Končno je spet vroče in končno lahko slečem hlačke. Piknik bo ravno pravšnja otvoritev za kaj takega. Odpravim se kmalu, želim biti prva v koči in si privoščiti še sprehod. Ko pripeljem na dovoz so tam že parkirani avtomobili. Jezno izstopim in zakorakam proti stari jablani kjer je dolga miza pogrnjena s še bolj dolgim prtom.

Nabrano krilo mi opleta okoli stegen in svežina, ki mi pihlja pod krilo mi hladi mojo vročo muco .. občutek je božanski. Ščemenje je sladko in ko sedem med prijatelje je zabava že v polnem teku. Dolga miza je polna kozarcev in kmalu dobim pred sebe svojega … menda za dobrodošlico.  Nagnem in ko mi steče po grlu, pomislim, kako nisem nič jedla. Obeta se zanimiv dan … ali noč.

Družba je velika in vsake toliko se umaknem na oddaljen del mize in opazujem rahlo okajeno družbo, ki z vsakim kozarcem postaja bolj in bolj »sproščena«. Ker je med njimi veliko neznanih obrazov, je še toliko bolj zanimivo. Med klepetanjem, hrano in pijačo, se je dan prevesil v večer in gostitelj je na varni razdalji od mize prižgal ogenj v velikih železnih krožnikih, ki so na visokih podstavkih. Mrak je zajela mehka svetloba, ki je migetala in risala sanjske podobe na vlažno travo.  Veliko obiskovalcev se je porazgubilo in obsedela sem v temačnem delu vrta in srebala teran. V glavi se mi je rahlo vrtelo. Bilo mi je prijetno … pa kljub vsemu malce dolgočasno.

Udobno zleknjena v stolu in z nogami daleč naprej pod mizo, skrita očem zaradi dolgega prta, sem si dovolila malce zabave. Počasi sem dvignila krilo in z roko segla med svoji razkrečeni nogi. Bila sem mokra, kar pa pri meni ni nič nenavadnega. S prsti sem zdrsnila preko brazde … počasi, po drseči vlagi gor in dol. Glava mi je omahnila nazaj, oči sem zaprla in se predala igri. Prsti so mi uhajali v globino moje vroče muce, srce je razbijalo in dihanje je postalo sunkovito. Okolica je izginila, ni me skrbelo, da bi kdo opazil mojo igro, bila sem v oddaljenem delu mračnega vrta, kjer je ogenj že davno ugasnil. Zatopljena v svoj lastni užitek sem na nogi začutila dotik … vlažen in hladen. Obstala sem sredi giba, nato pa hitro umaknila dlan. Čakala sem in se ozirala okoli sebe. V daljavi sem opazila nekaj parov, ki so se predajali drug drugemu. V moji bližini ni bilo nikogar, vendar pa sem na stegnu še vedno čutila dotik in vlago … čakala sem na ponovni stik s skritim obiskovalcem, ko mi je preko brazde poletel hladen dotik. Zatrepetala sem.

Ponovno liz … liz …. Jezik je hitel in raziskoval mojo goloto. Ni me zanimalo kdo je, občutki so bili preveč močni in užitek sladek kot prepovedan sadež. Nogi sem še bolj razkrečila in v stolu zlezla še nižje, da mi je zadnjica visela preko sedala, z rokami pa sem se oprijela držal za roke, da ne bi padla s stola. Tako sem se še bolj nastavila. Liz … preko zadnjika …. Hropla sem in lovila sapo, ko mi je jezik drsel in uhajal v razkrečeno pičko.

Vedno znova se je vračal preko anusa, pa vse do gumbka na vrhu vroče in mokre muce. Želela sem si prijeto glavo, ki je bila med mojimi nogami in jo močneje pritisniti nase, vendar sem lovila ravnotežje, zleknjena daleč nazaj v stolu, sem začutila mravljince, ki so se pričeli plaziti vame … zadaj v križu in vse bolj silovito, krčenje v moji notranjosti je napovedalo silovit vrhunec … še malo … in preko ustnic mi je pobegnil vzdih … trepetanje je prešlo v krč …. sladko, nepopisno … nogi na konicah prstov uprti v tla, rit v zraku na mokri goli muci pa ustnice, ki so me razvajale, da sem kriknila od naslade …. Mojega krika ni opazil nihče …. Počasi se je moje telo umirilo in s težavo sem se poravnala v stolu … pod mizo je zavladal mir …. Tišina.

Z roko sem segla pod prt in tipala v temi … nič, nikjer nikogar. Zmedeno sem se ozirala po okolici in gledala, kje … kdo …. Na drugi strani mize je izpod prta prilezel velik doberman in si oblizoval gobec … zmrazilo me je …
Mar je to mogoče …!? Ne … Ali pač … !?

 Kr ena

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 4

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!