in vedno bolj razgaljeno kožo mladenk, deklet in žensk, obenem pa me ljudje prav nesramno s tistim svojim suhoparnim ‘vse najbolš’ opomnijo, da sem vsako leto starejši, ter da se bližam pofukani štiridesetici. Počasi, a vztrajno.
S to mislijo v glavi sem vrgel uč na čudovito ritko, ki se bohoti delno pokrita z oprijeto vijolično majico, nakazujoč na vitek ozek pas dekline, ki mi je polepšala sinočnji večer in ob tem drkal odebeljenega kurca, ki se je kot sončnica obračal proti oknu, ki sem ga vmes seveda zaprl.
Sicer sem pacon, nisem pa fakin manijak!

Kljub temu, da sem zdaj nekako tretje leto samski, ugotavljam da doživljam pravo seksualno revolucijo. Vsaj v glavi in delno tudi v naturi. Dnevi minevajo tako ali drugače, oziroma kot pravijo Srbi:« Jebo, ne jebo, kurcu vreme prolazi.« in naj me hudič vzame, če ne bom storil vsega kar je moč storiti, da bodo ti dnevi čim bolj aktivni.
Spoznanje, da imam še cel kup porednih in pohotnih fantazij, ki čakajo, da pride do njihove realizacije, me dela kar malce neučakanega. Kdaj, če ne zdaj?
Vse me mika, vse me rajca, vse me zanima! Vse, pizda!

Prizori se mi kar vrstijo v glavi … trojček z dvema bejbama … ena me duši s svojo pičko na frisu, druga pa se v počepu nasaja na moj klin … prasička, ki nastavlja svoj pokvarjen fris in ji pol ducata tipov svršavamo po ksihtu, laseh in joških … tip sedi na stolu poleg postelje in užaljeno podrkava, medtem jaz njegovo babo žgem v rit in jo vlečem za lase. Gangbang. Swinger klub. Eno bi zvezal in jo pofukal v usta. Pustil bi se zvezati.
Tri prasice na kolenih z ritmi uperjenimi vame, srednji ližem pičko, drugima dvema zasajam prste. Ena mi ga lahko medtem komot fafa.
Dve pohotnici se žvaljata prek mojega nabreklega glaviča in mi ližeta batino ter jajca.
Vse hočem! Enkrat se živi!
Če bi bilo vzdušje pravo, se pustim še s strap onom pofukat, v pičko materno! Hahahaha
Vse mogoče mi gre po glavi in vse sem pripravljen poskusiti. Enkrat.

Pred časom me je presenetila misel. Ves večer in noč in naslednji dan sva prebila v postelji, se božala, objemala, pila pivo, prav izborno fukala, med lizanjem njene dehteče pičkice in ritne luknjice sem skoraj pozabil dihati. Po enem od fukov me je čohala pod brado, jaz pa sem držeč njene joške in dražeč njene bradavičke, tisti njen prst, ki se mi je znašel v ustih, pričel sesljati, packa mala pa mi spotoma navrže, da bi ga znal tudi jaz dobro pofafat.
Jebemti, da mi je za delček nanosekunde naredilo ‘hmm’ v glavi in ga nisem izpljunil, temveč sem ga s še večjo vnemo pocuzal.
Damn! Adijo pamet!

Danes me razganja kot že dolgo ne. Nagajiv sem kot le kaj. Celo pomislil sem, da bi zadegal fotko na blog. Pa sem si rekel:«Naaah, kurc jih gleda!«

Konec koncev se mi lahko oglasite tudi na mail (jimmy69bones@gmail.com), , tumblr MakeMouthWater ima tudi predal za zasebna sporočila, lahko me dodate na facebooku.
Me prav zanima koliko se vas bo opogumilo s kakim vprašanjem, zamislijo, predlogom morda.
Uf, me meče danes! Spet mi stoji! Pofukana pomlad.

BoneR

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!