Ste se že kdaj rajcali s kom po telefonu?
Zanimiva reč. Zdaj. Ko lahko ležiš v postelji in si govoriš packarije.
Prej, ko si moral stati ob aparatu, je bilo malce težje. Tisti kurčev naviti kabel smo vlačili, da je bil že povsem raven. No, vsaj jaz. Za ostale ne vem.
Ampak, jebi ga, tehnologija nam zdaj omogoča tudi prenos podatkov ter pošiljanje slik in bil bi res bedak, če tega ne bi izkoristil.

Tako sem se pred kakim dnevom pogovarjal … kakšen lažnivec …  figo sem se pogovarjal!
Prav nemarno sem drkal ob sliki njene riti, ki mi jo je poslala prek mms-a. Seveda sem ji takoj odgovoril s sliko kurca. Nakar sem v odgovor dobil še fotko njenih jošk.
Poklical sem jo in rekel: “Pizda, kako bi ti jih zalil tiste joške, zdrkal bi ti ga na obraz, našeškal bi te po riti, prasica mala nemarna!“

Ona se je hihitala, kot kaka šolarka, pizda ji materna, meni pa je stal, da je glavca prav žarela.
„Ga rada fafaš?“
„Ja … Zelo!“
„Te moti če drkam?“
„ Ne prav nič.“

Poslušal sem njen glas, ki me milo rečeno razvnema, besno otepaval batino in sopel v slušalko.
Če je zdajle kdo pomislil: “Kakšen manijak!“, mi ga lahko potegne.
Drkal sem ob ženski, ki jo to rajca, ob nazorni slikovni spodbudi in z njenim odobravanjem.
Čeprav bi ga ravno tako zdrkal, če sem povsem iskren, četudi  bi si na  oni strani ne božala  pičkice in se ne grizla v svoje fafuljaste ustnice.
Zarenčal sem v slušalko, krepko stisnil tiča in brizgnil v dolgem loku tako da sem si zalil špegle, nekaj pa sem dobil tudi po obrazu in v brado.
A, v tri pizde.

Vso noč sem sanjaril o tisti njeni riti in joških, zjutraj pa sem se zbudil z boleče trdim tičem.
Bravo! Prav imaš! Res je!
Pograbil sem ga in onaniral. Na izi, jutranje.
S telefonom sem slikal to nečedno početje, tako da sem v objektiv ujel v pest ukleščenega curaka in moj trapast ksiht v ozadju.
‘Pošlji’

Ni minilo dolgo, ko sem dobil še eno njeno sliko. Fuck, kako čedna baba. Ajde, malo jo fukajo trapasto populjene obrvi, ampak jebi ga, nihče ni popoln.
„Napiši mi kaj … Kaj ‘zanimivega’. Kaj bi počel.“
Spustil sem kurca in se lotil smsa.

„Prijel bi te za rame in potisnil na kolena. Ne bi ti ga dal v usta. Ne še. Lizala bi me po jajcih in po kurcu, dokler ti ne bi sam zdrknil v usta. Z rokama bi se dotikala sebe in sesala kajlo. Izvlekel bi ga, te z njim obutal po žnablih in po obrazu, zdrkal bi ti ga v usta, ko bi sesala glavico. Ko bi si oblizovala spermo, mela joške in mencala pičko pa bi ti prisolil eno čez lice …Pa še eno. Zagrabil bi te za vrat, te dvignil, porinil jezik v usta, te medtem prijel za lase, potegnil glavo nazaj, te obrnil, potisnil naprej, nrazmaknil nogi v razkorak in ti ga zabil.“

Nagradila me je s fotko na kateri oblizuje sladoled.

Ni ravno ne vem kaj, a je povsem zadostovalo.
Tokrat sem oklestil tiča tako, da ni gledal proti stropu, ampak je s svojim kiklopskim očesom zrl vame. Uspelo mi je končati zgolj na trebuh.
Kolikokrat sem od takrat drkal na mentalne slike v glavi, slike na telefonu ali pa med pogovorom z njo, niti ne bom govoril, ker to je pa res že mal too fuckin much.
Še takrat, ko se odločim, da se bom zavestno lotil česa nevzburljivega mi pošlje sms, v katerem mi veleva – Zrajcaj me. Pri volji sem.

Jebi se. Ne bom. Packa pohotna.

Komaj čakam da se dobiva.

 

BoneR

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!