Petek zvečer je. Že 14 dni se nisva videla, ti si imel obveznosti v tujini. Ko mi zazvoni telefon vem da si to ti. Rečeš da si že doma in da komaj čakaš da me stisneš v objem.

Potrkam na vrata in z nasmehom me pozdraviš in rečeš da si me pogrešal. Jaz tebe tudi, zelo. Začneva se poljubljati, najprej nežno, nato pa naju prevzame strast. Jezik mi porineš globoko v grlo, da se skoraj zadušim. Potineš me od steno in grabiš za ritnici, jaz pa medtem že gledam tvojega tiča, ki že sili iz oprijetih boksarc. Nato mi poližeš uho in rečeš da me boš sprefukal kot pravo prasico. To ja, grdo mi govori!

Kar naenkrat se znajdeva v pojstelji in jaz preidem na svoje najljubše delo, fafanju. Itak je že cel trd in čaka, da ga vzamem v usta. Najprej ga poližem od jajc do vrha, nato ga nežno dam v usta in ti začneš predsti kot mačka. Vem da ti paše. Vlečem, ližem, drkam, masiram jajca. Medtem te ves čas pohotno gledam v oči. Ker ti skoraj pride končam in se ti nasmejim.

Zdaj si na vrsti ti. Moja muca je že čisto vlažna, sok mi kar teče po stegnu. Ti ga poližeš in se ustaviš na pički. Ližeš jo tako, kot znaš le ti – najboljše. Kar naenkrat zakričim saj mi pride in to tako močno, da me zgrabi krč v nogi. Res znaš pritisniti na prave gumbe.

Innn … Začne se prava akcija, primeš svojega tiča in greš z njim od ritke do muce. Zakaj me dražiš? Rečem ti da ga hočem v sebi ti pa se samo smejiš in me dražiš. Nato ga začutim globoko v sebi, nabijaš me grobo kot da je zadnjič in jaz umiram od užitka. Ves čas me grabiš in šeškaš po riti. Najini prepoteni telesi se lepita ampak to naju ne moti, prav nasprotno. Paše nama, saj sma tako še bolj povezana. Nato ga daš v drugo luknjico in na začetku mi je spet malo neprijetno. Čez čas pa ta začetna bolečina preide v užitek in spet mi pride.

Tako dobrega seksa že dolgo nisem imela. Vidim da ti prihaja in začnem ga fafat. Izcuzati te hočem do zadnje kapljice. Špricneš mi v usta saj imam to najraje. Ko pogoltnem se mi nasmejiš in mi rečeš »You are a bad girl«. »Vem« ti odgovorim.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!