Bil je en izmed decembrskih dni. December je mesec zabav, mesec, ko za kratek čas pozabimo na probleme in se prepustimo prednovoletnemu rajanju. Temu primerni so tudi dnevi v službi. Delovna vnema se umirja, povečuje se število kav in neumnih debat s sodelavci. Brezdelje počasi prevladuje nad delom, sploh če delaš v državni upravi, tako kot jaz.

Že zjutraj ko sem vstal, sem slutil da to ne bo navaden dan. Kot vedno me je prebudila budilka in znani glasovi lokalnega radia. Skoraj vedno se zbudim totalno zalepljen in preklinjam tistega, ki se je spomnil, da je potrebno vsak dan vstati ob takšni nehumani uri in služiti denar praktično za druge. Tokrat pa je bilo malce drugače. Takoj ko sem se prebudil in si skušal malce popraviti svojega junaka, sem opazil da se je ta očitno zbudil že veliko pred mano. Bil je trd in poln utripa, kot da samo še čaka da počasi potopi v eno izmed treh odprtin užitka na ženskem telesu. Žile so izstopale, jajčka so bila nabrekla in nabita z municijo. V navadi mi je sicer, da se praznim skoraj bolj pogosto kot si umivam zobe, vendar pa sem včeraj ta obred preskočil, saj sem mrtvo utrujen samo padel v posteljo in dan abstinence masturbacije se je očitno še kako poznal. Prešinila pa me je še ena misel. Sanje. V sanje se mi je prikradla Lina, simpatična gospodična, s katero sem pred kar nekaj časa imel bežno avanturo. Vseh podrobnosti iz sanj se nisem mogel spomniti, prevladovala je samo ena scena in sicer iz moje spalnice. Ne spomnim se podrobnosti, kako sva se sploh v spalnici znašla. Ležala je na postelji, obrnjena na trebuh. Bila je še skoraj povsem oblečena. Na sebi je imela črno majčko z gumbi, ki so bili delno odpeti, tako da je iz nje gledalo bujno oprsje, ravno do te mere, da lahko domišljija dela s polno paro. Ležala je tako, da je imela roke na robu in se s komolci držala pokonci, glava pa ji je gledala malce čez posteljo in bila ravno na višini mojega pasu. Jaz sem stal ob postelji, tako da sem se lahko naslajal nad njeno bujno podobo. Spodaj je imela oblečeno črno kratko krilo, ki pa je bilo že povzdignjeno do pasu, tako da so se po postelji bohotile dolge, seksi noge oblečene v črne najlonke. Ritka je bila napeta in lepo izbočena, ko sem malce bolj podrobno pogledal pa sem opazil tudi, da spodaj nima nobenega spodnjega perila. Lase je imela spete v čop. Že tako mi je to na ženskah to všeč, v takšnih primerih pa izpade še sila praktično. V sanjah ni bilo nobene predigre in mečkanja. Spomnim se samo njenega divjanja z usti po tiču, mečkanja jajčk in goltanja mojega junaka kakor ji je grlo dopustilo in kot da je to zadnjikrat, da bo to počela. V živo, kot bi se vse skupaj 5 minut nazaj dejansko dogajalo v moji spalnici, se spomin še njenih besed: »Primi me za glavo in si sposodi moja usta, ter počni z mano kar hočeš«! Ni lepšega od potrebne ženske, ki ve kaj hoče in ki ji tvoji užitki pričarajo še njene. Ni lepšega, kot videti žensko, ki pade v nekakšen trans , ko ga z užitkom požira in se nad njim izživlja.

Nekako sem uspel povezal šotor v mojih hlačah s prijetno izkušnjo iz sanj, počasi vstal in se odpravil do kopalnice. Po jutranjem tuširanju mi sanje še vedno niso šle iz glave in sklenil sem, da se malce poigram sam s sabo preden se usedem v mrzel avto in odpeljem v službo. Prižgal sem si računalnik in si ponudil pornič, ki sem si ga ravno prejšnji večer snel iz interneta. Med drkanjem so mi misli konstantno uhajale v sanje. Podoživljal sem jih, se spominjal trenutkov ko sva takšen stvari zares počela z Lino in še sam dodajal svoje začinjene ideje, kako so se stvari odvijale naprej. Prišlo mi je izredno hitro in močno, nase sem spustil 8 curkov tople sperme, se obrisal in počasi oblekel.

