Pozno zvečer sem se vračala domov, ti prekleti sestanki se zmeraj krepko zavlečejo čez delovni čas. Utrujena sem polno glavo informacij naslonila nazaj in se prepustila nežnim melodijam večernega progama na radiu, ki so me zraven utrujenosti še uspavale in pričelo se mi je zehat… Deževalo je, kot bi bil sodni dan, in čeprav je bilo vroče poletje, je bil ta večer dokaj hladen. Zavila sem na cesto, ki vodi čez gozd, vedela sem še dobrih 10 minut in že bom ležala v peneči kopeli… Zamišljeno sem si mrmrala melodijo, ko je glasno počilo in čez nekaj metrov sem morala ustaviti.

„Bemtiš, guma…“ sem jezno ugotavljala in tuhtala: „ Kaj pa zdaj?“

Pograbim telefon, preletim imenik enkrat in še enkrat in še enkrat, le koga vreči iz postelje ob tej uri, ki bi bil pripravljen veni na dežju „pošraufat“ avto…
Ustavim se pri njegovem imenu in ga na glas izgovorim:

“ Simon…?“

Sem bolj kot ne vprašala sama sebe, in se ob misli nanj nasmehnila…
Spoznala sva se pred nekaj meseci, na zabavi skupnega prijatelja, takoj mi je bil noro všeč in tudi sam ni skrival zanimanja zame, a še do sedaj, nihče od naju ni zbral poguma, da bi naredil prvi korak… Po zabavi smo bili skupaj še nekajkrat na pijači, izmenjala sva si številki, to pa je bilo tudi vse, čeprav je bilo vsakič, ko sva se videla čutiti, kako bi najraje eden drugemu strgala oblačila s telesa, kar v pričo vseh prisotnih…

Zazvonilo je… Prvič… Drugič… Tretjič… In ko sem že želela prekiniti:

„Hej mala…“
„Večer Simon, sem te zbudila?
„Emm ne,“ se je zlagal, a v njegovem glasu je bilo čutiti, da je že spal.
Na hitro sem mu razložila, kaj se mi je zgodilo…
„…no in res nisem vedela, koga naj pokličem…“
„Povej kje si, takoj bom tam…“ je brez premisleka rekel.

Sedela sem v avtu in ga čakala…
Čez kakšnih 20 minut sem opazila, da se mi približujejo avtomobilske luči in glede na pozno uro sem vedela, da je lahko le on. V trenutku mi je bilo popolnoma vseeno, da zunaj dežuje, skočila sem iz avta se postavila ob rob cestišča, privzdignila črno krilo, da se je lahko videl rob črnih mrežastih samostoječk, na beli srajčki odpela dva gumbka in se pretvarjala, da „štopam“.

Ustavil je tik ob meni. Stopil iz avtomobila…

„Pičko materno je sexy“… sem si govorila v mislih in ob pogledu nanj so se mi zašibila kolena, skoraj sem padla, a me je zadnji trenutek ulovil.
Vsa že premočena sem stala pred njim, mu stisnila cmok na lička:

„Hvala, da si prišel…“

„Malenkost… Vam na uslugo gospodična…“

S pogledom me je premeril vse od mokrih las, ki so se mi lepili na obraz, čez belo srajčko, skozi katero se je zaradi premočenosti videl bel modrc in zaradi hladnega večera otrdele bradavičke.

Lotil se je dela. Opazovala sem njegove ravno prav močne roke, mokra majčka se mu je lepila na telo, zato je bilo dobro vidna njegova postava. Naslonila sem se na avto, domišljija je delala svoje, v glavi so se mi odvijale najbolj nore poze, ki sem jih žela poskusit z njim…
Brez težav je zamenjal gumo…

„Takole, a lahko še kaj postorim za vas?“ se je pošalil.

Jaz pa sem imela v mislih le njega na sebi, pod seboj, za seboj… V sebi…

Stopila sem do njega, se postavila na prste in ga poljubila. Ni se upiral… Poljub mi je vrnil… Zgrabil me je za lase, mi glavo potegnil nazaj in me strastno a z občutkom ugriznil v vrat. V trenutku mi je telo objela kurja polt, zgrabila sem ga za rit in ga potegnila k sebi. Na svoji nogi sem čutila, njegovega trdega tiča, pogledala sem ga v oči in se nagajivo nasmehnila.

Privzdignila sem mu majico in se s konico jezila pričela igrati z njegovima bradavičkama. Izmenično sem jih lizala, občasno malo sesala in ko je najmanj pričakoval rahlo, a dovolj močno ugriznila. Roke je zakopal še globlje v moje lase…

„Aaaaa huh…“ je zajamral.

