Pridejo taka obdobja, ko si zaželim kaj ušpičit s tipom. Ne vem zakaj, ampak vzburjenje ob misli na to, me lahko pripelje do tega, da to tudi storim. Od zadnjega takega obdobja je minilo že kar nekaj let in tudi srečanje se je končalo bolj klavrno, kajti moj korenjak ob njegovem božanju ni in ni hotel pokonci. Ostalih izkušenj s tipi, v mojem četrtstoletnem obstoju, pa se spominjam bolj s »spraznil sem se« občutkom. Sem pa vsaj osrečil par potrebnih srednjeletnežev. Kaj hočemo, deset let nazaj sem bil pač neumen in potreben in to ni ravno najboljša kombinacija.

Naj povem še to, da nisem gej in tudi za biseksualca se nimam. Obožujem dekleta, zdaj pa sem si želel kurca. Moški okoli tiča ni toliko pomemben. Fafal še nikoli nisem, sem bil samo pofafan, trenutna želja pa je bila ravno to: pofafati lepega, ravnega tiča, ki okoli nima dlak in bi sijal v vsej svoji veličini. Tako kot moj v bistvu.

Pa sem se lotil brezupnega iskanja po klepetalnicah in raznih portalih, kjer se večinoma zadržujejo moški s svojim kvazi erotičnim nabojem in brez soli v glavi, nekomunikativni in brezvezni. Vsaj moje izkušnje so take. Po parih dneh, ko sem že počasi obupaval in me je igranje s tipom že minevalo, pa me klikne en 18 letni pob. Greva čez tiste klišejske začetne vljudnosti, nato pa se začneva menit o svojih izkušnjah. Celo nekdo, ki ni napisal samo »Kako si? Koliko si star? Od kod si?«. Povedal sem mu, da jih imam jaz zelo malo, on pa je rekel, da jih nima. Prvi vtis dober. Po nekajminutnem kramljanju sem ga vprašal, če je za izmenjavo fotk in seveda za srečanje. Strinjal se je in pokazala se mi je slika njegovega telesa in orodja. Kurac je bil zelo zelo dober približek tistemu, ki sem ga opisoval prej. Presenetljivo hitro sva si nato izmenjala telefonske številke in se zmenila, da se dobiva pri njemu naslednji dan zjutraj, ko njegovih staršev ni doma.

Zjutraj ob devetih sem že v avtu in se peljem proti mestu. Bilo je hladno jutro, meni pa je bilo vroče, še preden se je motor avta sploh segrel. Ta vročina je prihajala od tistega občutka živčnosti in vznemirjenja, ki se ti ustvari v želodcu. Tiča sem imel celo vožnjo trdega in čutil sem, da sem spustil tudi par kapljic naravnega lubrikanta. Bližje sem bil njegovi ulici, bolj vroče je postajalo.

Nekaj problemčkov pri iskanju njegovega bloka mi je odvrnilo pozornost od vzburjenja, tako da sem se vsaj malo ohladil, ko sem stopal proti vratom. Pozvonim, se oglasi, rečem: »jaz sem«, odpre vhodna vrata in me napoti v tretje nadstropje. Na stopnišču mi je kurac spet nabreknil do končne zmogljivosti in povzročal rahle neprijetnosti v kavbojkah.

Stal je na vratih, v kratki majici in spodnjem delu trenirke, na obrazu pa se mu je risal napol prisiljeni nasmešek. Trenirka je na mednožju izrisovala relief trdega kurca. Zgledal je celo nekoliko mlajši od 18 let, vendar ga o tem nisem imel namena spraševati.

»Živjo. Kava je že skuhana«, reče in me povabi naprej.

Odgovoril sem mu s sproščenim »Kako si?« in vstopil v stanovanje.