Na poti v službo so v moji glavi švigale različne misli. Malce sem premišljeval kaj me danes čaka v službi in kako si bom razporedil delo, vsake toliko časa pa sem tudi odplaval v čudoviti svet velikih jošk, mokrih muc, najlonk, mini kril, visokih petk in seksi očal. Vedel sem, da so sanje zaznamovale dan. In vedel sem, da čeprav sem že zjutraj imel seanso, da še zdaleč nisem potešen.

Ko sem stopil skozi vrata sem jo srečal na hodniku. Ime ji je Neja in je naša najnovejša pridobitev na firmi. Punca je stara 24 let in izjemne postave. Pri nas dela že kakšne 2 meseca in v tem kratkem času sva se že kar dobro spoznala.

Srečal sem jo pri avtomatu za kavo, saj gre velikokrat za sodelavke po kavo. Ko se sprehaja mimo pisarn se glave obračajo in delo se za kratek čas prekine. Neja je fatalna ženska, ki ubija že s pogledom in je predmet mnogih pokvarjenih debat, ko se s sodelavci včasih dobimo popoldan na pivu. Lepo sem jo pozdravil in padel z njo v kratko jutranjo debato. Seveda nebi bil pravi moški, če med nedolžnim klepetom nebi opazil vseh njenih seksi atributov s katerimi je meni in ostalim pripadnikom moške populacije na firmi danes postregla. Neja je bila popoln tip ženske, čisto po mojem okusu. Visoka, suha, z bujnim oprsjem, poželjivim pogledom, polnimi stegni in seksi privzdignjeno ritko. Čez ramena so ji padali dolgi blond lasje, krasila pa so jo tudi modna očala. Seveda ti atributi ne štejejo nič, če jih ženska ne zna poudariti. In Neja je bila prava mojstrica v tem. Skoraj vsak dan ji je oprsje krasil dekolte, če pa slučajno ni bilo tako, pa je znala obleči srajčko svetlih barv, da so njene obline še močneje izstopale in da so lahko moške oči že na daleč videle njene kvalitete. Njena krila so bila vedno nad koleni, da so se lepo videla obdarjena stegna. Pazljivo je izbirala najlonke s seksi vzorci, da je izstopala tudi pred drugimi ženskami, ki so ravno tako v službo prihaja v krilcih. Petke so jo naredile še malce višjo in lepo napele njena stegna. Bila je kot prava seks boginja, totalni objekt poželenja.

Ko sva obdelala vreme, vzdušje na firmi in podobne jutranje debate se je počasi poslovila, češ da se kava ne ohladi. Ko je odkorakala mimo mene, se je obrnila in me še enkrat nagajivo pogledala in se mi nasmehnila. Odkorakala je po stopnicah, razporek na njenem krilu pa je izdajal da ima danes še prav posebno seksi samostoječe najlonke, saj se je pri hoji točno videlo do kje segajo.

Mešalo se mi je.

Globoko sem zavzdihnil in nadaljeval pot do moje pisarne.

Delovno vzdušje je bilo, kot se za december spodobi, sproščeno. Prižgal sem računalnik in šel skozi vsakodnevno jutranjo rutino branja novic in hitri pregled e-pošte. Pri nas imamo v navadi, da s sodelavci več komuniciramo po računalniku kot po telefonih, ker je hitreje in bolj diskretno. Nič drugače ni bilo tudi z Nejo. Seveda sva se na začetku na messengerju dodala čisto iz poslovnih vzrokov, ker je takšen pač naš »način komuniciranja«, vendar so debate iz suhoparno-službeno obarvanih hitro postajale bolj pestre. Očitno je bilo danes nekaj v zraku, kajti že takoj ko sem se usedel za računalnik, sem dobil sporočilce od Neje, da me je bilo lepo videti in da danes lepo dišim, vse skupaj pa je bilo pospremljeno z nagajivim smajlijem, ki kaže jezička. Odpisal sem ji, da tudi ona zgleda nadvse fantastično in da je bilo zjutraj lepo pokramljati z njo, ker se je tako dan lepo začel. Seveda se je meni začel lepše že veliko prej, ampak tega Neja ni rabila vedeti.
Vedno ko se pogovarjam z ženskami sem rad direkten in včasih rad zanalašč malce zbodem. S tem lepo preverim teren, preverim naklonjenost punce, predvsem pa vidim do kam sega njena domišljija in kako seksualno bitje je. Vidi se tudi koliko ti punca zaupa in kje je meja, do kam ti pusti. Pri Neji ni bilo nič drugače. Imela sva že nekaj površinskih debat o seksu, koliko je imel kdo različnih partnerjev, najbolj divje lokacije in podobne zanimive teme za krajšanje časa v službi. Preko njih sem spoznal, da je zelo seksualno bitje, da ji seks ni tabu, da rada eksperimentira in da se na sploh v postelji počuti zelo domače. Hkrati ni bila ženska, ki bi se zaradi svoje seksualnosti razdajala naokoli. Njenih čarov so bili deležni res skrbno izbrani moški in le redkim je pričarala nepozabno posteljno dogodivščino. To mi je bilo všeč in mi je predstavljalo še dodaten izziv.