Stopila sva korak nazaj, da sem se naslonila na avtomobil. Položil me je na „haubo“ mi z eno roko prijel roki nad glavo, me poljubil, z drugo roko pa je opiral gumbke na srajčki, odprl je tudi modrc. Z jezikom je raziskoval vsak centimeter moje mokre kože, vse od ušes, po vratu navzdol, do jošk, ki jim je s svojim spretnim jezikom namenil nekoliko več pozornosti. Osvobodila sem si roke, ga prijela za lase in mu glavo pričela potiskati nižje. Želela sem si, da svojo „jezično“ spretnost, čim prej uporabi na moji potrebni pički. Razumel je namig, zato je takoj počepnil. Privzdignila sem krilo, razkoračila noge, on pa je odmaknil hlačke, ki so bile še zadnja ovira do moje, na njegovo obdelavo čakajoče, mokre pičke. Vso v pričakovanju me je treslo.

Lotil se je je zelo počasi… S konico jezika je nekaj krat zaokrožil okrog ščegetavčka, nato je zdrsnil do luknjice in me fukal z jezikom. Se vrnil do ščegetavčka in ga pričel sesat, v pičko pa mi zarinil najprej en in kmalu zatem še eden prst… Z jezikom je obdeloval nabreklega ščegetavčka, z prsti raziskoval mojo notranjost. Moje dihanje se je stopnjevalo, vročica je preplavila telo… Uživala sem v vsaki njegovi potezi, vsakem dotiku… Grizla sem se v ustnico, se igrala s svojima bradavičkama, on pa je opazoval odziv mojega telesa. Všeč mu je bilo nekontrolirano zvijanje mojih bokov zato se je lotil moje vroče pičke še močneje. Z jezikom, usti, prsti… Cel se je neusmiljeno potopil vanjo in čutila sem, no oba sva čutila, da mi prihaja…

Tako hitro, da še sama nisem dojela, me je obrnil, eno roko položil na hrbet, me potisnil ob „haubo“ z drugo me držal za lase nazaj… Naenkrat sem začutila njegovo bogastvo v sebi… Fukal me je, kot da gre za življenje in jaz sem z vsakim sunkom, ki je bil globlji in intenzivnejši bolj uživala. Čutila sem njegovo sapo na svojem vratu, njegov parfum me je še bolj obnorel in bojim se, da sem z nohti naredila praske na avtomobilu… V pički sem čutila, kako mi bije srce, nisem se mogla več zadrževat… Oba sva začutila krčenje moje pičke, vedela sva da mi prihaja, zato je začel nabijat še močneje… Brez usmiljenja, globoko in hitro. Prišlo mi je tako močno, da sem obležala na „haubi“ brez moči in potrebovala sem nekaj časa, da sem lahko zadihala… Med tem je mirovali in me grizel v vrat, mi poljubljal lica… Kaj druga tako ni mogel, saj je bil njegov tič, zaradi močnih krčev ujetnik moje pičke.

Obrnila sem se, počepnila, pred menoj pa se je korajžno, skoraj že bahavo v vsej svoji lepoti in trdoti šopiril njegov korenjak, masten od soka moje pičke in me zlovešče vabil v napad. Prijela sem ga v roko in ga počasi s srednje močnim prijemom začela drkat. Med tem sem z jezikom vlažila tvoja vroča jajca. Najprej sem pljunila na napeto glavico tiča in se ga lotila z celo površino jezika… Po vsej njegovi širini in dolžini… Ves svoj sladek sok sem polizala… Sesala sem glavico, z roko sem se igrala z jaci, fafala sem ga počasi in z užitkom… Vedela sem, da mu ugaja, saj se je njegovo dihanje iz sekunde v sekundo stopnjevalo, miganje z boki povečevalo…

„Vzami si celega…“ je s težavo izustil.

Da sem ga izzivala, nisem takoj ugodila njegovi želji, ampak sem ga fafala le do polovice in ko je najmanj pričakoval, sem si ga zabila celega v grlo, globoko kolikor je šlo… Nato spet le do polovice, malo obliznila le glavico… Nagajivo sem ga med fafanjem gledala v oči in čutila sem, kot da je njegovo telo na robu eksplozije… Roke je zakopal v moje lase, prej le globoko dihanje je spremenilo v tiho vzdihovanje, jaz pa sem stopnjevala tempo fafanja… Tokrat nisem odnehala, požirala sem celega, ga držala za rit in po nekaj sekundah, sem čutila, kako je napel mišice celega telesa. Prišlo mu je v moja usta, večino sem pogoltnila, kaj pa je steklo mimo, sem obrisala s prstom in obliznila tudi prst.
Nasmejana sva obstala eden ob drugem.

„ A te lahko povabim na čaj?“ sem ga vprašala.

Odpeljala sva se do mene. Stala sva na hodniku pred kopalnico… Slekla sem mokra oblačila… Tudi njemu njegovo majico, položila roke na njegova mišičasta prsa, ga poljubila na lička in stopila proti kopalnici:

„Prideš…?“ sem ga nagajivo vprašala čez ramo…

Just Me =)

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!