Usmeril me je v dnevno sobo na kavč, on pa je šel po kavo. Prvih nekaj minut je vladala tišina, potem pa sva se kar razgovorila. Povsem normalen srednješolec s kar precej izkušnjami z dekleti, zahotelo pa se mu je eksperimentiranja s tipom. Sedela sva na kavču in obema se je opazno videlo, da imava trde korenjake.
Ko je spet nastopila tišina sem opazil, da ima zelo živčen izraz na obrazu in sem se odločil, da bom jaz prevzel pobudo. Vstal sem, se premaknil k njemu in mu brez besed slekel majico. Bil je vitek, nepozersko mišičast in neporaščen, le pod popkom je imel področje precej gostih dlak. Nisem se preveč obotavljal, ko sem prijel še za hlače in spodnjice, in mu tudi te potegnil iz njega. Zdaj je bil pred mano na kavču popolnoma nag, z nabreklim udom. Okoli je bil pobrit, kot sem mu naročil. Kurac je imel res lep, nekoliko krajši in debelejši od mojega, isto pa je bil raven in gladek. Začel sem se slačiti tudi jaz, do konca, in ko sem bil v enakem kostumu kot on, se mu je obrazna mimika nekoliko sprostila. Zagledal se je v moje mednožje in zdelo se mi je, da se je rahlo nasmehnil.

Potreba in želja je bila že zelo močna, zato sem pokleknil pred njega, mu razprl noge in se namestil vmes. On je že vrgel glavo nazaj na naslonjač, kar je mi je dalo signal, da je pripravljen, da ga vzamem v usta. Najprej sem ga prijel v roke in začutil utrip srca v njegovi trdoti. Kožico sem potegnil dol in prikazala se je napeta, gladka glavica. Počasi sem mu ga drkal, ustnice pa sem prislonil na njegova jajca. Sprva nagubana koža, se je začela gladiti pod dotikom mojega jezika. Slišal sem prijetno mrmranje, ki mi je dalo povod, da nadaljujem. Počasi sem mu sesal najprej eno in nato drugo jajčko, roka pa ni zapustila njegovega tiča. Imel sem občutek popolne pohote. Z drugo roko sem si ga že pošteno drkal in spet sem čutil kapljice predsemenske tekočine.
Korenjaka sem spustil iz rok, stegnil jezik, še parkrat zakrožil po visečih jajcih in se začel dvigati po izraziti žili na spodnji strani kurca. Ko sem prešel vrh je njegove glavice ga je streslo in to mi je ugajalo. Glavo sem obrnil nekoliko na stran, da sem ga objel z ustnicami in začel drseti gor in dol. Opazil sem, da njegova glava ni več počivala, ampak me je z zanimanjem opazoval. Rekel ni nič, le globoko je dihal.

»Povej mi, preden ti pride«, sem mu naročil, on pa se je nasmehnil in prikimal.

Začel sem razmišljati ali naj mu pustim, da mi špricne v usta, ali naj ga dam ven. Te misli sem kmalu pustil za sabo in si rekel, da kar bo pač bo in se spet popolnoma posvetil mojemu delu. Tudi drkat sem si ga nehal, ker bi mi prehitro prišlo.

Njegovega tiča sem spet prijel v roko, ga dvignil pokonci, odprl usta in ga vzel v usta kolikor sem mogel. Spet ga je zatreslo od občutka in vzdihljaji užitka so bili slišni. Hkrati sem mu ga fafal in drkal, slina je tekla iz mojih ust po njegovem kurcu, okoli jajc in se izgubila med ritnicami. S kazalcem proste roke sem mu pričel masirati luknjico in njegovi boki so začeli krožiti. Imel sem občutek, da ne bo več dolgo zdržal. Dvignil sem glavo, da bi za kratek čas zajel sapo, ta čas pa sem pa sem mu s celo dlanjo ožemal glavico tiča, ki je bila ravno prav spolzka od sline. Ko sem opazil njegove grimase užitka, sem se moral nasmehniti in z usti spet napadel korenjaka. Z roko sem mu popolnoma napel kožico, da se je glavica kar zasvetila in tako samo z usti drsel po tiču. Jezik sem porinil malo naprej, da sem ojačal pritisk na njegovi V točki, tik pod vrhom glavice, kazalec pa je tudi zašel v njegovo notranjost za nekaj centimetrov.

Užival sem, ko me je naenkrat presenetil s tihim: »Prišlo mi bo«.