Danes sem sklenil iti še korak dlje. Sklenil sem, da ji povem za svoje sanje in da jih malce bolj začinim tako, da v njih glavno vlogo igra ona oz. midva. To sem storil seveda nalašč. Želel sem videti njeno reakcijo na moje besede. Zanimalo me je kako bo odreagirala, če ji sceno iz mojih sanj začnem vedno bolj podrobno opisovati. Ali me bo prekinila oz. ji bo postalo nerodno, ali pa se bo v njej našla in bo uživala v mojih opisih? Seveda sem upal na slednje, kajti Neja je bila res ženska pri kateri se nebi varčeval. Pogovor je izgledal nekako takole:

Neja: Totalen dolgčas in nič se mi ne da. Je pri tebi kaj drugače? 🙂
Tine: Zelo podobna situacija, vendar nekako shajam, ker se mi je dan kar simpatično pričel 🙂
Neja: Res? Kako pa? Saj je šele 8.30, kaj pa si že lahko imel danes od dneva? 🙂
Tine: Imel sem kar zanimive sanje… 😛
Neja: Uuuu….res? Bi jih delil z mano? 😛
Tine: Lahko, vendar te moram opozoriti, da so rahlo opolzke… 🙂
Neja: Ah…pa saj se poznava…saj sva že imela takšne pogovore…daj mi malce prekini to dolgočasje 🙂
Neji sem v detajle razložil sanje, kakor so mi ostale v spominu. Čutil sem kako vsako mojo besedo požira in kako ji prija, da sva bila midva glavna akterja sanj. Ko sem divje tipkal vse podrobnosti ni iz njene strani prišlo nobenega sporočila. Ko sem končal sem samo dobil:
Neja: …
Neja: Uf… 🙂

Žal sem moral najin pogovor kmalu prekiniti, ker me je čakal pomemben sestanek, kar pa se je kasneje izkazalo kot dobra stvar.

Ko sem se vrnil iz sestanka, me je na računalniku čakalo cel kup sporočil. Neji ni in ni šlo iz glave, kar sem ji malce prej razlagal. Moja direktnost se je izplačala in tudi ona se mi je začela izpovedovati. Ni sicer omenjala sanj ali fantazij, je pa priznala, da jo je zgodbica vzburila in mi v šali zatrdila, da naj jo drugič opozorim, preden ji sokovi prodrejo skozi hlačke.
Ko sem prebiral njene stavke, se mi je na obrazu risal nasmeh, veselje pa je bilo čutiti tudi v mojih hlačah. Plan z direktnostjo je deloval in čas je bil za drugi korak. Po tem, ko je ženska ob meni sproščena v takšnih debatah (roko na srce, ali bi se z neprivlačno osebo pogovarjali o seksu, če vam nebi bilo do seksa z njo?) je teren pripravljen za preprosto nadaljevanje igre »si upaš?« Malo za šalo, veliko zares rad ženski predlagam kakšno neumnost, ki bo seveda koristila meni in njej in katere verjetno nebi bil deležen, če bi jo skušal dobiti na direkten, dolgočasen način. Neji sem tako predlagal, če bi morda moje sanja poskušala obnoviti v seansi na toaleti v firmi. Takoj je pritrdila, zato sem najprej odgovor vzel kot šalo in sem želel še dodatno potrditev. »Ne upaš«, sem dejal in takrat je začutila, da je morda v mojih besedah več resnice, kot pa šale. V debato se je za kratek čas vmešal razum in potrebno je bilo odgovarjati na vprašanja tipa »kaj če naju kdo zasači«, »ali se ti to zdi res pametno?« na kar so bili seveda odgovori enostavni. Potreba in pohotnost sta premagali razum in z Nejo sva bila dogovorjena, da se čez 5min dobiva na moškem WC-ju v drugem nadstropju.

