Bila je še ena izmed dolgočasnih sobot, ko sem ostal v Ljubljani, da bi imel mir in se učil za prihajajoči izpit. Ne vem zakaj, ampak večinoma ko berem ali se učim mi misli rade zaidejo v bolj prijetne in poredne vode. Bil je že večer, jaz že nekoliko izmučen od celodnevnega učenja, pomislim kako bi bilo fino, da bi me za nagrado pričakala ena mična in pohotna bejba s katero bi se sprostil in pozabaval. Seveda so bile to samo pobožne želje, zato sem se raje namestil na kavč in buljil v TV, če je kaj pametnega…

Minilo je nekaj časa, ko mi zazvoni telefon in presenečeno ugotovim, da me kliče kolegica, ki živi v sosednjem bloku nasproti mene in mi pravi: “Ej, vidim, da je luč pri tebi, a si doma?”, jaz ji pritrdim in ona me povabi na kozarček, češ da so kolegi že pri njej. Najprej se nekaj obotavljam, ker vem, da bom imel moralnega mačka saj sem točno vedel kaj me čaka, če sprejmem, nato pa si odločno rečem kurc vse skupaj, spontanost velja, pa naj bo kar bo in že se preoblačim. Pohitim do kolegice, kjer me že čaka kozarec vina in znani obrazi, med drugimi tudi njena sošolka Petra, ki sem jo videl drugič. Suha rjavolaska, majhnih joškic, nedolžnega pogleda, s pirsi v nosu in pod ustnico. Ni se mi zdela nič posebnega, normalna punca pač, ampak nekaj je bilo na njej kar mi ni dalo miru…Večer se je odvijal normalno kot vsak, popili smo precej alkohola, debatirali vse sorte, tudi o tem zakaj se nek tip ne odloči Petre povabit ven, saj mu je jasno dala vedeti, da jo zanima in v ta namen je želela slišati moško mnenje. Ker smo bili trije tipi, smo seveda vsak po svoje pametnjačili in razvijali teorije. V tem trenutku pa sem začutil, da ji mogoče manjka “moška bližina”…

Večer se je nadaljeval najprej na Kongrescu, kjer smo pokončali še zadnje zaloge alkohola, se pofotkali v raznih pijanskih in neumnih pozah, med katerimi sta bili tudi fotki ko me Petra liže po obrazu in grize po vratu?? (to sem videl šele naslednji dan), ter se nato končno odpravili v bližnji lokal. Presenečeno smo ugotovili, da je skoraj prazen, ampak smo vseeno ostali na nekaj rundah, se naplesali in ne vem točno kaj še vse, ker je količina alkohola zameglila spomin. Spomnim se, da smo šli še nekaj pojest in se nato odpravili k meni na Activity! 😀
Ko smo prišli do mene smo se posedli za mizo, prinesel sem igro in smo začeli igrat. Petra se je usedla zraven mene. Nekaj časa smo igrali, naslednjega kar se spomnim je, da sva se s Petro nekaj sporekla oz. sem jo jaz provociral, nakar me je z vodo pljunila po majci!? Jaz sem se nekoliko razjezil in jo nadrl, da kaj se gre in v svoji pijanosti za šalo zahteval naj mi ga pofafa prasica in odprl zadrgo! Vsi smo se nasmejali, jaz pa sem šel v sobo si preoblečt mokro majco, ko naenkrat prileti Petra in skoči name, ter me začne lizat in grist. Nisem ji ostal dolžen in sem jo tudi jaz nazaj, ter jo lopnil po riti in opazil sem nagajiv nasmešek, ko mi reče: “A samo to zmoreš?”

Šele tedaj sem opazil njeno divjo in pohotno naravo, ki jo je očitno cel večer dobro skrivala ali pa sem bil preveč ekstatičen, da bi opazil. Kakorkoli, v trenutku sva ostala brez oblek. Potisnil sem jo na posteljo, se vrgel na njo in jo držal za zapestja, ter jo lizal po vratu in po bradavičkah. Ukazal sem ji naj bo pri miru in se z jezikom usmeril proti njeni češpljici in jo začel strastno lizat, da se je zvijala od ugodja. Naenkrat zaslišiva korake po hodniku in govorjenje, seveda sva se čisto spozabila, da nisva sama. Hitro sem prenehal. Kolegi so samo pozdravili in šli. Midva sva pa veselo in še bolj zadovoljna, ker sva ostala sama, nadaljevala. Zahtevala je naj nadaljujem kjer sem končal, jaz pa sem vstal in ji zabičal naj utihne, ter naj poklekne pred mene in se mi opraviči za tisto prej, ter naj mi za kazen dobro pofafa kurca!

