Prišel si k meni. Počasi si me slekel… Poljubljal si me po vratu, grizljal ustnice. Počasi si šel do jošk. Posesal si bradavičko in vanjo ugriznil. Jaz sem se le rahlo zdrznila in zastokala. Vedel si, kako mi prija, če me ližeš po joškah in jih malo grizljaš. Izzival si me. Počasi si pobožal muco prek tangic. Ti si bil oblečen, jaz pa le na pol gola.
Rekel si mi, da imam čisto mokro muco. Strgal si mi tangice. Počasi si me polizal po stegnih. Polizal si me po pički. Posesal sramne ustnice, nežno si me lizal. Vedel si, kaj mi paše. Močno si posesal klitoris in vtaknil prste v vagino. Dražil mojo g točko.
Ko mi je prišlo, si se umaknil. Dvignil si me in me obrnil na trebuh. Razširil si me noge in polizel cel hrbet. Dvignil si mojo rit. Slišala sem, kako odpiraš zadrgo. Čutila sem tvojega kurca na ritki. Rekel si mi, da sem velika potrebnica. Udaril si me po ritki, da je nastala rdečiča. In še enkrat, tako je prijalo.
Počasi si prodiral vame. Dal si ga ven in si me divje pofukal. Stokala sem. Potem si se upočasnil in spet divje. Čutila sem, kako me bo počasi razneslo… Bila sem čisto omamaljena. Obrnil si me na hrbet in mi zavezal obe roki. Dvignil si moje noge k rami. Divje si me pofukal.
Prihajalo mi je. Prosila sem te, da mi daš še več… Še bolj divje si me fukal in me grabil za joške. Prišlo mi je. Premočno. Vrtelo se mi je v glavi. Še enkrat si me pofukal, jaz nisem mogla več. Meglilo se mi je pred očmi. Zaprla sem jih in tebi je prišlo vame. Rekel si: omg, to je prečudovito.
Odvezal si me in me objel. Nežno si me poljubil. Zaspala sva objeta…

Volim te.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!