Srečal sem jo že na hodniku na poti, ko mi je prihajala nasproti. Na njenem obrazu se je bil pričaran rahlo sramežljiv nasmeh, oči pa so govorile čist drugo, pohotno zgodbo. Skupaj sva, kot da je srečanje čisto naključje vstopila v WC in zaprl sem vrata. Dobro sekundo sva se gledala iz oči v oči potem pa brezmejno planila drug po drugem. Prevzel naju je naval strasti, kontrole ni bilo. Padali so strastni poljubi od ust do vratu, v dekolte, medtem pa so roke preplavljale njeno telo. Poskusil sem se zbrati in začel počasi kontrolirano vzburjati Nejo. Nežno sem jo prijel za lase in jo rahlo cuknil nazaj in po tihem zašepetal »Počasi…«. Za trenutek je obstrmela in me samo gledala. Strastno sem jo poljubil in poljub končal z rahlim ugrizom v spodnjo ustnico, da je malce zadrhtela. Vedela je, da počasi prevzemam kontrolo in začela se mi je prepuščati. Od ustnic sem glavo počasi prislonil na njen vrat in ga začel nežno poljubljati in lizati, vmes pa sem ga še malce ugriznil, kar ji je bilo sodeč po vzdihljajih še posebej všeč. Moje roke so medtem počasi zašle pod njeno majic in previdno odpenjale njen modrček. Želel sem, da si ga sleče, vendar pa da majica vseeno ostane na njej. Želel sem da ne dobim vsega takoj serviranega na pladnju, ampak da je za kratek čas nekaj tančic ostane še pogrnjenih. Ko je slekla modrček so se njene bujne joške razbohotile pod majico. Koncentracija je bila zopet na preizkušnji. Bolj kot sem se jih dotikal in jih mečkal, manj sem bil fokusiran na njen vrat. Nisem vedel česa naj se najprej lotim, ker je bilo vse preveč mamljivo. Usta sem premaknil še do njenih ušes in ji počasi grizel ušesno mečico in vmes tiho mrmral na uho. Prijela je eno izmed mojih rok in mi jo potisnila med svoje mednožje. Občutil sem svilene tangice, prepojene s sokovi njene muce. Rahlo sem jih odmaknil, prsti pa so kar sami spolzeli notri in glasno je zavzdihnila. Bila je mokra in vroča. S prsti v njeni muci sem bil na začetku nežen in previden, vendar pa ji je bilo moje rajcanje vedno bolj všeč. Muca je bila vedno bolj mokra, ona pa je vzdihovala vedno bolj pogosto in glasneje. Prijela me je in me pritisnila ob steno, ter zašepetala »Dobro to delaš. Daj še močneje in hitreje«. To me je še dodatno podžgalo in moj junak je silil iz hlač. Ponavljal sem hitre in počasne gibe. Prste sem ji vtikal v muco tako, da se je dlan ob tem vedno zadela tudi ščegetavek. Vmes sem roko vzel ven in ji dal za okusit njene sokove ona pa me je potem zalizala, da sem jih občutil še sam. Ker sem videl, da je bila totalno potrebna sem jo razveselil še z dodatnim prstom, nad čemur je bila še bolj navdušena in deležen sem bil strastnega poljubljanja in grizenja mojega vratu. Dvignila se je do mojega ušesa in mi rekla »Moram ti ga pofafat, takoj, zdaj«! Prijel sem je za roke in jo grobo potisnil v kabino ter za seboj zaklenil vrata. Vedel sem kaj sledi in res si nisem želel privoščiti, da bi naju kdo zalotil ali slišal. Usedla se je na školjko in razkoračila noge. Rekel sem ji naj sleče majico in si jo zame malo rajca. Ubogala me je in pred seboj sem ugledal par najlepših jošk, kar sem jih kdaj videl. Moralo je biti oprsje vsaj s košarico D, ali pa DD. Nisem se mogel upreti in obliznil sem obe bradavici, vendar me je z nasmeškom odrinila stran. Zaslutila je, da se bova še malce mučila preden se popolnoma predava en drugemu. Poželjivo me je gledala, oči pa so se ji od časa do časa zaprle od užitkov. Med bujnimi stegni je pod tangicami drhtela njena roka in si spretno dražila svojo muco. Noge so krasile seksi samostoječke z lepim vzorcem rož, na nogah pa sivi čevlji z visoko peto. Dvignil sem ji levo nogo in sezul čevelj in začel poljubljati njeno stopalo, od gležnja počasi do prstov katere sem nežno sesal, medtem ko si ona vtikala prste v muco. Tudi jaz sem privlekel tiča na plano, kateri je bil več kot pripravljen za akcijo, saj je iz hlač skočil kot rezilo iz noža. Z vsakim utripom srca sem čutil kako mi utripne tudi on, čeprav kri ni morala več nikamor. Bil je navpično postavljen, tako da sem se moral kar potruditi, če sem ga hotel izravnati. Začel sem ga počasi drkati in pogled na moje početje jo je še bolj podžgal in planila je po njem. Ustavil sem jo tik preden ga je uspela dati v usta. Prijel sem jo za čop in jo nežno držal nazaj in ji rekel naj iztegne svoj jezik. Ubogala me je in s tičem sem jo nekajkrat tlesknil po njem, kar so spremljali njeni vzdihljaji.