Nisem točno vedel kaj naj storim, ko mi je že dvakrat špricnil v usta. Odmaknil sem obraz in še najmanj petkrat mu je močno špricnilo po njegovem trebuhu in prsih, nekaj malega tudi po kavču. Okus njegove sperme sploh ni bil slab in sem jo z veseljem pogoltnil.

Nekaj časa je še imel zaprte oči, ko pa se je umiril, je rekel: »Si ziher, da si prvič fafal, ker tole je bilo kar noro!«, in se nasmehnil.

Prikimal sem mu in izjavil: »Ti si na vrsti«.

Skočil je po brisačo, da se je obrisal po telesu, jaz pa sem se usedel na njegovo mesto, ki je bilo še toplo od njegove riti. On se je zadeve lotil malo drugače. Z ustnicami se je zelo hitro prisesal na mojo bradavico. Ko mi to dela punca je božansko in tudi njegova usta so bila prav prijetna. Z rokama me je božal po bokih in se z jezikom premikal med mojima bradavičkama. To je počel kar nekaj minut in kri v mojem trdem kurcu je vrela. Končno se je začel pomikati navzdol in me lizal po trebuhu, z rokama je umaknil tiča in me lizal direktno nad njim. Rahlo mi ga ja začel božat, ne drkat, in se z jezikom spuščal še nižje.

Za nekaj časa se je ustavil in vprašal: »Ti lahko poližem rit?«

Z obrazom prežetim s pohoto in napol hripavim glasom sem mu pritrdil. Prijel me je za spodnje strani kolen in mi dvignil noge, da sem zdrsnil z ritjo bolj proti njegovem obrazu. Jezik je začel raziskovati moj predel od jajčk pa vse do luknjice. Občutek je bil neverjetno dober. Vedno je, ne glede na to, kdo mi to počne. S konico mi je masiral vhod v notranjost in po nekaj sekundah ga je porinil notri. Z iztegnjenim jezikom me je fukal v rit in moje telo se je na to odzivalo zelo pozitivno. Občutek sem imel, da se mi je tič še bolj napel. Nadaljeval je s porivanjem, jaz pa sem si ga drkal s skoraj svetlobno hitrostjo.

Nekaj božanskih minut kasneje mi je spustil noge in se začel ukvarjati z mojim kurcem. Prijel mi ga je za koren in začel fafat. Ves čas sem ga opazoval, saj me je rajcal pogled na to, kako mi ga požira. Tudi ritke ni pustil pri miru in mi začel noter porivati prst. Kar takoj sem mu rekel, da naj porine še enega. Tako me je nežno fukal s prsti v rit, druga roka je počivala na mojem stegnu, usta pa priklenjena na tiča. Tistih parkrat, ko je s prsti zadel pravo točko v notranjosti, mi je pognalo kri v glavo, in užitek je bil nepopisen. Čutil sem, da mi bo kmalu prišlo in mu to tudi povedal. Dvignil je glavo in na glavici pustil zajetno količino sline. Z eno roko spet na korenu tiča, z drugo pa direktno drkanje glavice, brez premikanja kožice. Prvi brizg mi je končal na bradi, ostali pa so pristali na trebuhu in kar nekaj kapljic okoli leve bradavičke. Oddahnil sem si intenzivnega orgazma, on pa me je že spet pridno lizal po prsih in trebuhu in požiral spermo. Ko je končal, me je še na hitro obrisal z brisačo.

»Ti tudi obvladaš«, sem mu rekel in se začel oblačiti z nasmehom na ustih.

Občutek, da bi še kaj počel s tipom me je minil, ko sem bil oblečen. Nekaj malega sva še spregovorila, spil sem zadnji požirek kave in najavil odhod. Pospremil me je do vrat, pozdravil sem ga in odšel. V avtu sem razmišljal o dogodku in spet postajal rahlo trd.

Po pol ure sem dobil sms, če bova kmalu spet ponovila, pa se mi ni dalo odpisovati. Tipa sem obdelal, obdobje je šlo mimo. Zdaj bi se rad vrnil v mednožje kake dekline…..

 

p.s. Reši še kratko anketo. Tukaj!

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!