Bila je vzburjena že od rajcanja in igračkanja po telefonu.

Danes je oddelala svoje, vsedla se je v avto in odšla proti domu. Med potjo je med brskanjem sporočil in klicev naletela na njegov neodgovorjen klic. Ok, njega si pa lahko malo privošči v tej neznosti vročini. Preden je prispela do doma je skočila še do trgovine in na bencinsko črpalko in čvekala po telefonu z njim na liniji. Na vsake toliko si je privoščila pavzo in med tem že dobivala goro sporočil, ki so ji burile domišljijo in jo delale pohotno vse bolj in bolj.

Ravno zdaj se je morala zakurit v tej vročini še bolj. Počasi je imela vsega dovolj, to peklensko vroče, to pohoto, da si več ni mogla pomagati. Ogledovala si je mimoidoče tipe in ta hude komade naskakovala kar po vrsti, o ja takšna packa je. Med vožnjo je z eno roko držala krmilo z drugo pa se je začela prijemati za majčko, lase, božala se je po vsem telesu, zaželela si je … en dober sex z hudim komadom, ki jo bo pričakal na vratih njenega stanovanja jo stratno, nežno in divje hkrati uzel vase. Kakšna scena se ji je vrtela v glavi. O šit.

Odprla je vrata svojega doma, nikjer nikogar, sama. Odložila je stvari, se postavila pred ogledalo in se začela občudovati. Počasi se je ponovno začela božati, nato je zaprla oči in začelo se ji je dogajati, kot da se ji to vse dogaja sedaj, v tem trenutu. Začutila je njegovo sapo na svojem vratu in nato vse nižjein nižje po celem hrbtu in nazaj gor mimo vratu, okrog ušes. Dobesedno se ji je začelo mešat … vzel jo je v naročje, pritisnil k sebi da je začutila njegovo trdoto med nogami in se prepustila njegovim rokam, ki so še vedno nežno božale po vratu, dekolteju in se bližale čvrstima hlebčkoma.

Obrnila se je, prijela za lase in mu zašetela na uho, naj jo zdaj takoj pofuka, ker se več ne more zadrževati … lepo ga je prosila 2x, dokler se je končno ni usmilil. Dvignil jo je na noge potisnil proti mizi, slekel mokre hlačke in začel nežno in čutno nabijat v muco. Norela je od strasti in te nore potrebe po fuku … mešalo se ji je, lovila je sapo, dihala v počasnih in hkrati hitrih sunkih, bilo je noro, hotela ja naj jo zdaj vzame na hard in jo pofuka do konca. Naenkrat je spet odprla je oči, pogledala okrog sebe, njega več ni … v rokah vibrator. Pošteno jo je zadovoljil.

Ladyb

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!