»Kaj hočeš, a? A bi ga rada mela? A bi ga rada mela v ustih? Kolk si ga želiš?« sem jo po tihem spraševal ona pa me je s pogledom skoraj prosila, naj ji že uresničim to željo in ji ga dam za obdelat. Tudi sam se nisem mogel več zadrževati in popustil sem njen čop.

Zmešalo se ji je.

Že prvič ga je pogoltnila skoraj do grla. Nad njim se je dobesedno razbesnela. Preskočila sva nežen del predigre s poljubljanjem in počasnega lizanja korena in prešla k bistvu. Dojel sem, da ji zelo prija če se z njim skorajda duši. Njeni sunki goltanja so bili izjemno močni, moji občutki pa božanski. Res je obvladala in videlo se ji je, da ob tem neznansko uživa. Niti za trenutek ni bila tiho. Vsakič ko je moj debel tič izginil v njenih ustih je vzdihovala kot bi jo nekdo hkrati še porival. Prijel sem jo za glavo in ji še sam malce diktiral tempo, tako kot sem to počel v sanja. Prijalo ji je če jo držim za glavo in ji ga porivam v usta. Telo so mi preplavljali mravljinci. Vzdihljaji so postajali močnejši in močnejši, mene pa je tudi trgalo ko sem videl kako uživa ona. Vzela ga je iz ust in ga še malce drkala, vmes pa me poželjivo gledala skozi sexy očala. Lotila se je še mojih jajčk, najprej samo tako da jih je rahlo lizala z jezikom, potem pa so bila že v cele v njenih ustih. Tako dobrega blowjob-a nisem bil deležen še nikoli. Kombinacija deep throatanja, igranja z jajčki, drkanja medtem ko je glavica na njenem jeziku,njenih bujnih prsi in občasnega samozadovoljevanja je bila res fenomenalna. Bilo mi je preveč lepo in skoraj bi mi prišlo zato sem jo počasi odrinil nazaj.