Pridno je ubogala, ga prijela v roke, ga dala v usta in mi ga začela vlečt, počasi in nežno se je prisesala, da sem čutil kar mravljince. “Waw, ti pa obvladaš,” sem ji rekel ona pa se je le nasmehnila in nadaljevala. Res je bil eden najbolj božanskih blowjobov ever! 🙂 Čez nekaj časa sem jo prijell za roke in ji ga potegnil ven, ona me je samo presenečeno pogledala, jaz sem ji rekel da ima dovolj, vstal in šel do omare…njej ni blo nič jasno kaj se dogaja in kaj jo čaka. Vzel sem platnen in usnjen pas, ter pas kopalnega plašča. Takoj ji je postalo jasno za kaj gre, najprej se je branila, da sem jo moral držati, saj ji je bilo neizmerno všeč, da sem bolj grob z njo in si jo popolnoma podredim. Zvezal sem jo za zapestji, vsako posebej in ju zvezal za železno ogrodje postelje. S trdim tičem sem krožil po njeni premočeni češplji in jo rajcal. Najprej samo z glavico po ščegiju, nato s celim korenom kot da bi jo fukal.

Zvijala se je kot glista, jaz pa sem se ji samo nasmihal: “Ti paše prasička a? a bi ga mela v sebi? NE BOŠ še!” in sem jo prijel za prekrižane noge, z drugo roko pa usnjen pas in jo bičal po riti, dokler se ni začela opravičevati in me prosila naj jo zadovoljim z mojim korenjakom.

Seveda ji nisem takoj ugodil, ampak sem ji ga raje pomolil pred usta: “A to bi rada?”, ona pa se je kar topila in iztegovala jezik.

Parkrat sem ji ga še zabil v usta in potem je še meni bilo dovolj igračkanja in sem ji ga porinil v njeno ozko muco, da je kar zaječala. Začel sem jo porivati s srednjim tempom in jo hkrati lizal po vratu in bradavičkah, katere sem ji tudi ščipal. Nato sem tempo pospešil in začel bol divje in na hard nabijati. Po času se je eden od pasov s katero sem jo privezal odvezal, zato sem ji še drugega odvezal, vstal in jo dvignil v naročje, njene noge dal čez roke, jo prijel za ritnici, ona sej pa z rokami trdno oprijela okoli mojega vratu, kar sem že lep čas hotel sprobat, ampak nisem imel nikoli te priložnosti (beri dovolj drobne in suhe bejbe).

Pojma nimam koliko časa sem zdržal, vem pa da je bil občutek noro dober ko jo nabiješ in se odbije, ter skoraj sama nazaj nabije-kot gugalnica skoraj! 😀 Po njenih glasnih vzdihih, ki so nekajkrat mejili tudi na krik, sem sklepal, da tudi njej ta poza zelo sede. No, noge so me začele precej boleti, zato sem jo odložil nazaj na posteljo, ter ji naročil naj se da na vse štiri in jo še odzadaj divje obdelal, kolikor mi je še ostalo energije, saj sem od prejšnjega podviga ostal malo brez sape, priznam. Čutil sem, da sem zelo blizu, da mi pride in sem pospešil tempo, ter tik preden mi je prišlo jo obrnil na hrbet, ter jo pospermal po trebuhu in joškicah. Ulegel sem se poleg nje in skušal uloviti čimveč kisika, da se nekoliko umirim od podivjanosti…ob robu postelje sem imel flaško vode in jo na dušek spil pol, ter jo ponudil še njej. Končno sva nekoliko prišla k sebi, se spogledovala in samo nasmihala en drugemu, očitno sva bila še nekoliko v ekstazi saj nama ni bilo vse čisto jasno. Ona je šla do kopalnice se umit, jaz pa se posušit saj sem bil čisto moker od potu, kar teklo je od mene. Zatem sva se ulegla in zelo hitro zadremala, saj sva bila oba precej izčrpana.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.2 / 5. Število glasov: 5

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!