Sedaj je bila na vrsti ona. Strastno sem jo poljubil na usta in na vrat potem pa se posvetil tem čudovitim joškam. Začel sem z bradavičkami in počasi z jezikom krožil okoli njih, vedno bolj proti notranjosti. Počasi sem ji sesal in grizljal. Medtem ko sem z jezikom obdeloval eno, sem z rokami grabil drugo. Nato sem z vsako roko prijel eno in jih stisnil skupaj da sta bile bradavičke čist blizu in jih divje lizal z jezikom. Rekel sem ji, naj se vmes ne neha rajcati, ker me to dela noro potrebnega. Preplavali so me valovi strasti in čutil sem kako postajam bolj grob. Kontrola je bila sedaj že res na psu. Prijela me je za glavo, me potisnila k sebi in še enkrat strastno poljubila, potem pa me prepustila da nadaljujem s svojim delom. Spuščal sem se nižje in nižje, povsod za seboj pa sem puščal svoje sledi v obliki poljubov. Spuščal sem se od jošk do trebuha in počasi do muce. Nisem se je lotil takoj, ampak sem jo nekaj časa poljubljal še povsod okoli. Poljubljal sem jo od kolen počasi preko notranjih strani stegen skoraj do muce, vendar sem zanalašč šel mimo in poljube nadaljeval na desnem stegnu proti kolenu. Mešalo se ji je od vzburjenja. Z ustmi sem prijel njene črne svilene tangice in jih počasi slekel. Pred mano se je v vsem svojem sijaju in čaru prikazala njena sveže obrita muca. Bila je zelo mehka na dotik, z dokaj velikim venerinim hribčkom in lepimi sramnimi ustnicami, ki so kar čakale, da se potopim v njih. Najprej sem jo nežno obliznil, da je moj jezik počasi razmaknil obe ustnici in prvič oplazil njen ščegetavček. Zopet je zadrhtela. Nežno sem jo oblizoval in spremljal njene reakcije. Z jezikom sem se igral s ščegetavčkom in krožil po njem in ga lizal levo in desno, nato sem z jezikom počasi potoval po eni sramni ustnici dol in po drugi navzgor s strastnimi cikcak gibi, tako da sem včasih oplazil tudi luknjico in ščegetavčka. Sledila je totalna nadvlada. Dobesedno sem jedel njeno muco in požiral njene sokove. Ni me brigala natančnost ali fokus na določene dele, ampak sem bil povsod naenkrat. Sesal sem ščegatvček in ga obdeloval z mojimi ustnicami, jedel njene sramne ustnice in s prsti rahlo dražil luknjico. Bil sem ravno na meji da prst spolzi notri. Prijalo ji je. Prijela me je za glavo in me še bolj potisnila k njej, čeprav sem bil z glavo že čisto v njeni muci. Vzdihljaji so se stopnjevali in stopnjevali in bili vedno glasnejši. Na jeziku sem čutil kako ji je ščegetavček nabreknil, kot da bo kmalu eksplodiral. Nastopil je trenutek tišine, ki je trajal kakšne 2 ali 3 sekunde. Vedel sem da ji bo prišlo, zato sem začel še bolj divje lizati, s prsti pa sem prodrl do konca in jih strastno vtikal v njeno muco prepojeno s sokovi in mojo slino. Tiho je zašepetala: »Prišlo mi bo!« potem pa začela glasno stokati in mojo glavo tiščati ob njeno muco. Čutil sem, kako ji sokovi še dodatno vlažijo muco jaz pa sem samo vsrkaval in lizal naprej dokler me ni tresočih se nog rahlo odrinila in se mi nasmehnila.

Nisem mogel več čakati. Pustil sem jo v takšnem položaju in ji noge posadil na moja ramena. Tiča sem naslonil na njena po orgazmu občutljivo muco in jo z njim malce dražil. Tiča sem drgnil po njeni muci navzgor in navzdol in jo z njim malce trepljal. Vzdihovala je in se sama grabila za te nore joške.

Čas je bil za akcijo.

Počasi sem prodrl. Tako je bila narajcana da je tič kar sam spolzel notri. Že prvič sem ji ga zaril do konca, da ga je občutila v vsej njegovi veličini in debelini. Počasi sem pospeševal tempo. Načeloma sem čutno in nežno bitje, vendar ko pride do seksa sem prava žival. Počasnost in romantika ne obstajata. Ko se seksa, se seksa. In seksa se strastno in divje. Začel sem jo pošteno nabijati. Stokala je in mi nohte zasajala v moje prsi. Bila je tako mokra, da sem s svojim nabijanjem z njenimi sokovi navlažili že notranji del njenih stegen. Tiča sem dal vedno skoraj do konca ven in ga zabil do konca. Prvi razlog je bil užitek, drugi pa pozibavanjem njenih jošk vsakič ko sem tiča zabil. Res sva bila strastna. Desno nogo sem ji vzel iz desne rame in obe njeni nogi združil na moji levi rami. S tem sva mojega tiča še malce bolj stisnila in občutki so bili še bolj nepopisni. Seksala sva kot zajca. Moj jezik se je izmenjeval na njenih joških, poljubljal pa sem tudi njena stopala. Po nekaj minutah divjanja, mi je rekla da hoče name. Ustregel sem ji in jaz sem se usedel na školjko. Obrnila se je k meni, tako da sem imel njene joške na dosegu jezika in rok. Šla je v rahel počep, zagrabila tiča in si ga porinila v muco. Ob tem je zamižala, glava pa ji je padla nazaj. Tič je bil čisto v njej in začela se je premikati naprej in nazaj in se vrteti, medtem ko se je z rokami držala obeh sten. Prepustil sem se ji in samo grabil in jizal njene joške, medtem ko se je ona močneje in močneje drgnila. Nisem več zdržal. Zagrabil sem jo za rit in jo začel dvigovati in zabijati na mojega trdega tiča. Tako sva bila divja, da so se ji joški med poplesovanjem v zraku zaletavali en v drugega. Tempo je bil prehud. Poza je bila tako dobra, da je tič večinoma časa šel čist ven iz muce potem pa sem jo zabil nazaj. Norela je, mižala in si grizla ustnice. Videl sem, da ji noro dogaja in sklenil sem, da ji postrežem še z enim orgazmom. Objel sem jo okrog hrbta in jo držal da je bila na miru, sam pa sem jo od spodaj začel nabijati. Spustila se je name in mi glavo položila na ramena, jaz pa sem samo stopnjeval tempo. Od vseh užitkov mi je tič skoraj otepel, nad čemur se nisem pritoževal, saj nisem želel, da mi prehitro pride.

Stokala je vedno glasneje, tako da sem jo moral vmes enkrat celo utišati, drugače bi naju slišala cela firma. Vedel sem, da če bom nadaljeval s takšnim tempom da ji bo prišlo. Imel sem prav. Dvignila se je nazaj nad mene in se začela sama nasajati, tako kot ji je najbolj prijalo od počasnih do hitrih gibov, dokler ni enkrat obsedela na njem, vzdihovala in se samo premikala naprej in nazaj. Kot da bi ji prijalo, da se tič ne premika v njej več notri in ven ampak levo in desno. Čutil sem kako mi mišice njene muce stiskajo tiča in obsedela je z zaprtimi očmi. Rahlo se je še stresla in mi padla v objem, ter zašepetala »Noro«!

V tistem momentu pa je v WC vstopila neznana oseba. Za trenutek sva obstala, se tiho gledala, moj kazalec pa sem prislonil k ustom in ji pokazal naj ne pisne niti besedice. Zdelo se ji je razburljivo, da samo ena vrata ločijo realen služben svet od popolnega užitka. Počasi se je dvignila iz mene in me nagajivo pogledala. Vedel sem kaj ima v mislih in sem ji rahlo odkimal z glavo češ »Počakaj vsaj da odide«. Smehljala se je naprej in mi samo prikimala in se spustila na kolena. Preden sem uspel karkoli narediti je tič zopet izginil v njenih ustih. Odrekla se je stokanju ob divjemu fafanju, da naju res nebi izdal kakšen zvok, vendar pa so bili občutki enako fenomenalni kot poprej. Spustila se je še malce nižje in mi obliznila jajčka, ki so bila do sedaj že čist mokra od njene muce. Nato jih je odmaknila in me z jezikom začela lizati še v predelu pod jajci, kar je tudi meni povzročilo temo nad očmi. Končno je oseba na drugi strani vrat zapustila WC, tako da je bilo vzdušje malce bolj sproščeno. Tudi ona je zaslišala kako so se zaprla vrata, se mi nasmehnila in ga divje (tokrat zopet z vzdihljaji) vlekla naprej.

Dovolj mi je bilo igračkanja zato sem vstal, jo prijel in postavil v položaj v doggy položaj. Prijela se je za kotliček in me z namršenimi obrvmi pogledala nazaj češ »zdej pa pokaži vse svoje kvalitete«. To mi ni bilo potrebno reči dvakrat. Prijel sem jo za bok in ji ga zarinil v njeno vročo muco. Začel sem jo nabijati kolikor me je bilo moči, ona pa me je še dodatno podžigala z besedami »Močneje« in »A to je to al kaj?«. Prijel sem jo za rit in ji jo malce stisnil skupaj, tako da ga je občutila še bolj. Ker je bila še vedno glasna je dobila 3 udarce po riti, vendar je s tem seveda nisem utišal, ampak še bolj vzburil. Le kaj sem mislim s tem. Segla je z roko do svoje muce in si jo začela divje rajcati, medtem ko sem jo nabijal. Vmes ji je roka ušla še na moja jajčka, katera mi je božala in mečkala. Roko je izmenjevala iz muce na jajčka in nazaj. Prijel sem jo še za lase in jo cukal. Pred mano se je tresla lepa, mehka rita. Lepo je bilo videti kako se pozibava, vsakič ko se zadane ob moje telo. Tam pa me je nedolžno gledala še ena luknjica, katere se danes še nisem lotil. Medtem, ko je ona noro uživala v divjem seksu sem poslinil kazalec na moji desni roki in začel nežno masirati njeno ritko. Mojo potezo je pozdravila z navdušenjem in glasnim »O, jaaaa«. Masiral sem bolj in bolj, prste pa vsake toliko časa namočil v njeno vlažno muco in jih vrnil na ritko.

V nekem momentu me je prekinila in rekla »Počaki, bom še jaz malo«. Obstal sem, ona pa se je začela sama od sebe počasi nabijati nazaj in z rito krožiti na vse mogoče načine. Tič mi je obdelal vse položaje urinih kazalcev in še nikoli se ni počutil tako dobro. Hkrati ga je z mišicami v svoji muci močno stiskala in občutek je bil kot da seksam in da mi ga fafa naenkrat. Neverjetno. Nisem bil več daleč od orgazma. Še zadnjič sem prevzel pobudo in jo nabijal točno tako, kot je pasalo meni. Rekel sem ji, da mi bo kmalu prišlo in v tonu vzdihljaja je rekla: »Ja? Hočm, da ti pride po faci«. To so te čarobne besede, ki jih pred orgazmom tako rad slišim. In to so te besede, ki so me do konca uničile.

Tiča sem vzel iz njene muce ona pa se je obrnila in počepnila pred mano. Začel sem ga drkati pred njenim obrazom ona pa je vzela v roke svoje joške in mi s pogledom pokazala nanje. Brez da bi karkoli rekel sem ga zasadil vmes in začel nabijat še njene joške, medtem ko jih je ona držala skupaj. Nisem več potreboval veliko. Čutil sem kako sperma počasi prihaja v mojega tiča. »Pršlo mi bo« sem tiho rekel, ona pa se je spustila malce nižje in odprla usta, z rokami pa mi nežno stiskala jajčka. Naslednjih nekaj sekund se ne spomnim prav dobro, ker sem od močnega orgazma skoraj obnemel. Prihajalo mi je tako močno, da je skoraj vsa sperma brizgnila mimo nje po stenah WC-ja. Šele nekaj zadnji curkov sem uspel usmeriti v njena usta in obraz. Mislim da jih je bilo čez 10 in padali so kot iz vodnjaka. Cel čas se je pohotno smejala, jaz pa sem vzdihoval in jo zalival s svojimi semeni po očalah, licih, ustih in laseh. Ko sem tresoče obstal ga je brez besed prijela in še zadnjič nekajkrat potegnila in izsesala še zadnje kapljice sperme iz njega. Bil sem naslonjen na steno, tresel sem se, telo pa so mi preplavljali mravljinci.

Po nekaj sekundah sva se spogledala in se začela po tihem smejati. Telesa je napolnil hormon sreče. Bila sva sproščena, zadovoljna in potešena. Medtem, ko si je ona brisala obraz in se počasi oblačila, sem jaz trgal toaletni papir in brisal dokaze iz sten. Previdno sva zapustila WC, kot dogovorjeno. Najprej ona, nato pa še jaz. Za nekaj časa sem ostal še v kabini, če bi slučajno vmes kdo prišel, da nebi bilo očitno, da sva bila na WC-ju oba hkrati.

Oblečen sem obsedel na školjki z velikim nasmehom na obrazu in se spraševal »Le kaj me v službi čaka jutri?«

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.7 / 5. Število glasov: 9

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!